Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 14
dana p. spune:
Salutare de la mare!!!
Am facut o mica pauza si am zis sa intru sa va salut si eu , sa nu credeti ca nu am citit ce ati mai scris voi din urma, am citit, dar printre picaturi( nu alea de ploaie
). Am foarte mult de lucru la birou si acasa nu am loc de sotul meu la calculator
.
Andicu , pui , eu am avut sangerare dupa chiuretaj acum 2 ani de pe 7 august pana pe 17 octombrie.Si ce n-am facut , am mers la 3 doctori care mi-au dat asa unul anticonceptionale , ca cica ma regleaza ala, altul mi-a dat syntofolin , cu care mi-a mai oprit sangerarea dar nu de tot, dupa ce am terminat syntofolinul mi-a dat linestrenol( parca- nu-mi mai aduc aminte exact) si la ultimul la care am fost mi-a dat antibiotic( vibromicina) si dupa ce am terminat tratamentul la fix o saptamna a incetat si sangerarea.Nu e bine ca sangerez de atat timp, s-o curata el uterul dar nu atat de mult.Mie asa imi spuneau ca se curata uterul si sa nu ma panichez, si eu eram fiarta toata.
Am avut atunci una din perioadele cele mai proaste din viata mea, nici la dusmani mei nu le doresc sa treaca prin ce am trecut eu atunci.
Catalina iti tin pumnii stransi-stransi sa fie bine cu puiutul tau.
Cata
ca nu ne utiti si treci pe la noi tot timpul , si ne incurajezi si ne spui cum te simti...si Doamne ajuta sa fie sanatos puiul chiar daca-i baiat sau fata.
La toate fetele care asteapta rushii le doresc sa vina barza.
Va pupacesc pe toate
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Catrinel_17 spune:
Exact. Mishu, intzepaturi simt si eu. Poate e si al tau marit! Mie asa mi-a zis, ca din cauza asta ma doare.
Ilenya, bafta la doctor, sa scapi repede de toate problemele, si de rushi, asa, fro 9 luni…
Princess, tu ce tratament faci acuma?
pup fetele, dragele
_
"After all, tomorrow is another day!!"
utocatalina spune:
Princess pai tu stai beton cu endometru...eu am avut 9,3 in ziua 14 si am ovulat in 14 seara sau noaptea..utrogestan mi s-a dat abia dupa ce am avut rezultatul de singe pozitiv, adica din ziua 28 cind trebuia sa-mi vina cm...la un asa endometru nu stiu la ce-ti trebuie utrogestanul...dar daca doctorul a zis!![]()
Dana mercic ca te gindesti la noi si sper sa fie bine, cum zici si tu...te pup si te astept iar pusa pe treaba!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
princess spune:
Cata, si eu zic ca stie dr.ce face; ramane de vazut rezultatul! Sper sa te urmez si eu cat de curand!
Catrinel,acum iau doar acid folic, vitamina e forte si Utrogestan , iar peste trei luni , cand termina sotul meu tratamentul, fac stimularea cu Clostilbegyt!
dananita spune:
Haideti fetelor
!![]()
Care ma urmati?? Vreau sa dau o petrecere 
si n-am partenera de pahar
si de dans
!
Facem concurs? Care e prima
ii dau un suc!!!Si asta tot stimulare este, nu? Eh, sa vedem acum daca v-am stimulat io mai tare ca pregnylul![]()
Mishulina, Alexia ce ziceti de un 
Marti va aduc noutati pt ca tocmai luni am prima programare la eco.
Ma
pentru voi!
DANUTA BANANUTA
utocatalina spune:
Princess ai dreptate
...hai ca te trag dupa mine
...
Cafeluta draguta
12+
Simburica
princess spune:
Cata, ai mare grija ca daca imi da Doamne-Doamne un baietel s-ar putea sa-ti "furam" fata!... Mercic pt. incurajare!
Amely spune:
Fetele, am trecut si eu sa va pupicesc pe toate...
Eu sunt abia ziua 3, mai am de asteptat o zi-doua sa plece rusii, pana una alta mi-am facut programare pe 20 (miercuri, ziua 9) la T. Sper sa aiba ce vedea la eco...
Va tin pumnii la toate:
Catalina, sa fie bine puiutii si sa vii cu vesti bune de la eco
Catrinel, Mishulica, ce-ar fi sa ne faceti voi niste "surprize-surprize" cu 2 liniute? ca tare ne-am mai bucura!
pe amandoua si tin pumnii sus sa se prinda bebicii!
Princess, endometrul tau mi se pare foarte bun
, al meu de ex. nu depaseste 8-8.3 mm (in lunile "bune"
), cu toate astea am inteles ca ar fi suficient... De ce pune dr. problema sa faci stimulare?
Iepurica
, vad ca tu ai facut comanda, inteleg ca Maca nu se gaseste la plafar? recunosc ca inca nu am intrebat. in cazul asta ar trebui sa fac repejor comanda pe site, ca cine stie in cate zile il primesc!
Alexia, miresuca fericita... sa fie-ntr-un ceas bun! si sa fiti trei cat mai curand!
Andicu
, astazi am citit mai multe mesaje pe forum, printre care si povestea ta... Sper sa-ti dea Dumnezeu cat mai curand si motive de bucurie. Fara alte cuvinte...
.
Va pup pe toate si va astept cu noi vesti bune, despre mare, despre bebei, despre liniute (musai 2
) si despre ce mai vreti voi!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely eu de la plafar am luat MACA!![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Amely spune:
Multam' Cata, ce bine! deja ma gandeam ca tb. sa fac comanda.
Pupici pe burtici! (care bthw arata tare bine in poze!
)
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."