Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 15
iepurila spune:
Amely, eu am intrebat in vreo 2 plafare de MACA si nu aveau (dar nu uita ca sunt in provincie). Asa ca m-am decis sa fac comanda on-line. Am facut comanda vineri, tot in aceeasi zi m-au sunat sa le confirm iar aseara aveam instiintarea de la posta ca a sosit coletul.
Dar azi am vazut intr-o farmacie si era 451.000 lei (fata de 360.000 cat am dat eu pe comanda)
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
princess spune:
Amely, intr-adevar endometrul meu a fost bun la ECO in ziua 14 , dar folicul .... pauza! Si in plus de asta la o alta ECO mai demult endometrul era 6.66! Iti doresc noroc la dr. miercuri!
Amely spune:
Mirelus, se pare ca va trebui sa deschizi un nou capitol! Doamne, ce repede se umple! 

Da' a fost cu noroc pentru unele fete, asa ca abia asteptam inca unul cel putin la fel de norocos! 
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Amely spune:
Aha, am inteles, Princess. Wow, da' a crescut ceva endom., manca-l-ar mama, ai luat niscai plantute? sau doar de la utrogestan?
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
princess spune:
Amelyc, pai atunci(cand a crescut) nu luam Utrogestan ;am luat tinctura din muguri de zmeur si capsule cu naprasnic , dar pt. un timp foarte scurt(cam 1 saptamana cred!) , asa ca nu stiu de la ce sa fi crescut asa!
andicu spune:
Amely,multumesc ptr gandurile frumoase.
Princess,
sa-ti traiasca endometrul si la mai multi si babani foliculi!
Dana,inteleg ca ne tinem de mana numai la probleme
; sper sa-mi dea si mie ceva sambata sa-mi treaca starea asta,ca deja imi fac probleme. Tu ce mai faci? cum e la baile de namol?eu sunt sigura ca o sa aiba un rezultat foarte bun tratamentul asta ! 
FETELOR !!! eu presimt niste vesti bune !abia le astept!!
Catalina, maine sunt drepti,aici, pe forum,sa-mi zici ce mai face
de tine !
Eu- tot asa;am stat mai mult in pat,ca nu ma lasa burtica;cum ma ridic,cum dau navala rushii!![]()
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Mishulina spune:
Hai ca am venit s io dupa un somn de vreo 2 ore, nus ce m-a apucat ca io nu dorm la pranz decat foarte rar spre deloc! o fi de la vremea asta mohorata,o fi de la matza care doarme de dimineata,o fi de la...neee,prea frumos sa fe adevarat.
Catrinel eu sigur am ovarul marit,chiar mi-au zis recent dar e justificat ca de 12 ani munceste saracutul cat pentru 2...
Multumesc mult fetelor pentru sustinere: Princess,Iepurica,Ilenya,Amely,sper ca n-am uitat pe nimeni la cat de adormita sunt eu acum...
Dananita multumesc pentru invitatia la dans,se accepta!
Dana,ma bucur ca mai vi pe la noi sa ne saluti si imi pare bine ca ai de lucru la birou (sa nu dai,te rog!) ca in felul asta mai uiti de necazuri...
Andicule,stai linistita in patut daca e mai bine asa!
Ina
Mishulina spune:
Fetelor,am deschis capitol nou si va astept cu tot dragul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53254" target="_blank">aici
Ina