Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44

va astept din nou cu vesti bune si
cat mai multe!!!

MirelaV
pupicei pe burticei
Raspunsuri
MirelaV spune:
capitolul anterior:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52743&whichpage=1" target="_blank">Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 43
Dana, ia k o sa ma trec si eu in coada listei, poate vine bb si la mine mai repede. pup ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Catrinel_17 spune:
Daaa, Mishu, hai cu mine, ca nu stiu ce am de-s asa de calma. Heheei, sunt eu tare acum, sa ma vad cind primesc rezultatu’.
Mie asa mi-a zis, la o saptamina dupa Pregnyl, sa ma duc sa imi ia singe. In ziua in care mi-a dat injectia, ma intreaba cind am avut ultimul contact, zic „ieri“, zice „excelent“.
Da ma gindesc si io asa, daca am avut contact marti seara, injectia miercuri, ovulatia vine si ea pe joi, de marti pina joi nu e mult?? Asa ca ne-am pus pe treaba si am prestat si joi (asa cum ziceati si voi
). In plus, mi-a facut si eco intravaginal si a minuit batzu’ ala pe acolo de-a ametit toti gigeii…
Zic si io ca uomu’…
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Mishulina spune:
Mirela scuze
,nu am vazut noul capitol decat dupa ce am postat!
Sa fie cu noroc!
Catrinel mama,dar ati prestat "ca la carte",imposibil sa nu fi prins momentul (ceea ce nu se poate spune despre noi
),nu e mult de marti pana joi ptr ca
traiesc pana la 48-72 de ore,spre deosebire de ovul...Daca asa ti-a zis...tinem pumnii miercuri!
Eu stiu ca Pregnylul se elimina in urina pana la 10 zile de la injectie (de aceea am zis ca nu fac nici un test pana luni),dar probabil din sange e altceva....
Bine ca esti calma,asa ar trebui sa fiu si eu,ca avem nevoie de liniste acum...
Auzi,da ceva semne ai?
Ina
Adriana mica spune:
Buna seara fetelor,
Imi cer scuze: am uitat sa va spun ca azi voi fi toata ziua intr-o sedinta, iar acum, ca s-a termninat vin sa va dau vestea cea mare: 3 teste pozitive de sarcina. Maine iau rezultatul de la sange.
Felicitari DAnanita! Ne vedem la gravidute. Ca si tine, sambata, cu o zi inainte de "invazia" probabila, am facut un test - slab pozitiv. Cele de duminica si luni au venit sa confirme vestea. Mentionez ca toate cele 3 teste s-au pozitivat in primele 5 minute.
Va multumesc la toate pentru incurajari si va doresc sa vi se implineasca visul. Eu nu ma pot lauda decat cu faptul ca, fie sunt o norocoasa, fie m-a inzestrat natura / mostenirea genetica cu un organism fara probleme prea mari de sanatate. Altfel, nu am nici un merit.
Asa cum anticipam, in cazul meu, grijile de abia acum incep, de cele mai multe ori din motive stupide. Sunt foarte speriata si de abia astept sa ajung la medic sa alunge aceste temeri. Maine, dupa ce imi iau rezultatul de la sange, imi fac o programare la ecografie, iar marti pe 19 am prima programare la medicul meu.
Altfel, nu prea realizez ce mi se intampla, parca nu este vorba despre mine. De aceea, nu scapati de mine asa de usor.
Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu
Laura Ioana spune:
Adriana mica FELICITARI!!!! Ti-am zis noi ca asa va fi? Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mishulici, pai cum, tu nu ai prestat ca la carte?
Eu zic sa continui cu
pentru ca asa va trece saptamana mai usor (te gandesti ca inca lucrezi la bebe si nu mai esti stresata de asteptare). Eu vorbesc si dau sfaturi, ca eu cred ca aveam pana acum facute vreo 2 teste, macar unu'
Pe mine ma stiau farmacistele din cartier ce vanzare le faceam la teste!
Laura
Laura Ioana spune:
Am fost Sambata la un botez si, normal, am fost zdruncinata sufleteste. Cand am intrat in magazinul pt copii sa ii luam niste hainute si am vazut cate sunt pe acolo mi s-a pus un nod in gat si mi s-au umezit ochii. Nu am mai putut vb ca ma apuca plansul! Si cand am ajuns la botez si l-am vazut pe bebel ce mic si frumusel e, mi-a venit iar sa plang!
M-am abtinut cum am putut ca sa nu stric botezul. Nu stiu cum se face, dar eu nu ma vad tinand bebelusul meu in brate, nu pot vizualiza asta

Laura
motzunica spune:
Dananita, FELICITARI!!!
Amely, imi pare rau puiule, eu speram la ceva gravidute pentru ca fiecare reusita, imi ridica moralul.
Andicu, asa cum zicea si Mishulina ai gasit metoda ideala de a scapa de stres. Bravo,fata draga!
Iepurila, Mirela,
fetele.
Mishulina, toate stim ca ultima saptamana este cea mai grea. La mine azi z.23, DPO ?, nu stiu ca n-am fost la echo. Mucusul fertil a fost in z.11 si z.13. De prestat am prestat in z.9,11,14,16,19,21. Acum am ceva intepaturi usoare prin uter (deasupra muntelui Venus), care seamana cu cele de la CM. In mod normal ar trebui sa-mi vina pe 18, dar cu tratamentul naturist nu stiu cand o sa apara.
fata curajoasa.
Adriana mica spune:
Multumesc Laura Ioana pentru urari. O fi coincidenta ca prima care m-a felicitat este nemteanca de a mea? Si eu sunt din Piatra Neamt, dar locuiesc de 12 ani in Bucuresti.
Apropo de coincidente, ma gandeam zilele trecute ca noi am conceput bebe intr-o zi / noapte de 26, iar relatia de iubire cu sotul meu a inceput tot pe 26(pana atunci fusesem "doar" prieteni la catarama). Bebe ar trebui sa se nasca pe 18 martie, iar martie este luna in care a inceput iubirea noastra (26 martie 1997) si luna in care ne-am casatorit(intentionat, sa fie cat mai apropape de ziua in care un baiat timid si-a facut curaj si mi-a marturisit iubirea lui printr-un sarut adolescentin in coltul buzelor).
Parca totul s-a intamplat la momentul oportun: tocmai am terminat renovarea casei (bebe a fost conceput in camera lui, ca acolo am "locuit" pt 2 saptamani), am aflat vestea tocmai inainte sa ma inscriu la un curs important pt cariera mea (acum stiu, si il pot amana pt 1 an). Poate vi se par chestii puerile, dar eu cred in soarta si in semnele pe care ni le trimite.
Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu
iepurila spune:
Adriana Mica FELICITARI!!!!!!!!!! Bravo, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara (lasa grijile deoparte)si sa te bucuri de fiecare clipa.
Fetele iar s-a deschis sezonul la gravidute!!!!
Acu asteptam vesti de la Catrinel, Mishulina.... si mai cine?
Eu am fost la medic si DA trebuie sa repet histeroscopia. O voi face in primele zile ale CM urmator, daca ma ajuta Bunul Dzeu.
Laura Ioana, va veni si vremea noastra, ai sa vezi.
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
motzunica spune:
Adriana, felicitari si tie, deja am inceput sa ma simt mai bine, dar tot mai vreau cateva gravidute
. Haideti fetelor care urmeaza ?