Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Ma bucur, Adriana mica , sa vad de cate coincidente fericite ai avut parte pana acum. Si ma bucur sa "aud" ca suntem din acelasi oras! Sa-ti dea Dumnezeu numai bine!
Iepurica... asteptam...asteptam...ufff!
Laura
iepurila spune:
Motzule, te pup si eu si te scriu pe listuta mea de fete de la care astept vesti de alea cu 2 liniute.
Cat despre venirea navalitorilor si eu sunt cam in aceeasi situatie. Una la mana tratamentul naturist si apoi faptul ca nu stiu (luna asta) care a fost prima zi a CM. Dar eu stau cumintica si astept. Poate se indura si vin odata ca sa pot si eu sa numar si sa imi fac planuri.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
thea_m spune:
Dananita si Adriana mica FELICITARI gravidutelor! Sa va dea Domnul o sarcina usoara, fara probleme si un bb frumos si sanatos.
Si restul sa treceti cat mai repede la mamici...incepand cu tine Mishule ca la cate belele ai avut, meriti si tu premiul cel mare!
Teodora
motzunica spune:
Thea, sunt perfect de acord cu tine.
Iepurila,
n-ar fi rau deloc, ca au trecut atatia ani de cand astept...nici macar nu stiu cu arata 2 liniute pe un test.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by thea_m
Si restul sa treceti cat mai repede la mamici...incepand cu tine Mishule ca la cate belele ai avut, meriti si tu premiul cel mare!
Teodora
Teodora sa te auda Dumnezeu ! Chiar ma intrebam cu ce am "gresit" de nu-l merit.....
Pe langa Catrinel in care imi pun sperante mari mai sunt in asteptare luna asta: Motzunica,Mirona si Alexia (cu care numar impreuna)....am uitat pe cineva? Haideti fetelor,am nevoie de vesti bune,nu ma lasati singurica...
Adriana bravo tie!!!

Cat ma bucur de toate coincidentele fericite care au dus,in final la bebe! Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de el....Acum cateva luni zicea cineva pe aici ca la e o credinta in batrani ca "la casa noua vin copilasi".....Sa va traiasca si trage piciorul!Iepuricule
,ma bucur ca a fost bine la doctor si ca acuma sti ce e de facut!!Motzunica rezistam,nu? Ce altceva putem face....
Laura
nu te-oi vedea tu,dar eu "te vad" cu bebelusul in brate...Si asta pentru ca toate meritam....Asa ca nu mai
ca se sperie "ala micu" si nu mai vine...(io vorbesc!)Ina

motzunica spune:
Mishulina,
rezistam ca tot aia facem de ani buni, altceva ma omoara pe mine acum, incertitudinea.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by motzunica
Mishulina,rezistam ca tot aia facem de ani buni, altceva ma omoara pe mine acum, incertitudinea.
Usurel,ca poate ne ajuta Bunul Dumnezeu si ne dumirim! Stiu ca e greu dar e si asta o forma de stres care,dupa cum stim nu duce la nimic bun..Acum.."zarurule au fost aruncate"
fata curajoasa....Ina

andicu spune:
Adriana,FELICITARI!bravo fata draga!eram sigura ca esti
,aveam eu o resimtire,prea dadeau bine toate simptomele tale!
Sa fii sanatoasa si tu si bebele tau si sarcina usoara! asteotam sa mai dai cate-o veste de la echo !
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Laura Ioana spune:
Mishulici, sunt sigura ca esti printre cele norocoase luna asta. Si cum ziceau fetele esti ffff indreptatita sa tragi lozul cel mare! Deci de azi intr-o saptamana zici ca aflam sigur?
Laura