Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 13
Catrinel_17 spune:
Mishulica, si pe tine te doare ovarul sting?? Doamne, ca apropae mi-au dat lacrimile, le facem pe toate in tandem!!! De-ar fi si cu ochisori… Ai grija de tine, scumpa, si sa stii ca si eu sunt aici sa te tin de minutza. Of, de ce nu sunt mai aproape…
Catalina, ma bucur asa de mult ca esti mai bine!! Spune-mi cum ai „facut rost“ de hematomul ala de care povesteai? Iti tin pumnii strinsi maine!!!! Sa fie bine!!!!
Multumesc ca mi-ai zis despre chisturi. Fac stimulare, da… Sunt semne bune, deci! Doamne, am emotii acuma. Incerc sa nu ma gindesc.
Alexia, sa fie intr-un ceas bun!!! Pozeeeeeee!!!!
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Mishulina spune:
Catalina,ma bucur mult ca sunteti mai bine si ca nu mai sangerezi,asta e semn bun.Fi sigura ca ma rog pentru voi,Doamne-ajuta sa fie bine!
Iti tin pumnii maine la echo....Sa nu ne ti pe jar..
Catrinelule sigur ca luna asta le facem pe toate in tandem,ca doar ne tinem de manuta dar nu te lua dupa mine....Da,simt ceva in ovarul stang dar durere e mult spus,mai mult niste intepaturi cand si cand...Si de ce in stangul?Pentru ce pe dreptul nu il mai am de foarte multi ani...
Hai ca si la tine sunt sperante luna asta,Doamne-ajuta!
Ina
princess spune:
Pupicei la fetele frumoase 

!
Catrinel si Mishulica, din ce am citit eu pe aici vad ca dati semne de
! Mai e un pic si stim sigur; eu sunt alaturi de voi! 
Utocatalina, frumushica foc mamica , la fel va fi si BEBICA!Sa fiti sanatoase!
Iepurica, da-i batai cu tupeu , daca zici ca ti-a sosit MACA; sa dea Domnu' sa fie bine!Parca as incerca si eu Maca ca vad ca a dat rezultate la fete!
Alexia,iti doresc si eu Casa de piatra si o viata minunata alaturi de sotzior si de 

pe care ii veti avea!Retraiesc acum alaturi de tine clipele cand am fost miresica .... ce clipe minunate!....bucurati-va din plin de ele!
Andicutz, 
Catalina, asa voi face :ma voi ruga pt. tine!Va fi bine pana la urma!
Tin pumnii tuturor fetelor care asteapta vestea cu doua liniutze!
utocatalina spune:
Princess pupicei multi!
O fi bebica o fi bebel..cine stie...eu simt ca-i fata...om vedea poate de luni intr-o sapt. daca il/o prinde Iosup intr-o pozitie buna!![]()
Cata tiza mea asteptam ca ziua de maine sa iti aduca vestile bune si sa te linistesti...o sa ma gindesc la tine si sper ca Doamne Doamne
sa aiba grija de voi!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
ilenya spune:
Catalina, ma bucur la vestile astea si sper ca miine sa vii aici linistita sa ne pove cum a fost la echo.
Utocatalina, sa-ti creasca mare BB , burtica si... sinii lui BB
...Esti tare simpatica!Faine pozele!
Mishulina-Ina, sa inteleg ca mai e un picutz?...Catrinel - la fel?
Eu sunt in Z27 si pe rusi ii vad dupa colt...Oricum ar fi fost culmea sa se intimple acum cu toxoplasmoza. Sapt viitoare merg la dr. sa vad ce tratam. imi da.
Pupici
princess spune:
Cata, parca te vad mamica de fetitza, asa imi spune mie intuitia! Important este sa fie sanatos(a)!
Tu ai luat Utrogestan si inainte de a ramane gravi? Din ce zi a ciclului? Mie mi-a dat dr. din ziua 16-25 cate 2/zi; n-o fi cam mult?
iepurila spune:
Catalina, cat ma bucur ca esti mai bine. Ma rog in continuare pt tine si puiutii tai. Abia astept sa ne povestesti maine.
Cata multa sanatete. Arati super cu burtica.
Alexia, esti pe ultima suta de metri: si cu pregatirile si cu numaratoarea. Sa dea domnul sa fiti trei la dansul de deschidere a petrecerii.
Multumesc mult pentru incurajari fetelor. Sa dea bunul Dumnezeu sa ni se implineasca dorinta la toate.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
utocatalina spune:
Princess nu cred ca este mult cit utrogestan iei..eu inainte sa ramin nu am luat, dar probabil ca tu ai probleme cu faza luteala sau cu endometru..asa-i?
Ilenya ce sa zic...sinii chiar sunt ai lui bebe, ca tati se uita si inghite in sec..eu de cind am ramas nu am mai prestat ca T ne-a zis sa stam pe bara ca am avut singerare in sapt. 10...asa ca iti dai seama ca ma simt ca la 18 ani
...adica virgina deja!
A...noroc cu utrogestanul ca-l iau vaginal
...altfel se punea pinza de paianjen!
Iepurica vezi ca nu degeaba ai usernameul asta! Da-i bataie!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
ilenya spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
...asa ca iti dai seama ca ma simt ca la 18 ani...adica virgina deja!
A...noroc cu utrogestanul ca-l iau vaginal
...altfel se punea pinza de paianjen

...las', asta sa fie baiul!
princess spune:
Cata, la ultima ECO am avut endometru de 11 in ziua 14; dr.mi-a dat Utrogestan (acid folic si vitamina e) ca "sa pregatim mucoasa pt. stimulare sau/si pentru o eventuala sarcina".