Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44
Raspunsuri - Pagina 12
Catrinel_17 spune:
Alexia, suna bine ce zici tu acolo!! Iti tin pumnii tare strinsi!!!
Andicu, Iepuras, Mishulina, va pup mult de tot
Ei bine, gagici, m-am intzepat, dar m-am napustit si sa ii spun ca ma doare in dreptul ovarelor, mai ales stingul. Mi-a tras o transvaginala, mi-a spus ca sunt ceva formatiuni chistice in zona, si ovarul sting e marit. In plus, un folicul nu s-a spart si inca e acolo, dar el crede ca e in curs de retragere. Ce mai zicea?... nu mai stiu, a zis ca dupa tot ce vede, el crede ca la analiza prolactina va fi marita. Maine la ora 11 aflu.
ce sa fie asta cu formatiunile chsitice???
Sunt calma acuma. Dar maine…. Nici nu vreau sa ma gindesc. Nici n-o sa pot sa ma gindesc la altceva!!!!
Mishule, stiu, nasol de tot cu testele… dar ceva semne ai tu acolo…. Doamne, ce bine ar fi!!!! In a cita zi esti? Exista vreao retea ca sa tii piept testelor negative cu bine? O vreau si io!!!
Mamaaa cit mai e pina maine la 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup fetelor, pe toate toate!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"
utocatalina spune:
Fetelor la "cafeluta" la "burtici" am pus poze cu mine si burticania la 12 sapt. jumate...facute azi!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
andicu spune:
Cata,fata frumoasa,sa-ti traiasca "burticania" !![]()
Sa stii ca te-am scuipat sa nu te deochi! 
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Mishulina spune:
Catrinel,si pe mine ma inteapa usor ovarul stang dar habar nu am cum e cu chisturile astea.. E greu de tot sa stai departe de teste si mai ales sa rezisti depresiei de dupa unul negativ.Eu am zis ca pana duminica sau luni nici nu vreau sa aud de ele,bine ca nu am in casa ca pana acum erau stricate deja...Mi le cumpar abia sambata seara ca sa nu fiu tentata sa le incerc...
Maine la 11 zici? Dimineata? Pai sunt aici,pe baricade sa te tin de manuta indiferent de situatie....Maama ce emotii am pentru amandoua!!
Cata frumoase poze,daca pun mana pe burica crezi ca se ia? Cand afli cine locuieste acolo?
Catalina,Alexia,ce mai faceti?
Ina
utocatalina spune:
Mishu sper sa se ia la toate
...pai de luni intr-o sapt. merg la Iosup la eco morfologica...sper sa aflu ca locuieste acolo un bebica sanatos
si daca se poate fetita!
![]()
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Mishu sper sa se ia la toate...pai de luni intr-o sapt. merg la Iosup la eco morfologica...sper sa aflu ca locuieste acolo un bebica sanatos
si daca se poate fetita!
Cafeluta draguta12+
Simburica
Sa te auda Dumnezeu si iti tin pumnii lunea viitoare! Daca e fetita,cu atat mai mult as vrea sa se ia...

Ina

Alexia27 spune:
Fetele, semnez si eu condica. Am fost azi la starea civila sa stabilim ora, ziua, numele meu
...Incep si eu sa am emotii, am trecut pe la ai mei si am mai tras o privire la rochita.
Fetele, tre sa fug ca ma vad cu Mister la pranz dar intru dupa aia si va povestesc de la mare.
cele mai dulci fete din lume!
Mishulina spune:
Alexia...wow...am asa un nod in gat de emotie,parca as fi eu exact acum 5 ani pe vremea asta....Abia astept sa te vad miresica...Deja mi s-au umplut ochii de lacrimi ca si mie mi-e dor de rochitica mea cea alba....
Te
si sa fie intr-un ceas bun...
Ina
Catrinel_17 spune:
Catalina, o viitoare mamica superba!!!!
Anina – nu am simptome, ma dor numai ovarele. In rest, nimica. Dar nimica!!! Sunt in ziua 20, cred ca e si un pic devreme….
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Catalina spune:
Buna fetele,
Va multumesc din suflet pentru toate intrebarile despre mine. Sunteti niste dragute ca va interesati asa de tare de noi.
Eu ... imi e si frica sa zic ca sunt bine. De ieri dimineata de cand cu urma aia de chist sau ce o fi fost nu am mai avut picatura de sange desi, sincer, am mers si pana la policlinica, am facut cativa pasi, azi am stat mai linistita.
Mai am numai asa o balonare, nu stiu ce o fi, beau multe lichide ca imi e frica de infectie urinara.
Nu mai am rabdare pana maine, nu va zic! Abia astept sa imi faca echo.
In rest sunt cam bezmetica - dupa atat stat in pat cred si eu. Greata am avut in ultimele zile en-gros dar s-ar putea sa fie si de la utrogestanul luat pe gura (mi-a zis niculescu ca sa il iau pe gura sa nu se elimine din alta parte).
Va tin la curent maine. Primul lucru!
Va pup si va rog sa va rugati pentru noi!
Va doresc tuturor numai bine.
Catrinel, era sa uit. Ziceai ceva de formatiuni chistice: faci cumva stimulare? Vezi ca si eu am facut si am chisturi in toata regula si mi-a zis doctora ca daca merge sarcina le voi duce pana prin luna 3,4. Sa ai grija sa te monitorizeze si sa nu te sperii, la stimulare e normal - doctora mea mi-a zis ca in experienta ei cand a vazut hiperstimulare era si sarcina asa ca da-i inainte!
Va pup
Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos