Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata la fete
Alexia, bine ai venit si sa-ti fie de bine vacanta. Abia astept sa se confirme semnele tale.
Mihaela si eu am un posibil polip endometrial (vazut la eco) ce ar fi trebuit confirmat si rezolvat in cadrul histeroscopiei. Da nu-i nimic data viitoare. Am intrebat si eu cat e de grav. Important e ca se poate rezolva- simplu- prin histeroscopie.
Mishu, de o manuta te tin eu si nu tremura deloc. Ba din contra e foarte sigura pe ea si increzatoare.
Motzunica pupici.
Catrinel te-ai intepat?
Mirela te pup si sunt aici.
Catalina cum te mai simti?

Azi mi-a sosit MACA. Dar ma apuc de ea din prima zi a urmatorului CM. Care nu e departe. Azi, maine. Nu gandesc corect?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

iepurila, spera pana in ultimul moment. never say never!
chiar sunt curioasa de Maca. mai vorbeam cu o fata care imi zicea k in japonia costa 35$ parca!!!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sa nu uitati fetelor ca eu am luat Maca 3 luni, inclusiv in luna cind am ramas!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor!
Si eu iau Maca de o luna!
Mai am trei zile si aflu ce surpriza mi-a mai rezervat soarta de data asta...Sanii au devenit supersensibili la 2 zile dupa ovulatie si sunt asa pana in ziua de azi desi nu cine stie ce,am avut luni in care nu suportam nici hainele pe mine...Ciudat e ca nu ma dor niciodata in zilele premergatoare ciclului dar acum sunt sensibili spre durerosi mai mult dupaamiaza si seara...Tare ciudat.Ieri am ramas "masca" cand m-a intrebat o prietena ce am facut de mi-au crescut!!! Eu,care stau foarte prost la capitolul asta....Mie nu prea mi se pare desi...parca-parca....
In plus ma duc la baie foarte des dar e normal ca doar e vara si beau lichide multe!
Intepaturi in burtica am destul de rar,mai mult pe stanga si seara....
Habar n-am daca astea se pot numi semne,eu nu prea ma bazez pe ele...
Iepuricule multumesc ca ma ti de manuta,succes cu Maca,e ok daca incepi de la urmatorul ciclu (vezi ca au un gust si in miros...,eu le iau cu apa multa)
Catrinel te asteptam cu vesti bune,poate imi fac si eu curaj!
Motzule,Alexia,Mihaela pupici!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

AM O VESTE( buna pentru mine) : Sunt in prima zi a CM. Deci pot sa ma apuc de MACA. Si pot si eu, finaly, sa numar zilele, ca oamenii.

Va pup si va astept cu vestile voastre (da de alea bune).

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata.
Alexia si Mishulici,semne bune luna are!mai asteptam sa vedem ce spune si Catrinel,si sa speram ca va iese la toate cu .
Alexia,se apropie nunta,ai emotii?abia astept sa-ti vad poza miresuca!poate ii faci cadou sotului si o pereche de botosei de.
Iepurici,sper sa aiba efect Maca cat mai curand.
Ce mai fac proaspetele ?Jane,Catalina,Adriana ?
Eu nu stau grozav nici azi.Tot sunt pe rushi sau ce naiba or fi,azi se fac 2 saptamani de cand tot curge,durerile de sale sau de burtica sunt zilnice,nu rau,dar tot iau cate-un Nurofen la culcare...incep sa-mi fac ganduri;i-am scris si lui Tutunaru,sa vad ce-mi raspunde,poate ma lamureste pana sambata cand am programarea la dr.O fi posibil ca Duphastonul ala luat in cantitati industriale (4/zi)pana acum 3 sapt sa-mi fi dereglat CM impreuna cu operatia si cu faptul ca mi-a ramas doar 1/2 de trompa din 2?voi ce credeti?
!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu eu nu cred ca Duphastonul ti-a dereglat CM! Dar tu parca ai zis ca ai rezolvat laparoscopic SE... o fi de la laparo..sa vedem ce zice si T!Te pup!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci,Cata,da am rezolvat laparoscopic. In prima zi am avut si drena la gaurica din stanga,unde a fost SEU,dar n-a curs nimic in punga,pana a2a zi, drept ptr care mi-a scos-o;deci,Doamne-fereste,daca era ceva de curatat pe-acolo, se vedea cu drena,infectie nu cred ca e,ca as fi facut febra sau as fi avut stari de voma,ameteli...

A mai avut cineva sangerari asa mult timp dupa o laparo sau sarcina sau chiuretaj?am intrebat si la Aspirante,da acolo au "altceva" de dezbatut si nu prea mi-a raspuns nimeni.

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepuricule ia-o cu incredere de la capat,cu Maca si plantute,eu sunt cu tine! De data asta va fi bine,simt eu,pentru ca faci exact ce trebuie...Si stiu ca urmeaza sa-ti faci o plogramare in curand,nu? Iti tin pumnii!! Doamne-ajuta!
Andicule mama,cat te mai chinuie sangerarea aia de la ce o fi...Dar poate ca trece...Hai ca azi e 14,maine 15 si pe urma mergem sa ne facem frumoase,da?

Io nu stiu ce naiba am ca am niste teribili,ma rastesc la toti prin casa si imi vine sa bazai din orice...
Mi-ar prinde tare bine o veste buna..hai cine ma ajuta?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Alexia, Ina si eu cred ca veti veni in curand cu vesti bune !
Catrinel, tu ai ceva simptome ?

Nina

Mergi la inceput