Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Laura ,nu am incurcat literele dar am uitat ghilimelele de la branza "de veci" (stiam eu ca am uitat ceva...) In rest ai dreptate cu fructele si apa....Am sa "mananc" cat mai multa apa dar cu fructele si caldura de afara pare o combinatie cam...."exploziva". O sa fiu si ametita si
Cu mesajul,pentru completare vezi ca trebuie sa ai sus,in bara de deasupra un simbol ca o foaie cu un creion (al treilea,inainte de PM) care iti permite modificarea lui(numai de catre tine(autorul) sau un moderator!).Dai clic pe el si iti incarca mesajul vechi pe care il modifici! Te descurci?
Alexia in sfarsit un semn de viata! Ai dreptate cu meniul "de spital"..Nici regimurile de slabire nu-s asa de dure,desi mie mi-ar prinde bine cateva Kg in minus....Ai dreptate si cu dulciurile dar nu prea imi arde sa mananc dulce asa pe nemancate...Azi am experimentat un ou-ochi fara sare si putin pui la gratar tot fara sare....Parca mananci cauciuc,nu au prea mult gust dar macar astea au proteine si mai tin de foame...Ieri am "facut cuie" in supermarket la raftul frigorific pana am studiat toate branzeturile si cremele de branza....Majoritatea au sare din fabricatie! Cand termin cu Prednisonul asta voi fi o "silfida" ,ceea ce nu e rau!
Drum bun la seminar si iti tin pumnii luni la T...Tu in ce zi mai esti? Nu-i asa ca numaram impreuna si luna asta?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laura Ioana

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishu, pai si mama a luat vreun an Prednison si alte alea (Timonil etc), bine pemtru altceva , si tot cu regim fara sare, fara alcool (necsam bere)de-a dreptul draconic si s-a obisnuit. Treaba e sa diversifici meniul, si poti sa gatesti (evident fara sare). Te obisnuiesti, dar vezi ce faci cu tensiunea! Daca te ajuta, sa stii ca si eu tot fara sare mananc(adica nu pun sare pe nimic), ce-i drept ramane sarea din alimente, dar pe aia n-ai cum sa o scoti de acolo!
Sunt in ziua 9 a CM, dar nu prea imi vine mie sa cred ca o sa reusesc un BB! Mi se pare prea departe de mine acest deziderat, chestia cu ramas gravida, cu facut copii e posibila la altele, la mine pare asa o chestie de domeniul SF!
si nu vreau sa am aerul ca ma plang, dar chiar si in momentele mele de mare optimism, tot am pe undeva si chestia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

toate fetele si multumesc de incurajari!
Dimineata nu mi-a mers rasnita asta de calculator si nu am putut scrie. Am mai facut azi un test si a doua liniuta a iesit dar parca un pic mai palida ca aseara. Ma tot uit la ea din ora in ora de teama sa nu dispara. Mai am trei zile pana la venirea rusilor dar am sentimentul ca din clipa in clipa ar veni...Ce stres frate!
pentru fiecare.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia multumesc pentru ce mi-ai zis...intotdeauna imi prind bine vorbele tale de cand te-ai hotarat sa imparti optimismul tau cu mine ca sa ma mai scoti din butoi...Cu regimul o scot eu cumva la capat,noroc ca tine doar 2 saptamani...Pana ma obisnuiesc eu cu el se termina....
Stiam eu ca suntem in aceeasi zi,dar nu-mi place cum vorbesti...Cum adica bb la tine e de "domeniul SF-ului" ? Da ce,vrei unul verde si cu urechi mari,de martian? Pai unde e optimismul si speranta? Las ca si mie imi zic toti ca "au mai vazut ei si minuni"....Mergem inainte!
Miki Iris te asteptam cu vesti bune si liniute mai clare!

Ina

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?
Jane,Irina, la voi cum mai e a doua liniuta?S-a mai intensificat?
Catalinuto(uto) unde esti? Povestesti cu bebe?
Ati vazut ce fler am avut cu Catalina cu tripletii?
Concluzie: daca aveti nalamuriri in ce priveste numarul, respectiv sexul copiilor vostri, ma puteti intreba.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Miki sunt aici cu ochii pe tine...ai exact emotiile care le-am avut si eu in urma cu 2 luni..sa-mi zici maine temp..da? O iei la 7 am..abia astept sa te aud ca esti grea..si daca e asa..musai sapt. viitoare ne vedem la un suc, da?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Ai aparut.....Cata
O sa-mi pun termometrul maine dim la 7(cam devreme pentru mine)si te sun dupa sa povestim.
Sunt asa stresata ca e palida a doua liniuta.Apropo' de pregnyl, stii ce raspundea dr. T pe site?
Zicea asa: ca pregnylu-l de 10000 iese din organism in 4-5 zile. Ce ciudat, eu nu cred!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, afara e zapusala, transpiri, ai tensiunea mica, normal ca te simti lesinata....si eu am tensiunea mica de aceea dr. mi-a zis sa pun un praf de sare ca nu patesc nimic si totul a fost ok. E adevarat ca am renuntat la cips-uri si alune...dar in mancare am pus putina sare
MirelaV, deja am riscat, nu?
Miki, felicitari

Mergi la inceput

Multumesc Motzunica!
Dar e prea palida a doua liniuta ca sa ma pot bucura catusi de putin.E adevarat ca e prima data cand vad un test pozitiv de vreun an si juma'.
dar oricum, multumesc!

Mergi la inceput