Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41
Raspunsuri - Pagina 5
Catalina spune:
Draga mea "matusica",
Cand spun ca sunt uimita cu minunea pe care a facut-o Dumnezeu cu mine iti dai seama ca nu am nici o reteta. Habar nu am. Toate facem tratamente de ne ies pe urechi, toate vrem, toate cadem dar o luam de la capat.
Nu vreau sa iti zic si eu frazele alea rasuflate "lasa ca vine si randul tau", "lasa ca mai e timp" si alte prostii pe care le zic de obicei cei ce au copii sau habar nu au ce inseamna aceasta durere.
Eu ... nu am facut nimic special ba chiar cred ca multe dintre voi ati facut mult mai mult ca mine, ati avut mult mai multa ambitie. Nu stiu care e reteta, nu pot sa spun decat atat: sta in puterea lui Dumnezeu si El stie ce e bine pentru noi.
Asa cum sta tot in puterea Lui sa desavarseasca minunea pe care a inceput-o cu mine. Eu nu am nici o putere.
Va pup
Catalina
dana p. spune:
Multumesc fetelor de incurajari
. Acum am vorbit la Sanatoriul Techirghiol si mi-au spus ca ma pot duce sa fac tratament acolo si ca au avut si rezultate bune ,adica au ramas fetele insarcinate in urma tratamentului si acum au bebei.
Imi pun si eu speranta in tratamentul asta, ma agat ca un inecat de colacul de salvare
.O sa incerc sa ma programez si la medic homeopat si cred ca o sa caut si un psiholog ca incep sa o iau razna
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
princess spune:

tuturor!
Mai fetelor, da' nu va deziceti deloc la ramas
:ieri, 1...2...3, azi 4...5....! Haideti, la cat mai multe! Maine cine urmeaza cu vesti cu doua liniutze? Ma bucur nespus pt. toate!
Dana P, sa stii ca si eu am facut tratament cu namol(impachetari, tampoane vaginale cu namol, irigatii cu apa iodata) la EFOSAN(personalul super dragutz!) anul trecut si cred ca a avut un efect foarte bun: nu stiu daca am avut vreodata trompele infundate, dar HSG-ul pe care l-am facut la trei luni dupa acest tratament a iesit OK!
Laura Ioana spune:
Mishulici, de ce nu ai voie sa mananci sare? E ceva legat de tratamentul pe care-l faci? Sau tii regim? Fetele cu doua liniute: sunt pe bune sau inca nu se stie? Nu ne mai tineti pe ace!
Hai cu confirmarile, va tin pumnii sa fie chiar ||adevarate!
A, si am o intrebare "off topic": cine stie cum si unde pot vedea prognoza meteo pe luna iulie si chiar pe august? Vreau sa-mi programez si eu un mers la mare si nu vreau sa-mi dea vremea la cap
![]()
Laura
Mishulina spune:
Catalina
multumesc pentru ce mi-ai spus,ai dreptate,o minune ca asta se intampla mai mult din voia Domnului si mai putine avem noi de spus sau de facut,scuze,sunt intr-o pasa proasta din cauza tratamentului asta,imi da niste ameteli de nici nu mai vad ce scriu....
Danuta imi pare bine ca ai vorbit la Sanatoriu,cu cat mai repede cu atat mai bine! Sper sa te ajute tot ce ai de gand sa faci....
Alexia, pe unde esti? Nu mai zici nimic?
Laura da,la ambele intrebari: mananc fara sare pentru ca iau prednison...Nu ma asteptam sa il suport asa de greu...Atat el cat si Ranitidina sunt amare in
si ma fac sa
,meniul de baza se reduce la branza de veci cu paine fara sare pe care am ajuns sa le urasc,tensiunea si asa mica e si mai mica,ma simt nemancata si vesnic ametita,cu gura uscata si un cvasipermanent gust amar in gura si cand ies in caldura de afara ma ia cu lesin....Si nu e decat a 4- zi din 12,trebuie neaparat sa rezist! Partea proasta e cu ametelile astea,ca eu nici cafea nu beau...Off..Daca vorbesc prosti nu ma bagati in seama ca-s taaareee biumaca de cap!
Ina
Laura Ioana spune:
Dana, nu dezarma! Noi suntem aici si avem incredere ca vom reusi cu toatele intr-un final. Foarte bine faci ca vrei sa mergi la namol, am auzit ca chiar face minuni.
si multe 

pentru tine personal
Laura
Laura Ioana spune:
Draga de tine, Mishulici, ce nasol! Pai nu ai voie nici fructe? Cirese de exemplu sau mere? Stiu ca nu e de ras, dar esti simpatica, asa ametita, cum incurci literele intre ele
. Incearca, macar, sa bei cat mai multa apa(2 litri/zi cel putin): te si hidrateaza bine si e buna si la slabit.Uite pt tine

Apropo, cum ai facut sa iti completezi mesajul?
Laura
utocatalina spune:
Cata eu am avut ca semne:sini durerosi, insomnii, pp des, durere in git, nas infundat si in ziua 25 de DPO citeva pete maron de singe!
Miki Iris te astept cu vesti bune!Stiu ca esti "grea"!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Alexia27 spune:
Mishu, iubita, ce chin pe tine! Nu poti sa diversifici cumva meniul alade spital? Dulciuri ai voie? Mai creste putin glicemia, te mai scapa de ameteli.
Eu ma pregatesc sa plec diseara la Cluj pentru un seminar de psihodrama despre sexualitate...hmmm...poate ma inspira pentru cand vin inapoi. Ma intorc luni cand am programare la Dr T pentru monitorizare si o mie de intrebari!
FELICITARI GRAVIDUTELOR NOASTRE! MULT NOROC SI BEBEI SANATOSI!
dana p. spune:
Multumesc fetelor de incurajari, va pup pe toate ca sunteti alaturi de mine, nu stiu ce m-as face fara incurajarile voastre.
Ieri a fost ziua tatalui meu de nume si eu ca o tampita am uitat complet
. Am vorbit cu el ieri si pur si simplu nu mi-am adus aminte sa-l felicit, saracul o fi crezut ca-l sun sa-l felicit si eu am cerut-o pe mama sa vorbesc cu ea.Azi m-a certat sotul meu ca de ce nu i-am adus aminte si lui sa-l sune sa-i spuna la multi ani si cand i-am spus ca am uitat si eu nu-i venea sa creada ca am uitat si eu ca niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva, sa uit sa-mi felicit parinti de ziua lor.O sa-l sun diseara sa-mi rascumpar greseala.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas