Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41
va astept cu forte proaspete!
MirelaV
pupicei pe burticei
Raspunsuri
Catrinel_17 spune:
Princess, nu se poate sa nu fie bine dupa tratamentul asta!! Iti tin pumnii! Sa fii optimista, ca va fi bine. Cu fumatul cum e?? Sotzul meu a cam recazut la 13 tigari pe zi. La naiba…
MirelaV, cum te mai simti dupa laparo? Ce urmeaza sa faci acuma?
Andicu, foarte bine, lasa serviciul de-o parte si ai grija de TINE…. Nu ai fost deloc dura, sunt sigura ca vor si intelege.
Catalina, tu ai facut si tratament hormonal?
pupici la toate fetele
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Mishulina spune:
Bun gasit la capitol nou! 
Liliana(MRL) esti incredibila vecinica draga! (acum aflu si eu acest amanunt
).De unde l-ai luat? La optimismul asta debordant ma refer....Mai sa se ia si la mine si mai multe nu...Pai cu asa stare de spirit precis prinzi barza de picior inca din lotul asta....Dar daca ma uiti pe aici....Vezi ca io sunt din "generatia" a veche care-si cam face veacul pe aici....
Ca si io,pe de alta parte muncesc de zor...Luna asta am "atacat" problema pe toate partile:Imi iau constiincios temperatura,am grafic pe Fertility,imi iau frumos tratamentul si vitaminele (si sotul la fel!),luni ma duc la monitorizare si in plus sunt inarmata si cu teste de ovulatie...Ei,ce zici merit la
? Ca daca nici luna asta nu iese nimic,chiar nu stiu ce sa mai fac....
Ina
motzunica spune:
MirelaV,
sper sa ai aceeasi mana buna ca si Dana, mai vreau o serie de 3
.
Mishulina,
esti din garda veche? pai ce mai astepti?
la
.
Irina, nu te mai stresa, iti doresc, ca punctuletzul sa fie pus acolo unde trebuie. 
Catalina, 

mamica? acum recuperezi toti anii pierduti. Mi-ar place si mie o asa bafta. ![]()
Laura Ioana spune:
Maaaaama, maaaaama, ce-mi vad ochii? Trei gravidute?! FELICITARI PENTRU TOATE TREI: JANE
, IRINA
SI CATALINA
!! Jane tu ne-ai tinut cam mult pe jar! Sa fiti sanatoase si cu burticile mari! Catalina esti o graviduta eroina: trei

si
pentru toate noile
Laura
Mirona spune:
Buna fetelor,
ce de bucurii ne-a adus capitolul 40. Sper si eu ca acest nou capitol sa ne aduca pe putin inca 3 gravidutze. Cine se inscrie? (toate bineinteles)
Felicit si eu inca o data toate trei gravidutzele (Jane, Irina si Catalina) cu
special pentru Catalina ... pentru reusita dubla/tripla. Sa dea Domnul sa fie bine pentru toate.
Mishulina meriti mama din plin sa ajungi la
. Ti-o doresc din suflet. Te rog eu frumos sa nu te ambalezi ... sa mergi usurel mai departe. Nu urca prea mult ... stii tu, da? Te rog eu frumos.
Merci ca ai intrebat de mine. Am fost azi la servici, dupa o zi de pauza ... abia am ajuns ... deja m-au bagat in stres. De durut, inca ma doare, cu valuri ... si sper sa ma refac pana saptamana viitoare cand (pentru Anaa) mi s-a dat voie sa prestez. Deci DA. Ai voie sa prestezi in aceeasi luna cu instilatia, chiar sunt sanse maxime sa obtii o sarcina. La mine insa, e problema cu ovulatia.
Va pup pe toate si numai bine.
Miro
My ticker
Mishulina spune:
Ok,eu ma inscriu pe listuta....dar mai cu juma de gura,asa..ca la mine nu se stie niciodata...daca nu e una e alta...
Miro sper sa iti revi pana saptamana viitoare,imi pare rau ca nu ai parte de mai multa liniste si intelegere la scarbici.In rest,mesaj receptionat! ![]()
Motzunica te
,as fugi eu dar sunt cam fara vlaga zilele astea....Tu cum ai suportat,mama,atatea luni tratamentul asta,ca eu nu am decat trei zile si tare greu imi e...
Laura Ioana,ce mai faci?
Cum mai stai?
Ina
mihaipopescu spune:
Scuze moderatorilor

, scuze MirelaV
, am facut-o de oaie... ,am postat din greseala la cap.40, se pare ca le-am incurcat , sunt cam stangace recunosc , ma iertati? accept orice penalizare dar nu ma alungati de langa fete...va rog... 

Laura Ioana spune:
Mishulici, ce fel de tratament faci (stiu ca te-ai apucat de el luni, dar nu stiu exact in ce consta
, scuze
). Eu am fost cam ocupata sapt. asta si mi-am impus sa mai am rabdare pana lunea viitoare cu programarea la doctor. Vezi ce faci, sa te molipsesti de la cele trei
. Tin pumnii stransi, sa stii.
multi

Laura
Mishulina spune:
Mihaela stai linistita mamica,nu e o nenorocire asa de mare si nu te da nimeni afara de pe forum pentru asta...Probabil capitolul nu era inchis...Lasa ca poate muta Oana sau unul din moderatori raspunsul tau aici inainte de a inchide capitolul,cred ca nu ai observat ca s-a deschis altul...Nu te necaji...Las ca stiu eu ca te "tragea ata" acolo,ca ai vazut cat e de plin de
si de vesti bune...
Haideti sa il umplem si pe asta, Ok?![]()
Ina