Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor,nici nu a inceput bine ziua si deja e agitata! E clar ca s-a dat startul la sezonul de ! Adica dupa cele trei reusite de pana acum ( nu ma mai satur sa va spun bravo fetelor!) se mai anunta careva seturi de cate 2 liniute la orizont...
Miki Iris si Dananita haideti cu vesti bune,nu ne fierbeti mult.....
Liliana multumesc,ma voi stradui atat cat se poate dar pana una-alta astept cu sufletul la gura o veste bune de la tine...hai ca poate de data asta e cu noroc...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata fetelor,

In primul rand, tin si eu pumnii lui Micky Iris si lui Dananita.

Micky, eu nu fac tratamente si nu iti pot da un sfat, dar daca tot ai cumparat 12 teste, poti face cate unul in fiecare dimineata sa vezi ce se intampla. Dananita, cred totusi ca la 5 zile DPO este prea devreme sa se vada rezultatul pe un test de urina; hai sa mai asteptam impreuna macar inca 5 zile (si eu sunt tot in cele 6 luni de "proba").

MRL, cum spuneam si mai sus, vad ca strategia de "grup" da rezultate; poate cat de curand, migram si noi la gravidutze.

Inca ceva: toate ne dorim copii, si sunt sigura ca ne vom chinui sa ii avem, indiferent cate piedici vor fi, inclusiv cele de ordin legislativ. Insa nu am putut ramane indiferenta la o chestiune de principiu, si am dat si eu mesaj la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale(ha!ha!) si mi-am spus of-ul referitor la propunerea imbecila pe care au lansat-o. Asa, ca sa stie, ca nu ne pot prosti de la obraz.

Sa auzim numai de bine

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Adriana mica multumim!! Asa deci, suntem colege de "proba"? Trebuia sa merg la medic la sfarsitul lunii iulie. Insa am 3 saptamani de concediu in august in care o sa stam numai la munte si o sa incercam acolo, mai relaxati fiind, poate reusim. In final o sa ajung la doc tocmai in septembrie pentru recomandare tratamente si alte investigatii. Sper din tot sufletul ca nu asta sa fie scopul viitoarei vizite la doctor!!! Tie cand iti expira cele 6 luni??

Pupaturi la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna fetelor!!!
Ma bucur ca la capitolul deschis de mine au aparut si ca am avut mana buna.
Eu ce sa va spun de mine ca am fost si am facut histeroscopia care mi-a iesit rezultatul negativ total, adica trompa este cumva infundata dar mai sus de orificul de intrare in trompa si nu se mai poate face nimic decat FIV. Ori de FIV eu nu am bani asa ca nu stiu ce o sa fac de acum incolo, poate sa sper ca o sa se intample si la mine o minune cum s-a intamplat la Tia.O sa incerc sa fac multa plaja la namol si poate se desfunda putin trompa sa aiba loc macar unul mai vioi sa treaca.Acum sunt bulversata de rezultat si parca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla toate numai mie.

Va pup pe toate ca v-ati gandit la mine.O sa scriu cred incontinuare dar poate mai rar.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Dana, ia mai consulta si alt medic, unul homeopat iarasi..daca nu ai ajuns deja
oricum..marea e benefica..profita de vara asta

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

dana.p Nu-ti pierde speranta...Eu nu ma pricep prea mult , dar am scris ca sa vezi ca suntem aici pt.tine.Cred ca te-ai gandit bine cu namolul...Nu stii niciodata de unde sare norocul! Mai incearca si la alti medici!
si ma rog pt. tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele dragi,
Va multumesc pentru urari si ca va ganditi la mine.

Nu imi revin, ma uit din juma in juma de ora sa nu ma pocneasca rushii, sunt la intersectia dintre frica, uimire si extaz si incerc sa vorbesc cu ei.

Mi se pare asa ... nu stiu cum ca Dumnezeu m-a ales sa imi dea aceasta minune. Ce am facut eu mai mult decat altele? Cu ce sunt eu mai "merituoasa"? Cu nimic! Sa stiti fetelor ca Dumnezeu exista si are un plan pentru fiecare dintre noi. Trebuie doar sa nu pierdem contactul cu El.

Sper sa nu ma trezesc niciodata din visul asta minunat. Mai e o vesnicie pana la eco (de maine intr-o saptamana adica ar fi la sfarsitul saptamnii a 4 a). Atunci vrea sa vada dra cati sunt si unde sunt. Va dati seama ca inimioara mea e pe undeva prin chilotzi (scuzati de expresie).

Cata, tu de cand si ce simptome ai avut?
In afara de sanii inca durerosi si de foame (adica pe la ora asta ma ia foamea de imi vine sa lesin), nu prea am cine stie ce. Si ceva scurgeri dar nu cantitati mari.

Va pupic,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Dananita, eu sunt in a doua luna de incercari "pe bune", si de 6 luni am intrerupt AC. Eu sunt mai panicoasa din fire, si, cand ma gandesc in urma, imi dau seama ca am neglijat destul de multe aspecte care ar fi necesitat investigatii medicale. Sper sa nu aiba urmari. Oricum, m-am obisnuit: orice mi-am dorit s-a lasat destul de greu castigat, dar pe de alta parte analizele pe care mi le-am facut au iesit foarte bine. Doamne ajuta!

Dana P., subscriu la ideea ta de a incerca si metode alternative. Am citit pe Forum atat de multe cazuri de reusita in situatii ce pareau imposibile, incat, in locul tau, as continua sa sper. Iar pentru FIV, poate te gandesti la un imprumut de nevoi personale la vreo banca.

Eu sunt in ziua 4 DPO, nu simt nimic iesit din comun; atat doar ca nu prea am chef de munca, si am o perioada foarte aglomerata la job. As vrea sa imi fac un test de abia peste 10 zile, dar nu stiu daca mai am rabdare pana atunci.

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor, eu de aseara stau si ma gandesc cum sa fac cu medicatia pe care am primit-o acum dupa inseminare. Iau thromboo ass de 100 (pana acum am luat de 50) si tot 1 capsula de Utrogestan intravaginal. La mine faza luteala este destul de maricica, ajunge chiar la 16 zile. Va spun sincer ca imi vine sa renunt la Utrogestan pentru ca de cate ori l-am folosit mi-a dat intarziere de CM si treceam lejer de cele 16 zile de DPO (mereu teste facute si clar -). I-am spus dr. ca am avut mereu intarziere cateva zile din cauza Utrogestanului si mi-a spus sa fac o analiza de sange in ziua 14. Daca eu nu iau Utrogestanul are ceva? Aseara am luat prima capsula, ce sa fac sa continui? fetelor, ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dana, bine ai revenit! Nu te lasa! Chiar daca vestile nu sunt asa de bune cum am fi vrut noi ...Si tu,ca si mine ai mai mult de luptat (nici eu nu imi permit un FIV)dar cred ca prietena mea marea te va ajuta....Fa un namol,ceva,orice...Si e de luat in calcul si tratamentul homeopat,cum zice si Mirela...Si vorbeste cu noi,suntem aici (si) pentru tine...Hai ca ne luam de manuta si mergem mai departe,cat om mai putea...
Catalina eu cred ca meriti din plin bucuria pe care o traiesti acum si minunea care ti se intampla...Esti o fata norocoasa ca ai reusit din prima....Tare as vrea sa ma inveti si pe mine ca nu stiu ce sa mai fac...

Ina

Mergi la inceput