Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

stiu ca e off topic, dar...a zis dnul ministru al muncii si protectie sociale ca la solicitarea PD o sa retraga proiectul ala nenorocit cu diminuarea CIC-ului...dar numai de pe site. Ce naiba astia chiar ne cred prosti???
Vor sa supuna proiectul discutiei publice.

e pozitiv, nu e pozitiv, e pozitiv, nu e po....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dananita nu stiu ce sa zic...incearca alt test acum ca sa-ti iasa din minte si sa ne edificamSucces!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

va cam zapacesc cu intrebarile azi:
1. daca am urmat tratament cu fasigyn (metronidazol) in timpul ovulatie asta afecteaza cu ceva posibilitatea de a ramane insarcinata??
2. dar ceaiurile pentru slabit si regimul disociat indelungat? Am slabit 5kg in 3 saptamani.

va pup cu drag si la cat mai multi BEBELUSHI SANATOSHI, DESHTEPTI SHI FRUMOSHI!!!

Mergi la inceput

UTOCATALINA as incerca dar nu mai am nici test la mine si ... nici prima urina de dimineata
Daca incerc maine dimineata nu e totusi prea devreme la 6 zile DPO??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Miki Iris : ne tii in suspans ! Mai fa teste , ca ai o gramada ... Iti tin pumnii sa fie !
Pup toate fetele la noul capitol !

de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Catrinel, dupa laparo ma simt bine..n-am nici o problema, singura prb care ar fi e ca suntem fix in pauza de bb (impropriu spus..k e pauza voita..k nu ne prea intalnim..decat max 20min/zi si situatia asta va mai dura..si sapt viitoare). astept sa-mi vina..k luna asta am fost cumintica ca-s cu gaurica in burta
Motzunica, asta era si ideea iubita. ce zici, te risti de-un bb?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Mishulina mica, sigura ca ai merita cu varf si indesat sa devi mamica si sunt sigura ca in curand o sa ne dai o veste buna. Abia astept sa ne dai o veste buna luni dupa monitorizare. Te pupicesc si spor la treaba.
Miki Iris, hai ca ai trecut si tu pe listuta gravidutelor de luna asta. Bravo! Felicitari! Ce imi place ca ploua cu gravidute! Inca putin si o sa ne vina si noua randul.
Dananita, eu cred ca este prea devreme pentru test. Inca putina rabdare si parca te vad si pe tine pe listuta gravidutelor de luna asta.
Multi pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dananita acum am vazut ..este prea devreme pentru orice test...asteapta macar 10 zile...parerea mea..La intrebarea ta nr. 2 raspunsul este NU! La prima intrebare nu ma pricep!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

MRL si UTOCATALINA va multumesc mult.
O sa mai astept atunci, luni-marti repet un test, doua, trei...sa fiu sigura. Orie alba ori nu vreau sa ma gandesc.
Trebuie sa fim optimiste si relaxate nu ?
Sa dea Dumnezeu sa ramanem toate gravidute!!!

m-am mai linistit putin acum ca mi-am spus pasul. Va multumesc!

Mergi la inceput

Miki Iris, in prospectul testului Ozone scrie ca daca ai o a doua liniuta fie ea si pala inseamna ca testul este pozitiv!
Eu zic sa repeti si maine dimineata! BAFTA!

Mergi la inceput