Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miki, eu am facut alaltaieri 2 teste : dimineata unul Ozone, unde a 2-a liniuta era mai palida, si pe la pranz am facut un Dr. Sigur unde a 2-a liniuta a iesit parca ceva mai pronuntata, dar tot mai palida ca prima. Ieri dimineata am facut un Ozone (ca am zis sa-l compar cu ala de alaltaieri dimi) si mi-au iesit 2 liniute identice.
De atunci n-am mai facut nici un test, iar azi dimineata nici temperatura nu mi-am luat-o ca de 3 zile era 37 fix si mi-era teama : daca scade ? Mai bine nu mi-am mai luat-o.
Si-asa sunt superstresata ca n-am deloc simptome.

MRL, eu zic ca nu are nimic daca opresti Utrogestanul (ca doar n-ai luat decat o pastila) - oricum peste 2 saptamani o sa-l reiei ca sa sustii sarcina.

princess, ai reusit pana la urma sa intri pe fertility ? Sa stii ca mie mi-au trimis un mesaj cu "Congratulations ! ... puteti sa intrati la sectiunea "pregnacy", ca e tot gratis, si cu acelasi user si parola ....si vedeti ca daca timp de 30 zile nu activati pe la noi, va trecem pe linie moarta, adica stergem userul ...." Pana acum n-am intrat acolo, a intrat cineva ?

Mishu, imi placea mai mult semnatura aia scrisa ca de mana. Fa-o putin mai mare si cu o culoare mai puternica - mie asa mi-ar placea ! Stii, Ina imi zice bunica mea ....

Pe acelea care ma intreaba reteta mea pt. bebe : nu mi-am inchipuit niciodata ca o sa raman asa de repede. Adica mi-a luat 1 an si jumate sa raman anul trecut, iar dupa chiuretaj, 3 luni pauza .... asta a fost prima luna cand aveam voie sa incercam la bebe. I-am si zis unei prietene : "am ramas din prima, ca la tzara ". EU, CU FSH-UL 11,38 !! Eu, care imi faceam tot felul de planuri ca plec in vacanta in iulie .... din august ma monitorizez .... iar daca raman gravi pana la sfarsitul anului e foaaaaarte bineeee ...

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Vai Mishu, ce m-ai facut sa rad, mama, ..da asa in hohote! Esti mortala! Un bb verde...hmmmm....Nu, multam, ma multumesc cu unu (doi) normal!
Fetelor, daca nu va intelegeti cu consortii la numarul de bebei, va dau eu reteta. Cum al meu se pusese pe picioarele dinapoi ca el vrea doar unu, asta dupa ce hotarasem impreuna ca vrem doi, am zis sa-i dau o sansa si sa-l pun pe el sa aleaga ce vrea: ori doi copii, ori doi serpi . i-a trebuit exact un sfert de secunda sa realizeze ca de fapt si el isi doreste tot doi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Mai fetelor imi fug ochii cand la "endometru" cand la "naturiste",in plina vara torrential cu, mai sunt si noua pe aici si deja nu pot sa va mai numar...o fi de la denominare?... ma incurc in calcule....daca as putea sa-mi denominez varsta m-as face sa mai fac inca o ...sa aveti grija de voi si de bb, sa fiti sanatosi si papaciosi...ma bucur sa stiu ca suntem incurajate de atatea si asta ma face cel putin pe mine, sa cred ca va veni la toate cat mai repede .
Mie nu mi-a vazut nimeni intrebarile?
Catalina de atata fericire si te inteleg, poate nu mi-ai vazut mesajul dar te intreb din nou...please...tu de ce ai recurs la inseminare...ai facut stimulare...cati foliculi ai avut,eu (prima luna dupa sarcina pierduta)ziua 17- din nou 36,9 vreau sa incerc pana in septembrie natural si daca nu aparetrecem din nou la inseminari.
Roscatel cu bebel sa ai gura aurita si poate faci si o magie pentru luna iulie .
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Seara buna la fete. si FELICITARI din tot sufletul gravidutelor. Pleaca omul in delegatie si cand se intoarce ce gaseste? Va pup, va doresc sanatate multa si sarcina usoara - JANE, IRINA, CATALINAsi MIKI.
Dana imi pare tare rau ca nu a iesit tocmai bine histero. Dar sunt sigura ca vei rezolva cu tratament. Acum mi-e si mai frica sa fac si eu interventia.
Andicu, iubita, nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare. Atat doar ca sunt si eu langa tine si ca as vrea sa pot face ceva sa iti alin putin durerea.
Cata, fii fata cuminte in continuare si ai grija de puiut. Multa sanatate.
Mishulica, multi, multi pupicei la fata. Cand am deschis forumul am zis ca stau sa citesc vreo 5 min, ca sunt franta de obosita. Dar dupa ce am citit mesajul tau, nu mai aveam stare. Iti scriu maine un PM.

Jane, pot considera confuzia ta de acum cateva zile (teste de ovulatie vs teste de sarcina) drept cobire? Te rog zi-mi ca da.

Va pup dulce, dulce

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepurica bine ai revenit! Ai vazut ce harnicute au fost fetele zilele astea? Odihneste-te si mai vorbim maine....
Motzunicule multumesc pentru praful de sare....a facut "cauciucul de vita" la gratar din seara asta mai "molfaibil". Oricum,fatza de vesnica branza dietetica m-a mai pus pe picioare....
Alexia daca nu vrei verzi sa nu te mai aud cu "povesti Sf",ok? Ca daca pici si tu in butoi...io ma inec!.Am retinut partea cu serpii...
Irinuca cum adica iti placea mai mult semnatura veche si scrisa de mana? Da' ce,s-a schimbat? Ca io n-am facut nimic....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Mi-am mai facut un test acum de dimineata si a doua liniuta este prezenta si parca un pic mai pronuntata ca ieri.
Catalina(uto) dimineata la 7 mi-am luat temperatura se era 37.
Ce ma sperie e faptul ca a inceput sa ma doara capul si pe mine asa ma doare inainte de venirea rusilor.In concluzie: aceste teste cred ca sunt o eroare.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

miki iris nu te impacienta. Poate ca nu sunt o eroare. Dupa cum vad eu ... ai deja trei teste pozitive? Sau gresesc?
Uite: eu inca nu te felicitez ... dar daca si maine vii cu unul pozitiv ... nu mai scapi.
iepurila io imi aduc aminte ca si data trecuta cand te-ai intors dintr-o delegatie iar ai gasit cateva fete la , asa-i?
Pai daca-i asa ... te trimitem noi mai des in delegatie ... nu-i asa fetelor? A nu se citi cu rautate, doar nu vrem sa scapam de iepurica al nostru, nu?
Mishulina si Motzunica aveti grija cu sarea ... mai e si retinerea de apa in organism.

De mine, ce sa va spun? Sunt cam confuzata:
z.11, temp. 36.2 sunt in a 4-a zi de la instilatie si eu am un mucus ... ca albusul e ou. E normal ca eu inca sa elimin mucoase din acelea? Oare e mucus fertli ... sau urmari ale instilatiei? Precizez ca am CM mai lung, cu duphaston, iau si naturist, ovulatia ... cam in z. 21
Cum sa consider acest mucus pe fertility?
Stie cineva daca se poate trece pe fertility ca ai facut acest test de permeabilitatea trompelor? Si daca da ... unde?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Miro, e mucus fertil!
Instilatiile nu au treaba cu consistenta mucusului.Eu cred ca esti tare aproape de momentul fierbinte...

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga Mihaela,
Eu nu am avut niciodata ovulatie in mod natural. Sotul meu este bine dar eu, diagnosticata cu ovare micropolichistice, nu aveam deloc ovulatie.
Am mers la Giulesti, la dr. Niculescu si am facut HSG pentru ca sa vada daca fizic totul e ok si, desi era ok, mi-a bagat vreo doua perfuzii, asa ca sa mai intareasca trompele. Dupa asta, cum nu isi dadea seama de ce nu imi vine menstruatia la timp, Niculescu m-a trimis la dr. Neamtu endocrinolog-ginecolog la Parhon si cu ea am continuat. E o doctora tanara, la curent cu tehnicile si medicamentele mai noi, destul de energica si uneori cam grabita pentru mine dar, stie ce face.
M-a pus sa imi fac o analiza pe care nu o mai facusem pana atunci (hiperglicemie provocata cu dozare de insulina) si a descoperit ca sufar de o hiperinsulenemie moderata. Asta inseamna ca este o dereglare in cantitatea de insulina din corp si cica asta e in directa legatura cu ovarele polichistice (sa nu ma iei mai tare la intrebari ca nu prea stiu sa iti explic). Mi-a prescris Metformin (antidiabetic) doua pe zi - un tratament pe care mi-a fost destul de greu sa il tolerez la inceput. Dupa prima luna de Metformin si Duphaston (ca sa vina menstra cat de cat la timp), a urmat prima luna de stimulare cu Ova-mit. Nimic. A doua luna mi-a dat mai mult Ova-mit. Tot nimic, chiar s-a enervat si doctora ca nu parea sa aiba nici un efect. Mentionez ca in tot acest timp am continuat cu Metformin.
Deoarece vroia sa fac o inseminare (prima din viata mea), doctora mi-a prescris Menogon (fiole). In luna cu inseminarea am facut asa: din ziua 2 in ziua 6 am luat Ova-Mit cate una pe zi. Din ziua 5 in ziua 12 am facut cate un Menogon. Si Metformin, tot timpul. Am facut monitorizari multe, in zilele 9, 10, 12 si 13 si in ziua 13 de dimineata doctora mi-a zis ca se declanseaza ovulatia singura si nu mai e nevoie de pregnyl (mi-l daduse cu o zi inainte sa il fac). Luni deci, in ziua 13 a CM am facut inseminarea la Moisa, la Giulesti.
Scorul cervical a fost 12 si a inseminat cu 42 milioane de gigei potenti. Am avut trei foliculi. Doi mai babani, cum zicea doctora, nu mai tin minte chiar bine dar erau cam de 17 sau 18 si unul mai mic, de 15 (sau asa ceva).

Cam asta e o mica parte din odiseea mea. Trebuie sa te avertizez ca la toate medicamentele pe care le-am luat am avut efecte secundare: greata, caderea parului, scadere in greutate, stari depresive. Nu e de gluma cu ele, de aceea pot fi luate NUMAI sub supravegherea medicului.
Acum astept sa vad minunea mai clar.

Hai mai intreaba-ma daca mai ai ceva nelamurit si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai inainte, am avut o zi infernala la serviciu si am cam scanat pe forum.
Te pup,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Am uitat sa precizez ca mi-au dat si un antiinflamator si un antibiotic timp de 5 zile. Mai am de luat pana maine. Sigur nu pastilele influenteaza acest mucus? Sunt un pic balonata, dar sunt abia in z. 11. Am temperatura doar 36.2, cea mai mare in acest CM a fost 36.4, deci ... sigur nu e altceva?
Merci de raspunsul asa de rapid miki iris.

Miro
My ticker

Mergi la inceput