Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Miki Iris esti GRAVIDA..sa stii ca am citit pe siteul lui T la intrebari, ultimele 4 pagini si undeva T raspunde ca pregnylul de 10000 ui iese in principiu in 4 zile din corp...desi eu dau verdictul esti gravida!
Am vazut si temp. si nu importa durerea de cap...oricum o sa ai si de burta ca la ciclu, numai ca nu o sa vina ciclu!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Catalina spune:
Cata, draguta, vroiam si eu sa te intreb tu ce mananci, ai inceput sa mananci ceva special, faci ceva special? Ti-ai facut ceva analize?
Stiu ca e foarte devreme la mine, dar poate imi dai ceva sfaturi?
De asemenea, tu ce ai facut in primele saptamani, ai stat in pat sau ai mers la serviciu? Ma refer la saptamanile 3,4,5
Te pup si iti multumesc anticipat de raspunsuri si iti doresc sa fie bebica fffffsanatos(oasa).
Catalina
utocatalina spune:
Catalina scumpa, in momentul in care am aflat ca sunt gravida, exact ziua cind ar fi trebuit sa-mi vina cm dar imi facusem B-HCGul care imi arata ca sunt grea, l-am sunat pe T si mi-a zis sa iau utrogestan 4 pe zi/intravaginal/ 2 dimineata si 2 seara, Magne B6 3/zi, dar acum iau 4 ca mi-a iesit Magneziu mic, bag seama ca il ia bebe pe tot si acid folic 1 pastila /zi...te sfatuiesc sa faci la fel..la prima eco mergi la 40 de zile de la ultimul cm si vezi atunci ce mai zice doctorul...succes!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
utocatalina spune:
Catalina am mers la serviciu, acum am stat citeva zile acasa ca am avut probleme, dar in sapt. 3-5 am fost la serviciu...de mincat, maninc de toate, ca eu greturi nu prea am...sa nu maninci brinza frantuzeasca, ficat, brinza Feta!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Laura Ioana spune:
Miki, FELICITARI
SIGUR esti INSARCINATA.
Mishulici, eu am inteles cum e cu completatul mesajului, faza e ca pana acum aveam 5 chestii in bara de mai sus si acum mai am doar 3 (printre care nu sunt foaia si creionul). Ce s-o fi intamplat?
Nu-mi raspunde nimeni la intrebarea de ieri: unde pot gasi prognoza meteo pt. lunile iulie, august?
Laura
Catalina spune:
Cata iti multumesc pentru toate sfaturile. Da, vineri pe 8 iulie merg la echo. Si atunci o voi mai lua pe doctora la intrebari.
Mie nu mi-a dat decat acid folic si duphaston. Imi e cam frica sa iau altele pe care nu mi le-a dat ea.
Multumesc de sfaturile cu mancarea.
Te pup
Catalina
miki iris spune:
Fetelor
multumesc din suflet!
Dar am mari dubii. Testele le-am tinut in urina mai mult de 3 secunde, cam un minut, ma gandesc ca e posibil sa se pozitivat din cauza asta si cred ca le-am bagat si un pic mai mult, peste linia aceea. Sanii nu ma dor, dar sunt un pic mai umflati, alt test nu-mi vine sa-mi cumpar ca daca iese negativ...alte semne nu am.
N-as simti eu daca ar fi cu ochisori?!?!
Mihaela
utocatalina spune:
Cata duphaston este progesteron sintetic, pe cind utrogestanul e progesteron natural..fa cum a zis doctorita, dar poate nu strica sa o intrebi! Pupici!
Miki Iris fuga la B-HCG
...Hai sa vi cu vestea buna!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

MirelaV