Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Fetelor, m-a convins Catalina(uto) sa ma duc sa-mi fac beta-HCG, asa ca am plecat la Medsana.Tineti-mi pumnii!
Va

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Miki Iris, din ce am citit eu pe prospecte testele de sarcina se tin in urina pana la semnul Max cam 10-15-20-25 secunde. Si chiar daca testul e tinut mai mult, nu vad cum sa influenteze reactia si sa devina testul pozitiv... Asa am avea toate teste pozitive, nu? La problema cu depasitul semnului Max nu stiu in ce fel poate influenta reactia... Repeta corect testul maine dimineata si eventual incearca si un BHcg pentru mai multa siguranta.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Miki, bafta mare, iti tin pumnii, sper din suflet sa vii cu vesti bune!!
Mishulina, si Princess, pupici!

Iepurila, bine ai venit din delegatie!! Chiar m-am gindit azi dimineata la tine.

Eu am fost azi la monitorizare, sunt in a 5-a zi (ultima) de clomifen, si a doua zi de Ovestin (estriol) si am 2 foliculi de 12 mm (sunt in ziua a 7-a). A zis sa ma mai duc luni, probabil imi da un Pregnyl. Cam astea ar fi vestile. Bineinteles ca nu mi-a spus cit de mari sunt foliculii, dar l-am intrebat eu. Ofofof, am uitat sa-l intreb de endometru.

Va pup pe toate si astept vesti bune-bune-bune!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miki Iris .... fugi la Medsana ... scapi de incertitudini ... am inteles ca in 10 ore ai rezultatul !

Laura, ai incercat cu google ? Freaca-l pana obtii ce vrei, unele site-uri iti cer orasul pt. care vrei prognoza - baga si tu Constanta ! Alta idee n-am si nici site cu prognoze (ca sa mergi la sigur), nu stiu .....

Mishule, io cred ca m-am prostit de tot de cand cu testele pozitive : ieri am tinut locul secretarei o ora si de pe computerul ei, semnatura ta parea scrisa de mana ! Sa fi deformat computerul ei imaginea ? Am innebunit de tot ....

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor!
Miki Iris eu zic ca e de bine...unul poate era greseala dar 3??? Inca nu ma entuziasmez pana nu te convingi si tu dar eu cred ca faci parte din "generatia de iunie" .Dar ca sa fi sigura vino cu b-hsg-ul!!! Te asteptam!
Miro stai linistita in privinta mea ca nu fac excese,nu vreau decat sa supravietuiesc cat de cat celor 2 saptamani...Cu mucusul stai linistita,arata bine,e spre fertil si nu cred ca are legatura cu instilatia...
Oare eu de ce nu am mucus?
Catrinel,Iepurila si restul va pupic fara "osebire" pe toate!
Irina nu stiu ce se intampla,e ciudat,semnatura mea chiar e scrisa de mana dar si mie,de la computerul de la serviciu mi-o arata scrisa de tipar si nu-mi place asa...dar numai de la ala!

Fetelor,sa va povestesc faza....de dimineata eram in troleu,veneam la scarbici...Troleul aglomerat,eu adormita si adancita in ganduri despre week-endul asta,care e important si echografia de luni pentru care am emotii...Dupa vreo 2 statii se mai elibereaza si pe cine vad? La doi pasi de mine,pe un scaun statea....Adriana Iliescu (stiti,babuta cu ).Bineinteles ca in jurul ei se lasase o liniste stanjenitoare si toti se uitau cu coada ochiului la ea...Imi venea sa ma duc si sa o intreb cum a facut ea de a reusit sa aiba fetita ca si eu ma duc luni la acelasi medic sa-mi faca echo si vreau sa il rog sa ma ajute si pe mine,ca daca a reusit cu ea....
Of,cred ca o iau razna! Urmeaza zilele "de varf" din luna asta si numai la asta ma gandesc!
Va pupic si astept vesti bune!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mishu, sa iti dea Dumnezeu putere si mult,mult ajutor! Eu zic ca nu ar fi rau sa citesti Acatistul Sf. Stelian. Sunt sigura ca e de ajutor. Sau care ti se pare tie mai de ajutor.
Doamne Ajuta!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Mishu, sa iti dea Dumnezeu putere si mult,mult ajutor! Eu zic ca nu ar fi rau sa citesti Acatistul Sf. Stelian. Sunt sigura ca e de ajutor. Sau care ti se pare tie mai de ajutor.
Doamne Ajuta!

Catalina

Catalina sa te/ne auda Dumnezeu,am incercat si calea asta,acum astept sa vad daca cererile mele (a se citi "acatiste") vor fi primite! Doaamne-ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Mishu, ce faza cu Adriana Iliescu!!!
A, eu iti vad semnatura de mina, parca imi amintesc ca tot timpul era asa.
Bafta luni la echo!

Fabya, nu ai mai intrat? Ai ceva noutati?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Pup toate fetele frumoase !
Miki,si eu trag sa cred ca esti , iti tin pumnii la analiza si sper sa fie OK!
Irina,nu am reusit sa-mi creez alt cont la fertility(pana acum am incercat doar de acasa si de la serviciu , dar o sa mai incerc si de pe alt calculator cand o sa am ocazia)... Ai avut dreptate cu utrogestanul: este de un singur fel; numai ca la mine farmacista s-a mirat foarte tare cand i-am spus ca se foloseste si oral si vaginal , convingandu-se de-abia cand a citit pe cutie!
Noile gravidutze , Jane , Irina, Catalina cum va simtiti? Cand mergeti la ECO?
Catrinel, si de la mine ;tratamentul tau vad ca merge bine si ai toate motivele sa speri luna asta la !
Iepurica, bine ai revenit!
Mishulina, referitor la Adriana Iliescu , eu cred ca e o dovada in plus ca se poate si ca vom reusi si noi candva, mai devreme sau mai tarziu!
Eu sunt azi in ziua 25 temp 35.6 , astept rushii cu "nerabdare" si apoi o sa incep cele trei luni de tratament de"intretinere" (vit. e , acid folic , utrogestan) pana voi face stimularea cu clostilbegyt (tocmai in octombrie!)

Mergi la inceput

Irina71, cum e cu testele tale pozitive? Nu mergi sa faci analize de singe? In a cita zi esti?

_

Mergi la inceput