Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41
Raspunsuri - Pagina 10
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by princess
Mishulina, referitor la Adriana Iliescu , eu cred ca e o dovada in plus ca se poate si ca vom reusi si noi candva, mai devreme sau mai tarziu!
Fetelor,sa nu radeti dar la cat sunt eu de
acum am luat chestia asta ca pe un semn.Parca Dumnezeu mi-a scos-o in cale tocmai acum cu mesajul:"vezi ca se poate? Daca a putut ea o sa poti si tu,ai toate sansele". Princess,ai dreptate,e o dovada palpabila,nu trebuia decat sa intind mana si sa ma conving,pacat ca trebuit sa cobor....Ina

Irina71 spune:
Catrinel ... sunt in ziua 47 a CM si ziua 18 dupa ovulatie. Am 2 teste slab pozitive in ziua 15 DPO si unul clar pozitiv in ziua 16 DPO. Acum, daca sunt in a 18-a zi DPO ...si rusii nu au venit ... ce test de sange sa mai fac ? Cred ca sunt gravi, desi n-am nici un simptom 
E clar, semnatura Mishulinei depinde de calculator (sau de tipul de Windows instalat ?), pentru ca eu o vad mereu scrisa de tipar. Numai ieri am vazut-o scrisa "de mana" si am crezut ca a schimbat-o ea.
Irina. 
Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
Irina, si ce daca nu ai nici un simptom, singurele simptome importante sunt liniutzele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce esti stressata ca nu ai simptome? Poate ca o sa ai o sarcina super-usoara!
Nu ar fi bine sa mergi la doctor sa faci un check? Sa nu mai stai asa de stressata…. Te
cu drag!!!
_
"After all, tomorrow is another day!!"
andicu spune:
Buna ziua gravidoaselor si viitoarelor 
!
Eu intru doar sa va salut si sa va spun ca tin pumnii la toate fericitele cu teste pozitive,astept confirmarile de la beta HCG si de la echo !
Eu nu am prea dat semne ptr ca ieri mi-a fost foarte rau, m-a durut burta (ca la ciclu,dar mult mai rau)de-am zis ca nu sunt om cateva ore bune.Se pare ca-i ceva normal, cica se reface endometrul sau asa ceva, ptr ca am si sangerari; la fel am patit si prima data,numai ca atunci eram inca in spital si mi-au facut calmante injectabil,acum efectul a fost mai lent de la pastile. Nici n-am prea dormit bine,asa ca de ieri am stat mai mult in pat. Pentru ca mi-e mai bine, am vrut sa intru sa va spun ca sunt aici,cu voi!
Va pup pe toate si s-aud numai vesti bune!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Laura Ioana spune:
Mishulici, ce mai cauti la servici?
na ca am facut si o rima! Nu ai intrat in vacanta?
Si pe mine tot gandul la babuta cu
ma face sa sper ca si noi putem.
Laura
Irina71 spune:
Miki Iriiiiiiisssss !!
Hai, ma, ca nu mai pot, mi se arde si mancarea, si io tot pe net, cu ochii cascati dupa mesajul tau ..... ![]()
![]()
![]()
Vino mai repede cu BHCG-ul ala cat casa ! 

Irina. 
Multe poze cu mine
mihaipopescu spune:
Multumesc multCatalina ca ti-ai facut timp pentru mine si nu ai de ce sa iti ceri scuze,nu sunt o fire suparacioasa si ma bucur pentru fiecare reusita de pe forum pentru ca toate ne intelegem, suferim, ne bucuram si ne ajutam intre noi cat putem si cat stim fiecare pt. a ajunge mai repede la
.Iti urez din tot sufletul sa fiti bine si sa ne ti la curent cum decurge sarcina si mai ales ce tratament iei pentru sustinere...iti spun asta pt.ca singura mea sansa este tot inseminarea si daca am reusit odata sunt convinsa ca va veni si a doua oara.Se pare ca tu ai avut probleme mult mai grave decat mine si uite ca s-a putut si chiar din prima incercare.Asta ma face sa cred ca totul este posibil(daca vrea Dumnezeu) pentru a avea
. Eu am ovulatie naturala in fiecare luna insa din cauza anticorp.antispermatici prezenti la mine, alta solutie nu exista pentru noi.Am incercat si eu la Bucuresti(la Moisa si Niculescu) dar se pare ca nu am avut noroc iar acum fac inseminarile in Craiova la un dr.tanar si cum spuneai tu la “curent cu tehnicile si medicamentele mai noi” unde am avut o reusita dar care s-a terminat prost(cred eu din cauza unei viroze,inca nu am rezultatele la analize sa stiu daca am ceva ).Te-am intrebat despre foliculi deoarece dr.meu mi-a zis ca daca sunt 2 sau mai multi foliculi mari am sansa pt.sarcina gemelara ceea ce eu imi doresc f.mult avand deja 34ani... Eu nu am facut stimulare cu medicamente doar cu naturiste ,care se pare m-au ajutat, dar imi facuse deja reteta pt.luna urmatoare(daca nu reuseam) cu closty(ziua 3-7),menogon(8,9,10) si pregnyl dupa monitorizare.Iti multumesc pentru sfaturi,oricum in afara de tratamente naturale nu iau nimic de capul meu si nu recomnad nimanui sa faca lucrul asta pentru ca din cate citim pe aici nu avem decat de invatat una de la cealalta. Sarcina usoara si bb sanatosi.
Miki iris tin pumnii pentru vestea ca esti
de iunie.
Mishule cum mai stai cu temperatua? a inceput sa creasca? si eu tot de mana iti vad semnatura si-mi place...Adriana Iliescu , hmmm... parca totusi nu vreau sa-mi zica
in loc de mami mamaieee...![]()
Irinuca

toate fetele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela
miki iris spune:
Sunt fffffff suparata si dezamagita si nu mai inteleg nimic!
Valoarea la beta HCG este 0,70, deci nu 0,00 si cred ca e negativ, nu?
Voi ce ziceti?

Mihaela
motzunica spune:
Mishulina,
tin pumnii la fata. Nu radem de tine, acelasi lucru l-am gandit si eu cand am citit despre " intalnirea " ta si cred ca e un semn.
Mirona, n-am reusit sa retin nici macar un ml de apa cu toate ca as avea nevoie de cel putin 10 kg ( la fizicul meu....).![]()
MirelaV, s-a inchis gaurica? , eu tot cu buricelul"dublu" dar nu ma mai doare. 
Irina, ce mai faci? te-ai saturat de caldura sau ti-au adus neamurile de-acasa? ![]()
olteanca