Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Motzunicule, e inchisa pe jumate. e spre bine oricum. astept sa vina uratii sa ne apucam de treaba.
tu cum esti? ce faci? in afara de buric? ai mai vb cu T?
pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miki Iris
Eu zic ca DA, e negativ ....
Lasa, luna viitoare va fi sigur ! Eu chiar voiam sa concep luna viitoare, ca sa iasa "berbec" - mor dupa zodia asta !
Eu zic ca au fost efectele pregnylului ... dar de ce s-a pozitivat testul azi, mai mult ca ieri ? Ar fi trebuit sa fie invers, nu ?
E foarte ciudat ....

Motzunica, pe aici nu e asa cald adica e numa bine ... acasa eram obisnuita cu 40 grade, 3 luni la rand
Familionul vine sambata, pe 9 iulie.
Pup si io olteanca viitoare gravi

Irina.

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele, de abia acum am apucat si eu sa intru sa vorbesc cu voi.
Va pup pe toate. Miki, imi pare rau ca nu a iesit de data asta. Dar nu fi trista. Poate data viitoare se prinde.
Mishulica te rog sa nu te superi ca nu am apucat sa-ti scriu azi, dar chiar am avut o zi cumplita. Nu mai promit, dar intentionez sa-ti scriu maine dimineata.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Imi pare rau Miki, dar nu e momentul sa te lasi ... hai, vorbeste cu noi ... suntem aici pentru tine.
Amaru' lui de pregnil cum a necajit fata. Capul sus si mergem mai departe, da?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pentru ce analize ar trebui sa ma programez dinainte? Pt. cariotip la Inst. Parhon, oare trebuie? Dar pentru infectioase, hematologice si tot ce mai trebuie sa fac pt a depista cauza opririi sarcinilor in evolutie? Oare le pot face pe toate intr-o zi? Am o multime de intrebari, dar sper sa gasesc aici si raspunsuri.Mercic de pe acum

Laura

Mergi la inceput

Mama mia! Acum am sase chestii pe bara de sus, nici nu prea stiu ce sa fac cu ele. Cred ca am fost cuminte rau, de am asa de multe

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Mishulici, ce mai cauti la servici? na ca am facut si o rima! Nu ai intrat in vacanta?
Si pe mine tot gandul la babuta cu ma face sa sper ca si noi putem.

Laura

Laura ai dreptate,nu stiu ce mai caut.. de luni sunt in vacanta! Sa te auda Dumnezeu!
Andicule cat ma bucur ca mai aud de tine dar imi pare rau ca nu te-ai simtit bine...Sper sa treca cat mai repede! fata ca sa-i treaca durerea! Multa sanatate si ai grija de tine!
Miki Iris imi pare rau,stiu cat trebuie sa fi de dezamagita dar nu esti singurica,vorbeste cu noi,va fi mai usor asa...
Mihaela da,temperatura mea a inceput sa creasca dar foarte putin....
Motzule te pupic ,sper sa fie cum zici tu....
Iepuricule drag stai linistita,nici o suparare,odihneste-te si tu si nu-ti mai face atatea griji ca nu-s bune,te rog! Si tu ai avut atata rabdare cu mine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Mama mia! Acum am sase chestii pe bara de sus, nici nu prea stiu ce sa fac cu ele. Cred ca am fost cuminte rau, de am asa de multe

Laura

Laura,ai si foaia cu creionul? Ti-au reaparut? Daca da,e ok! Poti schimba mesajul de cate ori doresti!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laura nu stiu daca poti sa le faci pe toate intr-o singura zi, poate ar fi bine sa-ti rezervi doua zile pentru analize , ca s-ar putea sa nu la poti face pe toate in acelasi loc si o sa trebuiasca sa alergi prin tot Bucurestiul si te cam ia cu lesin pe caldura asta si nemancata , nebauta. La Parhon eu zic sa o suni pe dr. sa vorbesti cu ea daca o gasesti acolo.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Mishulici, am si chestia cu creionul si deja m-am jucat cu ea. E simplu de tot.
Dana, mercic mult. O sa incerc sa fac asa, desi sotul meu lucreaza cam de dim. pana seara

Laura

Mergi la inceput