Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

V-am pupat si somn usor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor (desi nu prea mai e,dar pana acum nu a mers netul)! Ce mai e nou,in afara de binecunoscuta liniste de week-end?
Eu sunt in ziua a 11-a si ma intriga teribil ce se intampla cu mine,adica temperatura scade in loc sa creasca (de la 36.0 ieri la 35.7 azi ) iar mucusul,dupa ce ieri a fost "albus de ou" dar foarte redus cantitativ azi e in totalitate absent! Eu chiar nu mai inteleg nimic!!!
Miro,Alexia,voi cum stati? Ca luna asta numaram impreuna....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Neatza ... nici la mine nu a mers Dc-ul de dimi.
Hai mai Mishu, ... si tu?
La mine au fost doua zile cu mucus fertil si azi ... ioc. Ba ieri mi-am facut si un test de ovulatie, ca-mi spusese Miki ca sunt aproape de perioada fertila. Bineinteles ca a fost negativ. Cu temperatura ... nu stiu ce sa zic? Ieri a fost mica 36.2 si mucus iar azi, ziua 12 ... 36.5 si mucus ... absent.
Sa nu te plangi de grafice "dintii babei" ca deloc iti trimit pe mail graficele mele din lunile trecute, da? Acolo sa vezi ce de babe stirbe.
Hai Alexia ... prezinta-ne si tu situatia.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, hop si eu!
In dimineata asta sunt panicoasa. Am niste scurgeri si nu stiu daca e normal sa le am, ma mai inteapa burta (dar ma tot gandesc ca e de la chisturi ca sa ma linistesc) si nu mai am rabdare pana vineri sa merg la doctor la echo.
Mihaela, eu nu am avut probleme mai mari. Toate problemele sunt mari pentru ca sunt ale tale. Fiecare trebuie tratata ca avand o mare importanta. Stii ce nu inteleg eu, de ce faci tu stimulare cand ai ovulatie naturala? Poate ca e necesar alt tratament ... nu prea ma pricep la problema ta ... dau si eu cu parerea.
In rest iti multumesc pentru urari, sper sa fie toate bine ca, asa cum zic acum ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap cu prima inseminare reusita, asa cred ca mor daca se intampla ceva ...

Stau si ma intreb: oare o fi cazul sa repet Bhcg-ul? Adica de obicei tre sa il faci de mai multe ori ? Nu am inca nici un simptom (ziua 19 DPO) decat ca mananc mult si nu prea am energie dar s-ar putea sa ma si autosugestionez nitzel (mai mult).

Ma scuzati ca am o zi mai pesimista asa, cu vremea de afara nici nu e de mirare.
Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, cam la fel ca tine am patit si eu : z.12 mucus putin, dureri la ovarul drept si burta umflata, z.13 mucus absent si fara dureri, z. 14 (azi) mucus putin. Temperatura nu mi-am mai luat-o de anul trecut...a, si dureri de sani de ieri. De obicei sanii ma dor cam cu 7 zile inaintea CM, si dupa laparo sanii au inceput sa ma doara tot asa mai devreme.
MirelaV, n-am reusit sa sun la Elias pina acum , sti ca trebuie sa i-au rezultatul la anatomopatologic, si abia dupa aceea sa-l sun pe dr. Tutunaru. Sper sa reusesc saptamana viitoare.
Irina, ce bine arata aia langa mine, nu-mi vine sa-mi dezlipesc ochii de la ea. olteanca
Catalina, daca scurgerile sunt albicioase e totul ok. Nu te mai speria degeaba ca-i faci rau lui bb, lasa grijile deoparte si bucura-te de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,nu lasati vremea de afara sa va copleseasca(cum a facut cu mine!).ganditi-va mai bine ca e numai buna de numarat bani (noi) sau,cine nu are(e si cazul meu),numai buna pentru facut !
Catalina incearca sa nu ieu totul prea in serios,mai bine stai linistita pana vineri la echo(chiar ca parca mai e o vesnicie) sau,daca nu poti te duci luni la un medic,asta ca sa te linistesti tu,ca e important in acest moment sa fi calma...
Motzule multumesc pentru precizari,deci nu e chiar asa dubios...Dealtfel Miro revin cu precizari: mie mi-a aparut pana la urma mucus creamy....Tu cum mai stai? A,si am inceput de alaltaieri sa fac teste de ovulatie...Pana acum (zilele9 si 10)au iesit negative...Cel de azi (ziua 11) nu "s-a comis" inca...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pup si eu fetele frumoase si in curand gravidoase. Eu nimic deosebit. Asa cum v-am mai spus habar nu am in ce zi sunt. Abia astept sa vina rushii (Va vine sa credeti?) ca sa pot si eu sa numar zilele si sa fac calcule, aprecieri.
Catalina, nu ne-ai spus cum sunt scurgerile. Daca te ingrijoreaza, da fuguta la un medic ca sa te linisteasca. Nu ai voie sa stai stresata. Si pana la eco mai e un pic de timp.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, scuze ca nu am dat prea multe detalii:scurgerile sunt alb-galbui dar m-am speriat pentru ca e o cantitate mai mare ca de obicei. Luni e prea devreme sa merg la doctor ca m-as duce.
NEAPARAT tre sa ma calmez (aici am io un mare minus), aveti voi dreptate.
Va multumesc ca de obicei de sustinere.
Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina sant normale scurgerile astea ,este progesteronul de fapt care ajuta la sustinerea sarcinii Dureri si intepaturi de burtik am avut si eu deci stai linistita ca e binePoti sa intri la gravidutze de ian.-feb sa citesti primul capitol, acolo sant descrise simptomele noastre de la inceput Sarcina usoara cu bebe sanatos

11+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Motzunicule, pei e greu mai [pui sa dai un telefon..te inteleg te pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput