Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Catalina stai linistita si succes la prima eco..pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele va multumesc de sustinere, am sa intru si la subiectul mentionat de tine Monica, sa mai citesc. Va tin la curent.
Deocamdata le-am cam dat la bebei multa adrenalina ca facui o "excursie" cu sotul pe la urgenta din cauza unui puseu de tensiune. Cat am stat acolo doua ore sa il monitorizeze la inima sa vada cum sta si tot, am murit si am inviat. Va spun, ce mi-au vazut ochii acolo si cum lucreaza oamenii aia, neom am venit acasa. Slava lui Dumnezeu ca sotul e acum bine si ca e acasa ca atunci cand am auzit ca poate il interneaza am zis ca pic.
Asa ca bebeii mei cred ca sunt cam drogati acum cu adrenalina. Dar incerc sa ii linistesc. Le dau un pahar cu laptic, ce ziceti? Ca altceva oricum nu pot lua ...

Va pup pe toate si va multumesc pentru sprijinul vostru care inseamna ENORM!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pup toate fetele.
Mishuilina BAFTA la eco.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

MIKI IRIS imi pare foarte rau ca nu s-a intamplat cum am dorit toate! Anyway, daca ai nevoie de un umar sunt aici!

PupALL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Miki Iris, imi pare tare rau!!!! Draga mea, capul sus, ca incepe o luna noua!
Mirona, timisoareanca de-a mea!! Pupici!

Mishulina, vacanta placuta!! Ce te invidiez, eu nu o sa am vacanta pina la sf lui august. Dar sper ca nu ne parasesti, nu?
Tu faci si monitorizare eco?

Irina 71? Ai ceva vesti…mai palpabile?

Iepurila – pupici multi , cind ai un pic de timp mai zi despre tine.

Eu am fost azi la eco si l-am tras de limba sa-mi zica cit au foliculii – unul de 17 si unul de 19. Endometrul are 8,5 mm. Mi-a zis sa prestam maine (marti) si sa ma duc miercuri la eco, daca nu am ovulat imi face Choragon. Ultima oara am prestat simbata, oare sa prestez si azi si marti? Sau sa las numai pe marti? Daca se invechesc gigeii la monsieur????!!!

Pup toate fetele dragi

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor,(desi numai dimineata nu mai e),acum am venit si eu,cam ! Situatia se "prezenteaza" in felul urmator: endometru 11,4 mm, OS - foliculi de 17,2 mm respectiv 14 mm pentru care am primit "ordin" sa fac un Pregnyl de 5000 maine seara si sa "prestam" intens miercuri si vineri! Acum,principala mea problema e sa gasesc cine sa-mi faca si mie injectia aia ca la dispensarul din cartier nu gasesc pe nimeni seara si pe altcineva nu stiu....
Iepurila ,draguta ca de obicei...
Catrinel nu va parasesc,concediul asta a fost luat mai mult fortat ca scoala e in vacanta dar nu ma invidia ca nu mergem nicaieri (desi eu tot mai sper intr-un week-end la munte macar!).Da luna asta am fost si la monitorizare ca e prima dupa Hsg...

A, si pentru fetele care au facut Pregnyl,am si eu o intrebare(de fapt mai multe...).In primul rand:doare? Si in al doilea:la cat timp dupa injectie se sparge foliculul?
Va pupic si mai vorbim....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mishu, nu doare, pe bune. Ovulatia are loc intre 32-38 de ore de la injectie, mi-a spus mie.

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici, sunt bune dimensiunile astea? Ca eu nu ma pricep. Si sa inteleg ca de acum tinem pumnii ca luna asta sa se lase cu. Eu am tot sunat la clinica aia si nu raspunde nimeni. Ce ma enerveaza fazele astea!!!!! Mai insist, ce pana mea sa fac altceva? Suntem la cheremul celor din medicina!!
Multi pupici si suflam noi ca sa nu doara injectia

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catrinel,multumesc pentru informatii ! Am vrut sa stiu (ca matzele sunt curioase) dar si daca durea tot o faceam ,am trecut prin altele mai rele...
Laura Ioana nici eu nu ma pricep teribil de tare dar din cate stiu eu sunt dimensiuni (moderat de) bune,nici foarte mari dar nici prea mici (eu aveam endometrul mult mai subtire,asa ca e binisor...).In rest,sa te auda Dumnezeu si Barza,ca luna asat e intr-adevar "terenul" pregatit,daca nici asa nu merge,eu....
Cu programarea nu stiu ce sa zic,mai insista,e aglumerat in perioada asta,iti trimit un PM!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

endometru daca e peste 10 e super bun. foliculul e micutz dar mai creste el pana faci pregnyl-ul si dupa..pana la ovulatie la fel
tinem pumnii

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput