Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va pupicesc si eu pe toate si va doresc o saptamana plina de reusite, adica cu !
Miki Iris , sunt si eu alaturi de tine, mergem mai departe orice ar fi, nu?

Proaspetele gravidutze ce fac? Dati un semn!

Catrinel,iti tin pumnii sa iasa cu ochisori luna asta! In ce zi esti?

Mishulina, PREGNYLUL nu doare; a facut sotzul meu in weekend si nici nu a cracnit( ca daca durea , vai mama ce se mai vaita!).Succes! Situatia pare incurajatoare pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Mishulina, eu pregnyl-ul mi l-am facut singura. nu doare

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Mirela multumesc ai dreptate,de endomertu sunt multumita (acum cateva luni era 9 mm in ziua 27 !!!)iar foliculasii mai cresc...Tot simt intepaturi in ovar...La ce dimensiune se sparge un folicul? Eu auzisem ca la peste 20 mm...Sunt sanse sa mai creasca 3 mm pana maine seara si sa se sparga pana apuc sa fac Pregnylul?
Apropo,ce curaj ai avut sa ti-l faci singura,nu ca ar fi riscant dar mie imi e tare mila de "pretiosul" meu desi n-ar trebui,ca doar am ceva studii "de specialitate" la activ...
Princess ai fost tare draguta...De ce 4 cu 3 pui,ca da cu virgula....Multumesc pentru incurajari,sotul tau e un bun "etalon" ca stim cu toate car sunt barbatii de "sensibili" (al meu se vaicare ca trebuie sa inghita 9 pastile dimineata....).Oricum nu poate durea mai tare ca Hsg si ce am mai facut,vroiam doar sa stiu cum e....

Ina

Mergi la inceput

Mishulina, stai calma iubita k e bine. endometru e f bun si foliculii mai cresc. eu aveam folicul de 18mm in ziua 16 si in ziua 18 crescuse la 22 apoi in ziua 19 am facut pregnyl-ul
stai linistita
nu e o regula la cat se sparg foliculii. ideal e sa fie peste 20 sa fii sigura ca e bun
aaaaa...cu pregnyl-ul..l-am facut singurica ca pica sambata si mi-era cam lene sa cobor la policlinica de vis a vis. nu eram la prima incercare de genul..imi mai facusem si niste polidin.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Imi asum greseala: ........ cu ..............(na, ca acum ies cate doi de caciula!)
In plus, ma gandesc ca noi femeile am fi in stare sa facem si 100 de injectii sau alte chestii numai sa avem rezultatul dorit! Noi suntem si curajoase si ambitioase (ce modesta sunt!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, sunt in ziua 10!! Cu foliculoi de 19 mm, numai ce plingeam pe umarul Ancai sapt trecuta ca-s mici
Mishu are cel mai sexy endometru de pe forum!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by princess

Imi asum greseala: ........ cu ..............(na, ca acum ies cate doi de caciula!)
In plus, ma gandesc ca noi femeile am fi in stare sa facem si 100 de injectii sau alte chestii numai sa avem rezultatul dorit! Noi suntem si curajoase si ambitioase (ce modesta sunt!).

Ei,asa da! Acu ma vad: sunt a doua din stanga ,ce bine-mi sade cu fundulita mov si doi prichindei dupa mine! Multumesc Princess,membru de baza al clubului "Curajoase si modeste" din care,cu onor, fac parte....(Scuzati,nu sunt dar de cand am ajuns la cate 3 pastile de Prednison pe zi imi e si mie mai bine,nu mai umblu tinandu-ma de pereti....)
Mirela fata curajoasa,polidin mi-am facut si eu o data,daca nu am incotro oi incerca si de data asta...Multumesc pentru cursul de "scurta introducere in dinamica cresterii foliculilor" ca eram cam derutata,eu am ciclul scurt (26 de zile) si cum sunt in ziua a 13-a ma intrebam cand or sa creasca dar am rabdare sa faca cum or vrea ei....(mi-aduc aminte de Cata (Utocatalina) ca asa se agita si ea in legatura cu foliculii in ultima luna si acum e ).Eu gata,m-am potolit....Cred...
Catrinel te da' de ce sexi? . Tu stai,oricum,mai bine,bravo!

la toata lumea!

Ina

Mergi la inceput

al meu la ovulatie a ajuns la 27!!! cam maricel!
endometru aveam 10,7, deci stai mai bine
curaj fata...n-avem incotro
aaaa...am cm de 36 zile. eu ma plang k e lung..tu scurt? shhh

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mishu, nuuuu, io am 8,5 endometrul, tu ai peste 11!!!!!
La foliculoi stau mai bine, da' m-am indopat cu Clomifen

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Mai fatelor, da' ce intrecere e aici in foliculi si endometre , asta da competitie! Ia sa vedem , cate gravidoase mai ies in tura asta!

Mergi la inceput