Scorpiutzele - pe unde sunt ? (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna fetelor!

Emma,ai dreptate ca prea l-am criticat in ultima vreme,acum e baiat bun,mancalar mama
Elena lasa mai ca ne vedem noi sa povestim ca pana la urma tot tre sa vin la Suceava si e musai !
Ana,e tare dulce cu umbrelutza si isi da importanta,ai spune "bi".Am sa-i fac poze cu ea si imbracata in rochita aceea specifica chinezaesca
Adrina,sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el si cand va mai creste s-ar putea sa-ti semene si tie!
Nina fata mea e o mica chinezoaica,japneza-filipineza si tare nu ne mai incapem in haine de mandrie.Doar asa sunt copilasii de scorpiutze,nu?!!!
SYd,nu ai mai zis nimic?!
Restul de fete...?in vacanta.

Vroiam sa va spun ca am constatat ceva la mine de ceva vreme am imceput sa ma "cochetaresc" din nou:imi schimb tinutele in fiecrea zi(ma rog combinatii...)papucei,gentuta,parfum...sic si tare ma simt bine !Inainte incepusem sa ma neglijez si acum revin iar la ce eram eu si asta e bine!Pacat ca sotul meu pleca inaintea mea si vine dupa mine si nu ma poate "admira"
PS.Azi am geanta si ceasul aduse de el!
Va pup pe toate si...sa fim iubite!!!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mmm,iri,te pui iar pe flirtat????cum nu te poate vedea,vino si tu mai tarziu acasa.
ana,stiam ca si tu si carmen,aveti barbati in uniforma sau care au fost,ma rog....sincer,inca din facultate,mi-era jena sa ma plimb prin regie cu mandrul meu in uniforma,si cum nu aveau altfel voie in oras.
nu am acea mandrie,nici acum nu mi-a trecut,desi ii sta tare bine in uniforma,parca mi-e rusine cu el asa.
cat despre fantezii,mintea omului poate fi bolnava tare si dc isi pun si doi mintea la contributie.nu zice ca le-ai vazut pe toate...
elena,azi il trimit pe barbate-miu la medic,cica are mai mult tupeu,sa vedem cu ce s-o intoarce sau tb sa ne mutam la alt dr...
o doza de zentel e max 150 mii.cum de zici ca e peste 200 mii????

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Iri nu mai zic,mi-e lene sa scriu.Ma simt molesita de la caldura,as dormi tot timpul.

Hellene pana la urma mi-a iesit faza cu cartelele,le-am primit ieri,am dat fuga in oras sa-i le dau ,sa uite incidentulMai am cateva scrisori de trimis,sa readuc aminte unora ca trebuie sa ma ajute,de cand aman... mi-e groaza de facturi si maruntisuri din-astea administrative.

Aseara am facut gratar cu carnati si ardei broshete.Mi-a luat doua ore,dk stiam cat am vanturat pe deasupra,sa nu se stinga.Era prima oara cand faceam,cred ca am pus prea mult gaz inflamabil si puse-se soacra niste ierburi ca sa purifice casa,cum face preotul la noi, am uitat sa le scot si mirosea cam ciudat O sa fca mai rar si cu bucatele subtiri de carne sau mici nu ditatmai carnatii

Ieri trebuia sa-l aduca pe fratele Juliei,ca maica-sa are cursuri,pana la urma n-a mai venit.Ma trezeste soacra-mea noaptea sa ma intrebe unde e . Imi venea sa o strang de gat ca-mi tulbura somnul,n-a vazut ca nu e acasa,ce ma scoala pe mine sa-i dau explicatii??

Emma ia spune mai multe despre meseria ta,ca ma intereseaza. Cum e la scoala,e multa teorie,greu de invatat ,de retinut? Ce face un jurist exact ? Ce calitati trebuie sa ai? Memorie excelenta,contact cu oamenii. Ce face avocatul mai mult decat tine?

Acum vad ca am ratat cateva mesaje. Mersi Nina,Ana,Carmen si Iri pt incurajari. Inca n-am inchis usile meseriilor,se pare ca ,coifura mi s-ar potrivi cel mai bine dar trebuie sa ma documentez. In plus e riscant cu alergiile la produse,nu am dar nu se stie de unde sar.Dk ajung celebra nu va uit fiti pe pace. Cum spunea Ana e mare lucru sa-ti placa ce faci. E cel mai important. Pot oricand sa ma reorientez dk am gresit drumul.

Mergi la inceput

syd,un avocat face mult mai putine decat un jurist.de ex,un avocat se ocupa doar de o ramura de drept,fie penal,fie civil,etc.....un jurist tb sa se ocupe de toate treburile juridice ale firmei:dr muncii,dr civil,dr comercial,dr penal,etc...deci e cal de bataie.un avocat e liber profesionist,deci isi fixeaza tarife,un jurist e salariat,adica primeste o suma fixa ,desi castiga procese de miliarde...
tb sa gasesti chichite in lege,mai ales dc ai o firma cu probleme,sa ai putere de convingere si sa fii f informat.
dc in avocatura,poti patrunde doar dc ai relatii f mari,drept consilier juridic poti fi angajat,prin sansa.dar deja si aici e bataie mare.
sper ca te-am lamurit.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,ma termina si pe mine caldura asta.A plouat un pic noaptea trecuta,dar nici nu se simte.....Groaznic!De cand m-am mutat la Timisoara sufar in fiecare vara de caldura asta!
Iri,abia astept s-o vad pe Iris chinezoaica.....Pupam fata frumoasa!Bravo tie ca te cochetaresti.Oare nu asa si trebuie?Si vorba Emmei,vino si tu mai tarziu acasa,sa te vada barbatu' ca esti bella!De ce nu?Fa-ti drum in oras,poate te intalnesti "din intamplare " cu el....Te pup si bafta!
Ema,sa sti ca mie mi-au placut mereu barbatii in uniforma.Nu stiu de ce....Poate unde imi inspirau un aer de duri,de superioritate poate....Mie asa mi s-a parut mereu ,ca barbatii in uniforma sunt mai frumosi.Trebuia sa ma marit,pe la 23 de ani,cu un APV-ist,dar n-a fost sa fie.Acum e maior la Vama Veche la trecere frontiera,ca a terminat la graniceri.Dupa ce a divortat m-a cautat la telefon si am incercat sa innodam trecutul cu prezentul,dar nu prea a mers....asa ca am renuntat si tare bine am facut.Iar cu fanteziile....Eu am fel de fel de nebunii in cap si sa sti ca am si experimentat din ele,dar Marius ma intrece,pe bune!In uniforma nu l-am pus niciodata sa se imbrace ca sa...sti tu ce...Acum nici atat nu se mai poate ca uniforma a predat-o la pensionare....Asta nu am luat-o in calcul,dar acum e timpul pierdut!Nu-i bai,ca gasim noi,nu ducem lipsa de imaginatie!Te pup!Ce face Daria?
Syd,ce pot sa spun?!Mult succes si bafta in tot ceea ce vrei sa faci!Trebuie,asa cum zici,sa te gandesti bine si cred ca e un lucru bun sa experimentezi din toate.Cred ca asa iti vei da seama ce ti se potriveste.Oricum,fiecare meserie are avantaje si dezavantaje si riscurile ei!Daca e ceva care iti place si crezi ca e pe masura ta.....de ce nu?Cum mai merge aventura cu barbosul?Ce-ai mai facut?
Fetele,sa aveti parte numai de iubire si de tot binele din lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ana,dc vrei iti imprumut uniforma sotului.o data isi pusese sotul cascheta,era in chiloti si aveam impresia ca e de village people.de-atunci,nici nu vreau sa mai incerce.
nu inteleg cum de la timisoara e mai cald decat in constanta.eu ,de ex,cand merg acasa,pana sa avem leg cu sageata,treceam prin cta.cand puneam piciorul pe peron,simteam ca ma arde,ma sufoc.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Mai Emma,iar ma faci sa rad!!!
Ce tot vorbiti voi acolo de fantezii cu haine militare cu mai stiu eu ce
Eu nu am fost niciodata adepta scenariilor gen scutitza rosie si lupul,profesoar si elevul...etc,sau nu la asta va referiti la "fantezii"???
Mie imi e de ajuns sa mi se aprinda un pic scanteia(ceea ce e usor dat fiind ca e mereu aprinsa)dupa care actiune !Mizez pe diversitatea locului,modului,tipului,actiunii si a lenjeriilor,accesoriilor (uneori)decat pe scenarii.
Syd,credeam ca te-a suparat ce am scris!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

iri,dc tot a venit vremea confesiunilor.cand nu prea am chef de "joaca",imi inchipui ca sunt o actrita xxx si trebuie sa suport vreun client, sa vezi cum vine pofta.sau inca o chestie,inchid ochii si imi inchipui ca nu e sotul meu,el doar sta si priveste.sper sa nu citeasca toate astea,caci nu mai primesc vibrator.sper ca nu va oripilez.azi v-am spus ca sunt cu fluturasi la cap.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Asa deci...
Acum nu mai am nevoie nici de scenarii din astea mintale,ca am un cheffff.Sigur e placut sa-ti imaginezi ce vrei si sporeste "intesitatea".Eu la inceputul relatiei mele cu sotul(nu eram casatoriti)am venit la el cu un pardesiu pe mine si pe dedesupt numai lenjerie si i-am zis ca eram trimisa acolo sa-l satisfac.Nu prea am mai avut timp de comentarii suplimnetare ,dar a iesit super si unde mai pui ca mai vroiam si bani la sfarsit !!!!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

si ti-a dat?stai ca mai am intrebari:statea departe?ai mers pe jos?era toamna sau iarna?ai ramas cu pardesiul pe tine?
faina chestie.buna de tinut minte.iti dai seama ce ar insemna sa apar asa la unitate??????

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput