Scorpiutzele - pe unde sunt ? (13)

Scorpiutzele - pe unde sunt ? (13) | Autor: Anina_n

Link direct la acest mesaj

Continuarea la Scorpiute: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31802" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35363" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=39452&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43533" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45506" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46354" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46999" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47705" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48536" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49525" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50289" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51043" target="_blank">(12)

Si desigurrrrr.........frumoasele, inteligentele, misterioasele....ce mai.... Simply the best ! VOILA:

1. natydea - 23.10.1976
2. Ana-Daniela - 23.10.1978
3. Diana-Maria - fulguletz de danielac - 24.10.2001
4. miraklucker - 24.10.1973, sotul - 07.11 si Daria - 20.11.2004
5. tumpi - 24.10
6. AlbaIulia - 25.10
7. vikinga - 25.10 si Aldo - 15.11.2003
8. mstef - 27.10.1967 si sotul, Bogdan - 14.11.1967
9. frosa - 27.10.1970
10. emma27 - 27.10.1977, sotul - rac
11. Ramonika - 27.10.1978
12. malina mircu - 27.10.1978 si sotul - 03.11.1977
13. Mishulina - 28.10.1975, sotul - taur
14. eli26 - 28.10.1977
15. Lorelai182003 - 28.10.1985
16. monica-elizabet - 29.10.1975, sotul - varsator
17. Lory_k - 30.10.1970
18. aldaesme - 30.10.1975
19. ralucasimarius - 31.10.1979
20. nastasie - 02.11.1981 si Razvan - 01.11.2004, sotul - sagetator
21. carmensilva - 03.11.1975 si Anda - 26.10.2004, sotul - capricorn
22. Sandi - 03.11.1975
23. danielaaaaa - 03.11.1979
24. gina20 - 03.11
25. Anina_n - 04.11.1972, Cristi, sotul - 10.11.1970 si Bogdan-Andrei, finul - 19.11.1994
26. anda141 - 04.11.1977
27. ralucah - 06.11.1976
28. ralucoantza - 06.11.1978
29. Eryka - 07.11.1978
30. BellaDonna - 08.11.1974
31. Mirona - 08.11.1974
32. mcrmiki - 08.11.1975
33. totonio - 09.11.1968
34. cristina73 - 09.11.1973
35. mihairi - 09.11.1974
36. Daniela Neagu - 10.11.1969
37. ana miti - 10.11.1975
38. raducu - 10.11.1976
39. Klavier - 10.11
40. vioconstant - 11.11.1973
41. AYUMI - 12.11
42. alona - 13.11.1972
43. HelleneC - 13.11.1973, sotul - berbec
44. aschiutza - 13.11.1975
45. Alyssa - 14.11.1970
46. delsim - 14.11.1977
47. syd - 15.11.1978, sotul - balanta
48. rosa - 15.11
49. Ana68 - 15.11.1968 si Luana - 28.10.2003, sotul - gemeni
50. saphir - 15.11.1976
51. Corina - 16.11.1968
52. Claudya - 16.11
53. piticasigogosica - 16.11.1976, sotul - rac
54. giani - 17.11
55. Katarina - 17.11
56. jennifer - 17.11.1977
57. naemi - 17.11
58. eLaura - 18.11.1973
59. roxy79ro - 18.11.1979
60. narcisadi - 19.11.1977
61. ana_st - 19.11.1980
62. mimitete - 20.11
63. ghinetz - 20.11
64. danitin - 20.11.1970
65. amo2004 - 20.11.1973
66. Gabitzam - 21.11.1967
67. Cristinutza_ale - 21.11.1986
68. hanna - 22.11.1956, 2 baieti scorpioni si sotul - fecioara
69. Aalina
70. Country girl
71. elaspataru
72. miau miau
73. miha

Poftiti la povesti, scorpiutzelor !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Tot eu sunt.Asa-i cand stau acasa nu pot sa ma despart de calculatorsi ma asteapta curatenia.Se anunta caldura mare,cand n-ai chef sa misti un deget.

Fetelor,cred ca m-am hotarat ce vreau sa fac. Coafeza,colorista ,stilista,manichiurista. Toate la un loc,se fac cursuri,variante ori in serviciu,ori in fiecare zi ori in we,ori seara.Asta ca sa am baza. Si parca simt ca un salon normal ma plictiseste.Asa ca exista creatia.Mai ales in Franta sunt mari stilisti,se joaca cu culorile si frizurile in functie de ochi,ten sau futurist.Ori coafor de vedete ,manechine,aici am contact si cu fotografia,scena.Produsele se schimba mereu,tehicile la fel ,inveti ceva nou . Apoi as putea sa lucrez pt mine,intr-un decor fain sau pt un mare creator.

O data ce sunt sigura de ce am sa fac trebuie sa trec la treaba ca sunt atatea lucruri de facut,atatea cursuri de perfectionare,ca vreau bineinteles sa excelez in domeniul meu,sa-mi las amprenta.

Renuntasem la coifura si cosmetica pt ca sotul meu zicea ca e doar pt fete fara ambitie. In urma testelor recente am descoperit o mare abilitate manuala,serviabilitate,creativitate si autonomie. Si cred ca toate intra aici.Apoi ,specializare in alta tara,ma atrage.

Va las ca-i praful de doua degete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

syd,ce insemna colorista????si eu cred in horoscop,doar at cand mi se potriveste.aa,sik inainte,cand eram super geloasa,credeam si cand spunea ca sotul meu va avea un flirt.
nina,ce ne facem noi fara tine???faina chestia cu imprumutatul costumului,decat sa te chinui.si era si f frumos..daria a avut un dans cu pantofarul.deh,vremuri de tranzitie.nu toti ajung intelectuali,treb sa o ia de la munca de jos.
azi iar au venit de la politie si iar m-au suparat cand mi-au bagat galusca cu neglijenta in serviciu.sa ma acuze dc vor,caci doar sunt jurista,stiu f bine cu ce se mananca.le-am spus ca nu ma sperii de vb aruncate in vant,cunosc tipul de infractiune si nu indeplinesc conditiile,si s-au mai domolit.le-am spus insa ca ma afecteaza psihic acuzele lor.bine macar ca seful imi tine partea.auzi,mai,erau aia sa-mi dea in cap si ei tot pe mine ma cauta tap ispasitor.sunt tare furioasa.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Emma esti jurista? Colorista adica te ocupi doar cu vopsitul,suvite,etc. Daca e un salon mare fiecare e cu specialitatea lui.In salon mic de cartier faci de toate. Uitasem sa mentionez machiajul.

Ce m-a enervat omul meu.Nu putea sa sune de la serviciu sa-si comande cartela pt mobil care i s-a furat.Ma pune pe mine si am facut o gafa,normal ..ce cunosc eu aici.Dupa ce mi-a spus cu alte cuvinte ca sunt incompetenta m-a sunat iar de cateva ori ,ca avea nevoie de mine. Pana la urma am nimerit alta fata la centrala si am spus alta poveste,sper sa fi inteles bine ce voiam,nu sa activeze vechea cartela ci sa-mi trimita alta.Dk am dat-o in bara si de data asta chiar ca merit.Ca vorbesc repede,nu prea stiu ce sa spun,si limba o problema.De-asta nu vreau eu sa am de-a face cu hartii si telefoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor, pe un alt capitol... 13 (e numarul meu norocos cred, avand in vedere ca asta e data nasterii mele)!
Azi am primit ceva si, fiind super stresata si necajita, mi-a descretit fruntea... hai sa impart cu voi asta: intrati www.spectaculos.go.ro/Home/Haioase/don_t_warry_be_happy.swf" target="_blank">aici e din partea mea!
Syd, tu stii ca si mie mi-ar place sa vopsesc, mama ce m-as mai juca cu parul femeilor... la tuns recunosc ca as avea teama, apreciez coafezele care te tund impecabil, insa la colorat, nu cred ca e tare greu. Chiar ar fi bine daca iti place sa faci asa ceva, mai ales ca noi suntem si perfectioniste, ti-ai gasi cliente cu siguranta! Sunt curioasa cum va evolua povestea "voastra" in continuare, ce va face sotul tau! Totusi... unde sta acum, inca nu ai aflat? ]
Ema, cu unii din politie nu trebuie sa te pui, si eu am avut meci odata cu unii, pentru o clienta, dar i-am pus la punct si dupa aia nici pas nu ziceau (cred ca ma injurau in gand, dar... eu nu auzeam oricum). Partea buna e ca seful e de partea ta, mare lucru.
Nina, multumim de deschiderea subiectului!(cred ca ti-a lipsit DC in concediu).
Numai bine va doresc, eu sunt intre cratite acum, exact ce nu am chef, dar nu am ce face!
Pup, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

da.syd,sunt jurista,numai ca in lumea asta de .....,nu am avut decat o data ocazia sa profesez ceea ce stiu mai bine.dupa concediu,nu am mai reusit sa conving pe nimeni ca dc angajezi pe baza de relatii,nu iesi in avantaj.oricum tipul asta m-a angajat pe functie si ii multumesc enorm,poate o sa am ocazia sa-mi demonstrez si cunostintele juridice,cate mi-au mai ramas.
dc ajungi profesionista,sa vii si pe la noi.am nevoie de o stilista.aaa,si dc nu ajungi,mie imi place sa experimentez totusi.si nu te mai culpabiliza pt nimicuri.poate altii nu s-ar fi descurcat nici atat.
elena,ma enervasera rau de tot.nu mai puteam,hai accept sa-mi spuna asta o data,dar de doua ori,deja intind coarda.si eu am trebaluit azi.am facut o supita.nu stiu ce sa ma fac cu daria.azi la gradi nu a mancat deloc,acasa cu chiu ,cu vai,cativa cartofei.si doar ii dau vitamine.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Mersi Hellene as vrea eu sa nu-mi fac griji cum spune galbiorul dar ma macina ideea ca am gresit la telefon. as putea sa sun din nou sa verific,dar as putea sa fac mai rau,ca sun in numele soacra-mii,sa nu ma dau de gol.Sun dupa opt ,poate raspunde altcineva.

Curatenia am facut-o partial,mi-e tare lene e cald.Fata mea nu a vrut prea mult piscina ca nu ma jucam cu ea. Azi am avut pofta de dulce,de o saptamana mi se taia-se.Cu toata mama lor de pilule n-am slabit.Trebuie neaparat facut cardio si n-am cu cine lasa fata sau e prea cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
eu sunt cam ametita si slabita psihic azi,nu ma simt bine si m-am si enervat ca era computerul dat peste cap,scos firul de la net cica l-a reparat cineva ieri(dar mai tare l-a zapacit).
vad ca problemele mele sunt minore pe linga ale voastre.
Ema bine ca si-a revenit Daria,nu te mai gandi asa departe,si eu sunt panicoasa,dar dau sfaturi.ce simplu pare totul din exterior,eu chiar nu stiu cum au fetele curaj si o iau de la capat cu alti bb ca ea eu sunt epuizata si psihic si fizic,poate nu are toata lumea mofturosi ca bbica mea.aaa!si mie mi s-a spus Ema ca nu-i dau mincare ca ii dau cu ora!si eu stau toata ziua si incalzesc,fac mincare ,cate 2-3 feluri ca nu se stie pe care o va vrea etc.daca nu stiu cum e,pare simplu,am mai zis.nici eu nu as fi crezut pe altul poate,dar acum stiu ce inseamna un bb mofturos.si ce victorie cand reusesc s-o conving sa manince,zici ca am castigat marele premiu.
Syd,nu-ti mai fa mustrari de constiintza ca nu cred ca se sacrifica,asta e un fel de a te face sa te simti datoare sau ceva de genul asta ,poate.e ciudat ca mai vine si pe la tine,si daca avea pe alta ,mai venea?cine stie,ca sunt oameni de tot felul,eu nu l-as intelege daca ar fi asa.o fi ceva precum cainele care nu maninca osul dar nici la altul nu-l lasa.presupun ca bine nu-i pica si nu prea i-ar conveni sa te vada cu altul.poate nu crede ca ai sa gasesti sau ce o fi in mintea lui.vezi tu in continuare cum reactioneaza,si tu vezi-ti de viatza ta.multa bafta!
Elena,de cand visez si eu la afecerea mea cu program propriu si plina de succes...dar....ma trezesc repede!asta implica de 3 ori mai multa munca!chestia e ca stii ca muncesti pt tine,asta e singura diferentza.
Ana ,spor la treaba cu micutzii!dar si satisfactia e pe masura dupa ce te chinui cu ei atata.cred ca merita efortul.vacantza placuta la pitici!
Mira,sa -i fie de bine botezul micutzei,sa fie sanatoasa!
Pupici la toate scorpiuteele si o saptamina buna!

Mergi la inceput

buna din nou!ce ati vazut mai sus era de la capitolul trecut nu reusisem sa postez ca am avut probleme cu netul,si vad ca intre timp s-au intamplat lucruri noi.
bine ai revenit Nina,fluturasul tau e dulce foc ,sa se bucure de vacantza si poate aduce barza si un partener de joaca!
Ema ,nu te mai enerva din orice si mai ales pt politisti ca e sanatatea ta ,lasa-i in plata Domnului ca-ti racesti gura de pomana cu astia.
Syd ,suna foarte interesant,succes si sa nu ne uiti cand vei fi celebra!
Elena ,eu n-am reusit sa vad ce era link-ul ala,imi cere prea multe ca sa-l pot deschide si nu am timp sa stau atat,sper sa dorm de curiozitate!
am scapat azi de facut mincare ,eu am spalat rufe si mama a gatit ,dar Domnul meu s-a strambat ca in afara de piftele nu i-a placut menu-ul.
Anda mea a revenit la lapte putin si nu mai vrea mincare ,dar ii plac piersicile mult.vitaminele nu au nici un efect.ma chinui degeaba,e cam mofturoasa si nu ma scapa din ochi nici o clipa.azi voia sa se arunce de pe pat sa ajunga la mine .o secunda nu am voie sa plec ca e numai cu ochii la usa si refuza mincarea si orice altceva.adica sunt arestata!
noapte buna dragelor!pupici si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.stiu ca nu am mai intrat de mult.dar am venit cu noutati.AM ALBUM!!!!!!!!!!!!!!!!!.Doamne, cat m-am chinuit la el pentru ca nu ma prea pricep eu prea mult la calculatoare.m-am trezit si eu sa mai vin pe la voi.am de recuperat cu cititul ca vad ca nu ati stat degeaba.va pup.

albumul meu

Mergi la inceput

buna dragelor!
ma pregatesc de o curatenie generala,dar am facut intai pauza sa mai adaug un album cu tati si Anda.
copilul asta ma dispera sta lipit de mine ca timbrul de scrisoare ,am ajuns sa ma bucur ca doarme.e placut dar parca e prea mult.toata lumea ma intreaba de ce am invatzat-o asa,dar eu am invatzat-o?dar daca bietul bb pe mine ma vede cel mai mult, a devenit posesiva ca doar e si ea scorpiutza!
o zi buna si "La multi ani! "pt cei care-si sarbatoresc miine onomastica!
pupici pt toata lumea!
am vazut bondocelul nastasie,sa fie sanatos si sa creasca mare!

Mergi la inceput