Scorpiutzele - pe unde sunt ? (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

BUNA fetelor

Am aprut si eu pe aici,ce de ati mai scris...
Reintalnirea cu sotul a fost placuta ,dar el e inca in perioada de acomodare cu fusul orar.Adoarme cu gainile si noaptea spre dimineata se duce sa se uite la TV.
I-a adus lui Iris o umbreluta de sore,brodata din China.E asa mica si frumoasa si Iris e inebunita dupa ea,sta mereu cu ea in mana,ba sambata a si adormit cu ea in mana.
Eu am fost cu treburi pe la clienti zilele astea si nu am mai aparut.
In rest ne agitam cu casa,sau mai bine zis ma agit eu,sa gasim teren sa facem o casa.El e cu gandul mai intai sa puna firma pe roate si nu se prea implica,dar si asa nu prea are el mult entuziasam,daca s-ar muta direct in casa noua si pe gustul lui ce bine ar fi...si nici sa nu faca nimic.Tot pe mine cade totul!
Emma si Iris mai face asa se trezeste noaptea tipand,dar nu ma arespinge daca o iau in brate dar se linisteste mai greu,cred ca viseaza urat.Ma bucur pentru tine ca ti-e bine la slijba si ca esti si apreciata.Ti-am vazut pozele,frumusica foc fata ta si ce sutien...Si sa stii ca seamana si cu tine!
Elena,uite-ma am aparut!Vad ca esti tare ocupata?ce mai faceti voi?Te gandesti la afacerea ta,intreaba-ma pe mine"daca nu te agiti nu-ti da nimeni nimic,plus dari la stat si altele.nu e usor e bataie de cap,dar sunt si satisfactii,depinde de tine!Mie mi se potriveste si nu cred ca as mai putea sa lucrez pentru altii.
Syd si eu cred ca meseria asta ti s-ar potrivi .In legatura cu sotul tau,parerea mea:are pe altcineva,rareaori barbatii renunta la o femeie daca nu au un "schimb",plus atitudinea lui in ultimul timp...gandeste-te ca asa a facut si cu tine si sti cum e cu lupul si naravul...E normal sa vrea sa faceti sex fiindca esti o femeie atragatoare si cred ca mai sunt si altii care ar face-o fara sa te si iubeasca.Foarte bine ca te lasa in casa si nu te streseaza,in definitiv e si fata lui si chiar nu ai unde sa te duci!!!Tu ai grija de viata ta,fati-o frumoasa ,dar ai grija mai bine sa nu stie el nimic din ce faci tu in afara casei,chiar daca spune ca nu-i pasa,nu te baza,barbatii sunt razbunatori si tu ai nevioe de el(material).
Carmen si fata mea as zice ca ma prefera pe mine si plange daca ma duc pana jos sa iau ceva,pana ajung.Dar de dimineata i-a dat un pupic lui tasu si mie..nu.De fiecrea data cand vine el din calatorii mai luni e super geloasa pe el,sa nu cumva sa stau langa el,ca urlaaaa de mama focului,asta in prima zi
Anina,bine ai revenit!si succes la bebe!
In rest pe unde mai sunt fetele,in concediu?!
Va pup si o zi buna!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari scorpiute,
Vad ca ati trecut la paginuta noua....
Scrisesem si eu in pagina 10,capitolul trecut....
In fine!
Nastasie,care e numele tau mic?Am vizionat albumul tau...Mai,da' ce baietel frumusel ai....!!!!Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!Seamana cu tatal lui?Mie asa mi s-a parut.Unde stai in Constanta?Pe langa piata Gorbaciov?In Inel?Sau n-am vazut eu bine?Hai ca ti-am pus la intrebari,mai ceva ca la politie.Mi-e asa dor si mie de acasa....si nu stiu cand voi ajunge la Constanta anul asta.
Carmen,asta e!Si eu am fost arestata la domiciliu de fiica-mea,intr-o perioada.Acum i-a trecut,nu mai plange cand dispar din raza vederii ei si pot s-o las cu tatal ei sau cu fratele ei....O sa-i treaca Andei si faza asta.Zici ca e mofturici la mancare?Poate sa fie si din cauza caldurii.Am observat ca si Luana,cand e cald rau,nu prea mananca,mai mult gusta si bea lichide multe.Iar cu micutzii....uf....astia ai mei sunt micutzii teroristi.Ieri mi-au jucat fotbal in casa.Bineinteles ca al mare,Alex,era capul rautatilor,iar Luana ii tinea isonul...E la noi....ca la casa de nebuni uneori.Ma plang eu de ei,dar in suflet sunt fericita ca pot urla si tipa si ca se pot misca oriunde si ca sunt sanatosi si voiosi.Doresc la toate mamicile sa aibe copilasii sanatosi si voiosi,chiar daca fac si nebunii.Sa ai parte de tot binele din lume si printesa sa fie sanatoasa.
Elena,nici eu nu am reusit sa deschid ce ai postat...poate nu m-am priceput.Nu-i nimic.Ce face George?Ce nazbatii a mai facut?Tu ce mai faci?Cum iti mai merge?Te pup si astept vesti bune.Pupam pe nazdravanul tau!
Emma,pote ca pana la urma ai s-o rezolvi cumva in favoarea ta problema aia cu laptopul.Bine ca sti ce si cum si despre ce e vorba....Eu daca as fi patit ca tine-Doamne -fereste!-muream proasta si mai si plateam.Ce mai face Daria?A mai facut carcei?Pupici la fata ta cea frumoasa!
Syd,felicitari ca ti-ai gasit vocatia.tare mult inseamna sa sti ce anume vrei sa faci.Mie una mi se pare extrem d important sa faci meseria care iti place,caci practici cu pasiune si talent si tot ceea ce faci iese foarte bine.Bravo tie!Si vorba lui Carmen : sa nu ne uiti cand vei fi celebra!Mult succes!
Scorpiute,va las.....Mai vorbim!sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Adriana este numele meu mic.multumesc pentru complimente in ceea ce-l priveste pe razvan.nu ca seamana cu ta'su, e leit ta'su.pana si gropita in barbie au amandoi.stau la casa de cultura dar pozele sunt facute in mamaia.poate d-aia te-a indus in eroare.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
syd, succes in ceea ce ti-ai propus sa faci !
Eu mai tund din cand in cand pe cei apropiati si mereu pe cei din casa. Dar fara scoala, asa....dupa ochi. Si se pare ca am mana buna !
Elena, sa stii ca mi-au lipsit cluburile noastre(ale scorpiutzelor si ale mamicilor din 2002), ca pe altundeva la DC, nu prea mai am timp sa intru. Poate acum in vara, vom avea mai putina activitate la serviciu si mai mult timp de pe DC.
Mai aveti ~2 luni si George va fi cu voi. Cum merge relatia cu sotul, ca n-am vazut nimic despre asta sa fi scris ?
Poze noi cu voi, aveti ?
Emma, ce dulce e Daria ! Seamana cu amandoi, zic eu ! Si e frumos dezvoltata !
Cristina mea este o subtirica, dar nu este nici o mancacioasa. Intotdeauna ne-am chinuit cu mancarea la ea.
Carmen, sa-ti traiasca ingerasul de fetita ! I-au iesit dintisorii, pana la urma ?
Irina, ce ochi migdalati are frumoasa ta ! Tare a mai crescut din ianuarie, de la aniversarea ei.
Iar tu esti o mami tare sexy !
Adriana, sa-ti traiasca micul scorpion !
Ana si ce frumos este sa-i vezi pe amndoi cum se joaca impreuna !
Cristinei tare ii mai lipseste un partener de joaca. Asa se bucura cand vine un copil la ea, greu il mai lasa sa plece.
Mira, sa iti traiasca micuta crestina !
Monica, cu intarziere, felciitari pt. cei 4 anisori ai lui Alex ! Sa va umple mereu sufletele de bucurie, alaturi de micuta lui surioara !
Va doresc o zi frumoasa in continuare ! Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

am scris o groaza,dar a venit un client,am trimis mesajul pe fuga,dar vad ca nu s-a salvat.ufff....
nina,ai dreptate,parca ar fi foat puse intr-un shaker trasaturile amandurora.sotul e blond,eu bruneta,daria e satena.el are ochii albastru deschis,eu caprui spre negru,ea ii are caprui verzui.
si eu ma confrunt cu aceeasi problema, cu mancarea.tu cum o pacalesti?cred ca vina viermisorilor,dar deja da in inanitie.mie mi se pare slaba tare,mai ales bratele alea.nici nu-mi dau seama,cand imi spun de la gradi ca ii bate pe oti,cum reuseste.e atat de rea in ultima vreme,tipa la noi sa facem liniste ca o doare capul sau ca vrea sa doarma.acelasi lucru il face la gradi.nici eu,nici taica-su nu avem astfel de obiceiuri.bine ca mai alterneaza astfel de momente cu pupaturi peste tot,caci as innebuni.are un obicei,cand vede ca greseste,pana nu te pupa ,nu te lasa.asa crede ea ca e iertata.
ana si carmen,eu cred ca aveti fantezii cu barbati in uniforma,nu ca va chinuie copii si sunteti arestate la domiciliu.ana,la fel si eu am tendinta sa ma plang siu cand se imbolnaveste,imi dau seama cat de prostuta am fost si cum ma pedepseste D-zeu.dar,ce sa-i faci,nu ne putem abtine...
adriana,intr-adevar,tare frumusel baiat mai ai.are niste buzeeee....ziceai ca seamana cu tati?
iri,in sf,nimic negativ despre sot.ai vazut ca a trecut perioada neagra?!!!aaa,stai ca am vazut ca iar ai ceva cu domnul.mai,mai....lasa,ca nu e nimeni perfect.iti spun eu ca nu l-ai vrea pe al meu ,in nici un caz.toti sunt dezorientati....
carmen,nu am inteles de ce spui ce esti ametita.tii regim???nu te infometa ca e de rau.
va pup,ca iar vine vreunul,si iar nu trimit mesajul....

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Fetelor, salutare!
Sa vedeti faza, mi-ati scris ca nu se deschide ce v-am pus eu, si la serviciu nici la mine nu merge, in schimb acasa... Cred ca trebuie ceva la calculator ce nu stiu eu sa va spun, insa va dau iar linkul sa vedeti, poate biruiti: http://www.spectaculos.go.ro/Home/Haioase/don_t_warry_be_happy.swf
Eu sunt super stresata cu serviciul, am deja o luna de cand tot singura sunt in birou, mai am o colega in alt birou dar e cu ale ei... simt ca nu mai fac fata, cred ca bolunzesc incetu' Oricum, vad ca sunt in asentimentul tuturor: e bine cand ai afacerea ta si nu ai de dat raportul la o armata de sefi!
Iri, te pup, tare mi-e ciuda ca povestim pe furate, printre bocanituri si clienti... asta e job-ul nu am ce face
Ana, cuscra draga, i-am aratat barbatului cine ne peteste baiatul: a zis ca e de acord, s-a amuzat de "copilutza voastra scoasa la vanzare" George e dat prin strabunici in cursul zilei (numai o strabunica are, dar saraca nu are ce face, ca daca e bal, dans sa fie), ca ai mei au treaba la camp... deci e in apele lui, cu bunica-mea ii merge ca tare il adora.
Nina, poze am mai pus eu prin galeria foto de pe site, insa nu am scanat nimic recent ca am un scaner tare nasol la munca. Dar vezi tu ceva pe acolo. Sa stii ca eu tot pe scorpiute si copiii din 2002 stau mai mult, cand si cand mai intru pe undeva, nu e vreme.
Ema, sa stii ca si mie imi manaca rau baiatul si ma gandesc tot la viermi, ma gandesc sa ii dau zentel, ca si asa trebuie sa mearga la gradi in toamna si numai bine, pot sa ii dau si ceva vitamine dupa. Eu i-am mai dat anul trecut, apoi i-am dat Vi-sol si i-a mers bine cateva luni dupa, a avut chef de mancare, cerea el.
Adriana, ti-am admirat puiul, frumos foc... mandru tata de el, mandra mama... ce mai! Sa va traiasca ca e tare scump!
Carmen, si George era asa in primul an, pana m-am intors la serviciu, la 1 an si o luna si... usor a stat si cu altii, dar mai greu a fost inceputul, cu plansete si dat noaptea peste cap. Stiu ca venea bona si intra usor in casa sa nu auda, si tot simtea maimutza, si urla... pana ieseam pe usa, eu bocind dupa usa. Venea catel sa ma ajunga din urma si dupa ce dispaream, se linistea si statea cu ea, se jucau, manca, dormea... Acum la fel plange dupa mine si e mare si pricepe, nu mai putem fugi... Insa se linisteste cand nu mai vede masina si spune ca venim "gioi" dupa el = joi!
Syd, ce ai mai facut cu telefonul? Te cred ca e nasol, mai ales ca e vroba de "dumnealui". Tu esti singura care a putut deschide e-cardul acela.
Hai va pup ca astept pe cineva si nu mai am rabdare... vreau sa ies la un suc sa ma relaxez, simt ca pocnesc de stres!
Monica, pe unde esti? Cu treburi... cred!
Numai bine si va pupacesc pe toate, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult fetelor.sa stiti ca sunt foarte mandra de el, mai ales ca e scorpion ca si mami.macar la asta sa semene cu mami ca in rest.....de ce spuneti, chiar nu seamana cu tati?pana acum o persoana nu mi-a spus ca ar avea ceva si de la mine.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

elena,vad ca azi a mancat.eu ii dau pikovit.dc as avea bani acum,i-as lua si tonotil.maine ,ma duc si eu la dr ,dupa zentel.am un "noroc" sa cumpar medicamente........si vecina-mea are frigiderul plin de medicamente si in viata ei nu a cumparat nimic,iar eu cu milionul pe luna.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Ema, nu zi ca ne luam de mana, la fel ca tine, totul platesc, desi cica lucrez in spital, nu am luat nici o reteta compensata nici pentru mentinerea sarcinii, nici pentru bebe. Si zentelul e scump... era 200 si ceva anul trecut.
Adriana, la mine e invers, copilul e leit mami - adica moi, si la caracter e incapatanarea lui tati... mai ca as fi vrut sa am macar un aliat, dar daca mai tineam burta 2 luni poate iesea scorpion... dar unde o fi sarcina de 11 luni?
Hai ca fug la treburi, tocmai ce am ajuns din oras, m-am mai descarcat, am facut un tur pe jos i ma dor picioarele.
Pup, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute,
Iri,cred ca e tare dulce Iris cu umbreluta ei cea noua....Uite,vezi ca si despartirile astea sunt bune?!Sa fiti sanatosi si sa ai parte numai de bine si iubire!
Adriana,nici nu as mai recunoaste locurile,ca eu vin pe acasa din an in paste....La casa de cultura spui ca stai?Matusa mea sta la casa de cultura,in blocul ala turn si lung,care pleaca din intersectie si se termina la centrul de calcul.....Oricum,baietelul tau e tare scumpic si dulce si seamana tare mult cu tatal lui....Sa ai parte numai de bine!
Nina,intreb si eu:nu planuiti sa faceti un partener de joaca Cristinei? Multa sanatate!
Mai Emma,sa stii ca eu chiar am barbatul in uniforma(ma rog,acum la pensie)in casa,asa ca am trecut de faza cu visatul fanteziei,eu pun in aplicare fantezia....si ce bine e!!!!!!Cand ma gandesc ca am stat 5 ani pe bara pana sa il gasesc pe Marius,omul asta minunat al meu,pe care nu l-as da nici pe un milion de Mister Univers....
Iar cu Daria,scumpa mica si dulce......isi revine ea...asa sunt fetele: mai alintate.Spune mandea din experienta,ca am si eu una acasa!Pupici la mamica si fetita!
Elena,mama,zici ca sotul e de acord cu nora?Pai gata:o punem de nunta!!!!!!La asa flacau...de acum incep pregateala!Cand ai drum de Timisoara,ca eu nu stiu daca voi ajunge vreodata prin Suceava,cu toate ca rudele din partea mamei mele sunt la Dorohoi.Iar mandrul tau baiat...cred c-o joaca pe strabunica cum vrea muschiuletul lui....Parca mi-l si imaginez,mancal-as eu de flacau frumos!Va pup si sa aveti parte numai de bine!
Scorpiute,sa aveti parte de ce e mai bun si sa fiti iubite1

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput