Scorpiutzele - pe unde sunt ? (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Nu statea departe si am ajuns cu masina.Cred ca era toamna.Mai nasol a fost ca pe drum am dat de niste politisti,iti inchipui daca ma opreau??!!!
De platit nu m-a platit ,dar trebuia sa-i cer bani ca daia venisem,nu???Am obtinut doar promisiunea ca tot pe mine ma va chema...data viitoare

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
nu citesc de 2 ore si deja vad ca ati trecut la fantezii!
Ema ,daca intri asa in unitate nu va mai avea sotul tau timp sa te salveze!si el nu se va mai alege cu nimic!
eu nu stiu ce am ,tot asa lesinata sunt,si nu tin nici un regim.asta mi se intampla cand nu mincam la timp,dar acum asa ma trezesc ametita si slabita.
Ema,pe mine nu m-a atras niciodata uniforma,mai ales ca am si in familie,dimpotriva.il prefer asa cum e el,nu dur.
Nina ,nu au mai aprut dintisorii,doar gingia ne necajeste.
Nu cred ca de la caldura nu papa,asa e ea.
sotul meu vad ca iar e aerian,nu stiu ce are,iar se plimba prin oras si e secretos,si eu dau bani pe taxi.nu mai vrea sa mai despic firul in 4 sa ma enervez.ieri l-am scos de la computer si am fost la terasa,si Anda mea a descoperit ca-s buni micii.cam piperatzi pt ea.si sucul cu paiul era bun,mai ales ca era nectar de piersici,si ea e topita dupa piersici.maninca si 2-3 odata.
azi am dus-o sa o impartasesc si cand a vazut ca vine cu linguritza spre ea ,a inceput sa plinga.s-o fi gandit ca iar o indoapa cu mincare,bietul copil.
fetelor mi-e un somn si nu pot sa dorm,iar e cald afara.poate il conving pe tati sa iesim,acusi se trezeste gaza.
va pup pe toate !
Monica e in concediu,Elena,cred ca de asta a disparut.poate prindem si noi anul asta un pic de soare si aer de munte!asa sper!
o zi buna dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Nici eu n-am fantezii,ori nu le-am descoperit.Asta inseamna sa-ti placa sa joci un rol,eu sunt mai realista,mai directa.Data trecuta barbatul meu avea chef de vorba in pat,chestii ce-ti place si cum si de ce,prefer sa-i arat decat sa vorbesc. Eventual niste injuraturi,porcarioare care pe unii excita dar in franceza nu stiu nimic ,in romaneste suna rau
Chestia cu haina as vrea s-o fac ,mai ales la inceputul relatiei,ramane omul cu secheledk nu pipereaza relatia.

Carmen si eu sunt super moale buna la nimic. M-a sunat El mai devreme ,ii spun ca ma uit cum ploua in loc sa-mi caut de munca.(chiar ma uitam,ganditoare) Mi-a dat o idee cu Mcdonald dk chiar nu gasesc de munca.

Iri de ce m-as supara pe tine,n-ai zis nimic de rau,si chiar dk ai zice ai dreptate nu ma supar

Emma mie imi plac hainele de stat. Pt ceilalti cat si pt mine. Inspira respect printre altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

syd,si eu am lucrat la mc,in timpul facultatii.incepusem sa cam schiopatez la invatatura,din cauza timpului,asa ca a tb sa sa renunt si tare mi-a parut rau.in afara de statul mult in picioare(am ramas de atunci cu o sensibilitate,imediat mi se umfla),f placut.am facut de toate:spalat wc (doar o data),sters pe jos,strans tavi,bucatarie (dressing),dar cea mai mare parte,am fost la casa(f mult in drive).super atmosfera.
cat despre uniforma,ma gandesc ca implicit,exprima subordonare si nu prea agreez aspectul asta.iar cu vorbitul in pat,am unul langa mine caruia nu-i mai tace gura si ma enerveaza enorm.dar ,ce sa-i faci ?!! asa e el mai grijuliu.
carmen,de ce nu incerci sa-i dai niste vitamine micutei sau sa-i faci niste analize de sange?sa nu aiba viermisori.
iri,cred ca ai fi reusit sa nu platesti nimic atunci.dar fii sigura ca te-ar mai fi oprit si alta data.poate,poate.......oricum ne-ai dat pe spate cu faza asta...bravo!!!

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor, am biruit si v-am citit, azi la munca nu am mai apucat sa intru, nu am avut pauza deloc...
Eu sunt obosita spre foarte obosita, vreau concediu musai, sa stau sa lenevesc cu George, dar mai am pana prin august, daca am voie... ca de nu... tot la munca!
Mai, m-ati terminat cu fanteziile, am incercat sa imi "implantez" si eu una in neuron, dar nu ma vad in stare sa o aduc si al realitate, sunt o bleaga. Oare ii amuza, tenteaza pe barbati?
Fug in pat ca sunt rupta, nu ma mai simt in stare sa stau nicicum, visez sa mai am un bebelac si sa stau acasa cu el, si cu George... si e un vis din pacate!
Va pup si noapte bunaaaaaaaaaaa!
Elena

PS. Ema, uitam, eu am dat anul trecut pe 2 pastile de Zentel 250.000, ca nu dadeau la bucata, am una de rezerva, dar imi mai trebuie una, cred ca ma rog de farmacista sa imi "taie" o folie de aia, ca oricum mai mult de o tura pe an nu ii dau.

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
sunt franta,Anda a stat lipita azi numai de mine si am carat-o in brate tot orasul,acu ma doare spatele,normal.
la plimbare seara tot eu ca tati intai a dormit si apoia venit dupa noi!tot el saracu obosit ac doar s-a plimbat azi!abia l-am convins sa spele niste biberoane ca nu mai voia Anda sa adoarma acum,de 3 ori am plimbat-o prin casa.offf!
Ema ,cu tot cu vitamine maninca asa,pikovit ia acum,dar fara efect.singurul de la care maninca e peritol,dar ala numai 10 zile pe luna si mai rar.
am facut si analiza,n-are nimic in afara faptului ca seamana lui tati,mofturos la mincare si maninca amindoi numai ce vor si cand vor.
deja am par alb,ma scot la pensie inainte de termen daca o tin amindoi asa cu mincarea.
fug si eu la nani,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.dar vad ca aveti fantezii nu gluma.si sotul meu poarta uniforma dar nu am incercat niciodata.oricum pe acasa nu o prea aduce uniforma decat cand e murdara si trebuie s-o spele.
o zi buna!

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Ce faceti, cum sunteti ?
Eu cred ca imi vine CM, nu BB ! Iar afara este o vreme....cenusie, sta sa !
Ana , "lucram" la bb din aprilie, dar se lasa greu convins sa vina.
Emma, nu prea pot sa o pacalesc cu mancarea pe Cristina, mananca doar ce vrea ea, oricum. Are 14 kg si 98 de cm.
Pikovit-ul i-a mai facut si ei pofta de mancare, dar nu tine prea mult. Ia vit. C, caci ii place, dar nu se vede.
Irina, faina faza cu pardesiul !
Cateodata il mai surprind pe al meu sot, goala sub plapuma sau cu un dans. Si ii place la nebunie !
Fantezia mea este sa fac dragoste pe satin si petale de trandafiri, imbracati in miere, frisca, inghetata, sampanie... Nu cer mult, nu ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut la scorpiute,
Ema,hai ca ma faci sa rad....Si sa ma oftic:oare de ce n-am incercat si cu uniforma cand s-a putut?!Bleaga de mine!Iar cu caldura e fapt recunoscut ca e mai cald la Timisoara decat la Cta.Pai pana sa ajung eu la TM,vorbeam cu Marius la tel si imi spunea ca erau 37-38 grade la TM ,iar la Cta erau doar 32-33.
Vad ca stai bine cu imaginatia....Am incercat si eu asa ceva,dar la mine nu prea a tinut.Mie imi place sa mai si privesc,caci expresia celui de deasupra ma incanta si imi da fiori...Hi,hi,hi...ce vocabular am...!!!
Iri,mama,tu esti omul momentului.Si eu mai fac asa.Ce-i in mana nu-i minciuna!Corect!
Adriana,pai incearca dupa ce se usuca uniforma.Ce ai de pierdut?!Te pup!Cum e vremea?Eu ajung vineri prin Cta o fuga,cu treburi.
Nina,ce pot sa spun?Spor la treaba si mult succes!
Fetelor,va pup si va doresc un sfarsit de saptamana placut!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

deja sf de saptamana,ana?chiar ca te grabesti...drum bun!!!!deja se mai racoreste vremea,cel putin pe la noi.
oricum m-ai facut sa cu sfatul pentru adriana.
aa,si sa stii,am impresia ca desi suntem mai autoritare,vrem sa fim stapanite...bine de tot...de catre celalalt in pat.deh,muca mai putina,satisfacii mai mari.
nina,lasa nu mai fii trista.deja pregatim sampania,pana in toamna ne dai vesti bune.ca de obicei, nu te dezminti,esti foarte romantica....bravo tie!!!eu una is mai pragmatica,mai imi vin idei cu toppinguri si chestii de genul asta doar cand e plecat ffff mult timp,dar de pus in practica..fff rar,caci deh,mai stai cu scenarii??imediat tb sa plece iar,tb pus omul la munca.
cat despre micuta,pikovitul,dupa mine,nu are nici un efect,chiar si ascovitul...si a mea are vreo 15 kg si 102 cm.si ma gandeam ca pe la 1 an jumate avea 16 kg,era mutanta....de grasa.
azi e in excursie,la mures,la zoo,dar a avut un "noroc" cu ploaia asta..sunt curioasa dc vine entuziasmata,dc nu a urlat pe-acolo...deja simt ca ma fata mare.
carmen,dc zici ca are aceleasi preferinte ca tati,de ce nu-i pregateste el papa si scapi de o corvoada?stiu ca e greu de pus in practica,dar macar sugereaza...
adriana,totul se trage de la caldura multa....uite acum cu ploaia asta,mi-am mai revenit.cica....
elena,f putin iti trebuie.sa vezi ce te deconecteaza,profita cat nu e popica...cat despre zentel,eu ii dau sirop,o doza e 119000.nu stiam de pastile,alea nu-s pentru adulti?
iri,esti ni cautare de clienti?apropo de asta,sunt ff aproape de primele mele contracte,si destul de serioase.fac cinste,dc le finalizez.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput