Scorpiutzele - pe unde sunt ? (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna fetelor, nu m-ati dat inca disparuta??
sunt pe aici, dar tare obosita, aseara v-am citit putin dar nu am mai avut puterea sa va scriu. Cred ca e si din cauza caldurii asteia, plus ca ma termina copilul meu. toata ziua "unde mergem acum" cel putin de doua ori pe zi. Ce bine ca ieri a ploat azi e racoare!! Luni a venit sotul meu acasa cu o remorca pentru bicicleta pentru copii asa ca numai ce a montat-o si am zburat la lac sa ne imbaiem. David e incantat si eu ma bucur ca putem in sfarsit sa mergem toti cu bicicleta. Asa ca Dimineata la fitnes, dupa-masa pe afara si seara la balaceala, ma mai mir de ce oi fi obosita!!
La botezul Dariei a fost f frumos. Sa tinut la o ferma langa oras afara, si cam intr-o ora a fost gata. Asta imi place la evanghelici nu tine nult ca la noi, ei sunt cam ca pocaitii nostri , nu-si fac cruce, si au un pastor. A cantat un cor de copii, a fost tare frumos. Acum se incarca si pozele.
Abia astept de luni sotul meu e in concediu 3 sapt. Inca nu ne-am hotarat unde vom merge primele 2 sapt, ultima mergem la munte la socii mei, ei au o cabana deasupra satului unde stau. Cu toate ca nu prea mai am chef de nimic , de vreo saptamana am o problema care-mi sta pe suflet si pe care o intorc si o sucesc pe toate partile si nicicum nu e bine. Intotdeauna am sperat ca nu voi ajunge nciodata aici dar ....nici n-a trebuit prea mult sa astept. Ce sa-i faci asta e. intr-un fel sau altul o s-a rezolvam pana la urma.
Syd, m-am dus si eu la somaj, la sfarsitul lui iulie am interviu. Stiu ca nu voi rezolva nimic dar vreau sa fac un curs pentru un fel de infiermiera pentru azilele de batrani si sotul meu zice sa-mi plateasca ei. De parca ar fi asa simplu. O sa incep sa trimit pur si simplu CV peste tot pe unde se poate.
Mai fetelor nic al meu copil nu vrea sa manace mai nimic, ieri am umblat o ora dupa el sa manace o farfurie de supa, iar azi mamaliga a zis sa o manace mama!!!.Mai nou nici asta mica nu-si mai bea portia de lapte, tot din 2 in 2 ore incerc sa-i dau, cred ca si caldura asta e de vina. Sa fie sanatosi ca de crescut cred ei!!
Ninate invat eu cum se fac copii, ai mei au venit pe nelucrate, ca din pusca. De nascut i-am nacut greu dar restul a fost floare la ureche. Mult noroc in continuare!!
Fetita mea nu mai vrea, mai nou dorm pe rand la pranz
O zi buna !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Mira nu vrea ,cred eu,sa ma ajute tipul de la somaj. Mi-a spus ca nici apprentissage nu pot ,contam pe el.Adica sa-mi gasesc eu patronul care plateste un salariu micut si somajul restul pana la 3000 ca sa pot trai.In cazul in care ai peste 30 de ani(derogatie peste 25) si fara pregatire profesionala. Nici cursuri de coafeza de doi ani nu vrea. De-asta m-a trimis si pe mine barbatul sa ma inscriu,sa-mi plateasca cursuri.Nu-i asa usor,pe mine ma refuza. Mi-ar plati un curs de calculator,un curs de limba care-mi trebuie neaparat sa-mi gasesc de munca.Ce sa fac cu astea??? Asa ca o iau de la inceput,tot ce inseamna munca accept,nu mai visesz.Deocamdata am nevoie de bani. Trimit cv la Mcdo.Unde nu se lucreaza 100% deci si salariu in consecinta.Macar sa-mi fac intrarea in munca,apoi as putea gasi osptatarita s.a.m.d. Oricum nu ma mai bazez pe somaj,ma fac sa-mi pierd timpul.

Bafta tie!

ma duc la posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
Anda si-a schimbat programul de somn ziua,seara se culca mai tarziu si dimineatza doarme pina la 9.acu iar nani si e 6 seara.
tai e de serviciu azi si suntem de capul nostru.poate o sa-i facem o surpriza sa -l vizitam sa-i ducem ceva papa ca miine lucreaza in continuare.
Ema,tati sa gateasca?pai mai nou nici curat nu mai face!nu mai zic de reparatii,stau fara bec in dormitor de o saptamina ca s- a produs un scurt,noroc de veioza.
pupici dragelor! la noi e innorat si nu poti respira nici nu stii ce sa faci.
Mira tare dulcica fetitza,parca e ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara, fetelor.vreme la constanta e nemaipomenita pentru plaja.azi te topeai pe strada.a fost atat de cald ca eu am in casa 28 grade.stau cu geamuri deschise si degeaba.nu intra aer.am sa incerc si varianta dupa ce se usuca uniforma.eu , nu ma laud, dar saotul meu gateste de cand am ramas gravida si pana in ziua de azi.cred ca stie sa faca mai multe feluri de mancare ca mine.dar ii si place.ma ajuta si la curatenie cand nu pot eu sa fac din cauza lui razvan ca are bazdaci in fund.merge pe principiul ca totul se imparte chiar si sarcinile in casa si ca el de ce sa stea si eu sa muncesc.sunt o fericita.am un sot jos palaria(repet nu ma laud) si il iubesc mult, nu numai din cauza ca ma ajuta.suntem oricum o familie de nebuni si a spus ca si pe razvan il invata la fel.
o seara buna tuturor

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara... cam greu intru, tot mai greu, o fi de la batranete!
Eu azi am facut ce nu face oricine: am zugravit baia! Va dati seama cat sunt de polivalenta? Plus ca mai stiu atatea sa fac!
Au aparut posturi de social workeri in Anglia si m-am inscris si eu, sunt curioasa daca ma mai baga in seama la varsta mea si cu bebe la coada, ca tare m-as duce un an de zile sa ma ridic financiar, sa ma pot apuca de ceva aici dupa aceea. Oricum, imi tin singura pumnii, desi... nu am mancat ce trebuia cand am fost mica.
Adriana... vreau la plaja la voi!!!
Ema, acum am aflat ca e si sirop zentel, poti sa dai si pastile, de asta am luat eu, siropul trebuie dat mereu, pastila o data si gata... la varsta lor doua doze trebuie. Ai incerat cu vi-sol pentru pofta de mancare? Ala are si calciu mai mult si e bun pentru carceii pe care i-a avut Daria... Incercam si noi cu de toate, nu? Si profit cat nu e popica acasa... dar degeaba...
Nina, poate va veni barza si al tine iarasi! Tinem pumnii!
Ana, drum bun la Cta. si fa si o baie in mare printre treburi.
Carmen, apoi sa stii, draga mea, ca sotul tau mai are un "frate" la Suceava (desi al meu e botosanean get beget), asa ca... propun ca ei sa nu se cunoasca vreodata ca or sa ne saboteze mama la greu! Parca mi-ai descris consoarta mea, nu alta!
Syd, daca ajungi la Mc Do. va fi bine, macar sa pleci de acasa, sa iti faci experienta, sa incepi sa ai un banut al tau... Dar nu mai zici de "dumnealui" nimic?
Mira, sa iti traiasca micul ingerash... si celalalt desigur. S-a facut o scumpa foc iubita ta, i-am admirat pozele si vroiam sa o fur...
Va pup pe toate ca nu mai pot, sunt franta!
Noapte buna, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna seara fetelor!
se vede ca am avut computerul la dispozitie azi,ne-am facut de cap singurele,am fost si pina la tati dar era mofturoasa Anda ,nu voia sa discute cu el,sau nu l-o fi recunoscut in uniforma,ca plingea de mama,mamaaa!
Elena,eu inca mai sper sa-si revina ca al meu mai are si perioade mai bunicele.si sa stii ca si eu ma chinui de o saptamina sa-mi varuiesc baia ,ba chiar as vrea si un pic bucataria si n-am timp,dar m-au innebunit cu sarbatorile astea,cica a fost si azi.eu am devenit experta in var lavabil de cand i-am aruncat aragazul mamei in aer cu niste compot,si trebuia sa se intoarca ,nu gaseam zugrav si nu puteam sa las asa ca ea tocmai terminase curatenia si peretii erau imbibatzi in cirese lipite cu zahar pe perete. a fost show!si aragazul era nou!
itzi tinem pumnii si noi sa pleci in Anglia,tocmai a plecat cineva de la noi pe aceeasi meserie,dar parca sta mai mult.nasol insa cu bb,dar asta e ,te sacrifici!asta nu-mi place la noi,de ce trebuie sa pleci ,nu-s capabili sa asigure un trai decent aici!
Adriana ,te invidiez,unde ai gasit asa raritate?si al meu ma ajuta ,dar nici chiar asa,si mai trebuie sa aiba si chef,iar la bucatarie eventual la vase sau curatat ceva,asa la mincare nu se baga,dar la mine e mama la putere,cat e ea acasa nu gatesc mai deloc,trebuie sa recunosc.
vreau si eu putin soare!
fetelor nu cred ca Anda mea are ceva caci maninca numai ce-i place.de exemplu azi a refuzat tot ce facusem pt ea ,inclusiv ciorbitza si orezul cu piept de pui care-i placea ca sa pape si ea cartofi prajitzi si drob,inca de 2 ori a mincat,si destul pt ea .deci e mofturici.cum simte ca miroase un pic a usturoi e innebunita,vrea si ea ,voia sa manince si compozitzia de la piftele ca -i mirosea frumos.insa eu ma tem sa-i dau prajeli,am ales eu mijlocul,dar ei numai astea ii plac, vad.habar n-am ce fac cu ea.
merg si eu la somnic ,sa vad daca ma reobisnuiesc singura.pina miine numai.dar parca tot e casa goala fara tati!il mai fugaream,mai il mustram sa nu trezeasca fata,dar asa ce fac?ma lafai in tot patul,am gasit solutzia!sa vad si avantajul!
pupici si noapte buna scorpiutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.nu stiu unde l-am gasit pe sotul meu, dar mai are si el zile cand nu are chef.dar nu trebuie sa-l cical ca atunci nu face.daca nu-i spun sa vedeti cum isi da singur seama ca trebuie facuta o anumita treaba(ex.:mancare, curatenie, etc).L-am invatat sa foloseasca masina de vreo 2 ani si acum baga singur la spalat(atat lucrurile noastre cat si ale lui razvan).mai pune si cate o rufa colorata peste alea albe, dar culmea la el nu iese culoarea.are un noroc chior.ca daca nu il fac cu ou si otet.glumesc.ii multumesc lui dzeu pentru un asa sot.tin cu dintii de el, dar si fiindca il iubesc.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiutze si bine v-am regasit
ne-am intors de aseara de la mare, a fost o vreme super, in prima zi cand am ajuns a plouat dar apoi chiar daca ploua noaptea ziua era vreme de plaja si apa destul de calda pentru luna iunie. drumul a fost super usor la dus dar la intorsam crezut ca ma urc pe pereti...alex zicea ca nu mai vrea cu masina, ca vrea pe jos ruxi era si ea zmiertaita si saracul tati gonea pe autpstrada cu 130-140 la ora ca sa ajungem mai repede...dar parca tot nu mai ajungeam.
azi noapte a tusit putin ruxi(de vreo 3 ori) si a facut si febra 38 asa ca azi dimineatza am chemat dr-ul...a zis ca nu are nimik, ca poate sa fie de la dintisori, si totusi sa-i dau si ceva de tuse ca sa nu evolueze.
maine am vrea deja sa plecam din nou daca termin de spalat si uscat rufele si daca nu se simte ruxi mai rau.
pe asta mica nu am tinut-o deloc la soare a stat cu mine sub umbrelutza...eu nu m-am bronzat aproape deloc, dar nici nu prea vroiam asta...am patit-o o data in thailanda m-am ars nasol si de atunci nu mai stau fara crema de protectie si chiar sub umbrelutza.
lui alex i-a placut muuult de tot...plangea ca plecam acasa, i-am pormis ca daca nu pleca tati in august mai mergem din nou...dar...sa vedem.
sunt un picutz suparata ca m-am ingrasat cat am stat la mare...cu 2 kg...e adevarat ca am facut exces am papat la ciorba de burta, mici, fripturele si papanasi in disperare...dar s-a dus munculitza mea de o luna de zile...sper insa sa le dau repede jos...abia aratam si eu mai omeneste hi hi
va multumesc ca v-ati gandit la minesunteti niste adevarate prietene
mai dar ce nebunatice sunteti....auzi tu ce fantezii aveti...
va pupici si mai intru daca nu plec, va doresc numai bine si multi, multi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, scorpiutzelor !
Emma, nu arata defel subtirica mandra ta !
Cel putin , Cristina nu a dat defel inapoi, pune cate putin pe ea, incet, incet.
Da, eu am fantezii romantice, nu-ti spun ce fantezii are consortul meu.
Mira, m-as fi bucurat si eu sa vina pe neasteptate bb, dar am un barbat foarte grijuliu si sigur pe el.
Frumusica mai este Daria, la fel si David ! Sa iti traisca minunile !
Monica, bine ati revenit ! Asteptam poze cu voi !
Fetelor, va pup si va doresc un weekend cat mai frumos !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

zi agitata la serviciu.acasa musafiri!!!sunt racita cobza,si eu ,si mandra,si mandrul...nu are cine sa ne oblojeasca
monica,sa inteleg ca nu te-ai bronzat.eu is ahtiata dupa asta,dar nu am cand sa o fac.cat despre kg,lasa-le incolo.sunt prea putine,ca sa se vada.sa ma vezi,am devenit o delasatoare.tot ma bazez ca ma place sotul asa.dar pana cand???????
carmen,mai stiu unul care nu le are cu mesteritul.stiu doar sa comande.dar decat sa strice,mai bine asa....eu cred ca o pifteluta aleia mici ,nu e bai....la cate o sa suporta ficatul ei in viata asta,asa se obisnuieste....bine ca ii place usturoiul.eu nu am mancat nicodata mujdei,urasc de moarte.si ce sufara sotiorul pe seama asta.
adriana,eu cred ca esti tu fata prea buna.chiar sa existe barbat perfect???aa,si feciorasul tau,nu-l da prea departe,dc il educa asa tati.renunt la popie pt o asa educatie.
elena,am prin casa vi-sol.hai ca mi-ai dat o idee buna!!!cum mai stai cu sotiorul???
tb sa fug.va pup.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput