epilatul in zonele intime si gelurile intime
Raspunsuri - Pagina 2
cristinutza08 spune:
eu la cosmetica ma fac inghinal total(cu ceara). au trecut 2 sapt de cand m-am facut si abia acum a inceput sa se creasca un pic. adica nici un mm.
sunt f multumita. asta se intampla dupa 5 sedintze de epilat inghinal cu ceara. in rest pe picioare cu epilatorul si din cand in cand cu ceara dar cu epilatorul inghinal nu suport . doare prea rau zic eu.
andram spune:
ceara peste tot
cu aparatau ma ciupea, ma durea, rupea firul in loc sa il smulga si mai cresteau firele pe sub piele.
ceara rules...si parul se rareste-garantat.
Cu timpul te inveti cu durerea.
adriana_mihnea spune:
Mey fetelor, am si eu o intrebare...
Cum stati voi sa va epileze total in zona inghinala?? Se chiombeste cosmeticiana p-acolo???
Brrr, parc-as fi la gineco...![]()
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
danyella09 spune:
buna intrebare adriana..dar crezi ca se poate altfel? eu cred ca asta e singura solutie..macar sa vada ce face daca tot o face
..si de creme pentru zona aceasta..nu are nimeni nici o parere?
flori76 spune:
Ceara!Eu cred ca este cea mai buna!Vorba cuiva:zbieri o data si gata
.Am incercat si eu cu aparatul,dar e...tortura pentru mine,efectiv nu pot sa suport sa-mi smulg fir cu fir
.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
danyella09 spune:
Cred ca ceara isi spune cuvantul pana la urma...imi iau inima in dinti si merg si eu ...o sa fac totul treptat..mai intai pe picioare..eu nu m-am facut cu ceara niciodata din cauza unui accident cu ceara..in urma caruia m-am ars destul de rau..si cred ca am ramas cu teama de ceara.Ar fi bine sa fie o ceara mai putin dureroasa..sa inventeze cienva ceva!
poate un anestezic local ar ajuta ![]()
danyella09 spune:
Am schimbat putin titlul pentru ca daca tot vb de epilat in zone intime m-am gandit ca am putea vb si despre gelurile intime..voi ce gel folositi? Eu am avut unul de la avon si acum vreau sa incerc ceva nou.