epilatul in zonele intime si gelurile intime
Voi ce metode folositi pentru epilatul zonelor intime? Ceara nu e cam dureroasa? As vrea sa incerc..dar moor de frica...
dar de cremele epilatoare ce spuneti? multumesc mult
Raspunsuri
Mica-mica spune:
Buna!
Eu folosesc epilatorul.La inceput a fost mai greu, ma durea (tineam si o guma de mestecat in gura )
, dar dupa cateva ori m-am obisnuit si acum e ok.
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
danyella09 spune:
si eu sunt cam fricoasa in ceea ce priveste ceara..pt ca nu se stie cum reactioneaza pielea...am o prietena care s-a ars cam rau...si a trecut prin niste dureri groaznice..poate ca nu stia ea sigur cum si ce sa faca...acum insa foloseste crema veet..peste tot..cica ii place sa fie ca un bebe.
Cu lama e cam aiurea...nu creste mai des dupa?insa cred ca si efctul cremelor este tot acelasi ![]()
mira_m spune:
Am epilator dar nu pot sa-l folosesc pentru epilatul inghinal, pur si simplu nu pot suporta durerea.
Cremele ma irita ingrozitor, deci sunt doritoare de sfaturi la acest capitol!!!!!
Mira si fetita dulcika
ankalaura spune:
Eu cu aparatul ma catar pe pereti, ca ciupe de mai multe ori pana smulge.... Mai ales daca vorbim de epilat total.
Daca vorbim de un inghinal standard, mi-e totuna.
Prefer insa ceara, in ambele cazuri, macar zbieri o data si gata!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
carmen e spune:
eu ma epilez cu ceara peste tot, depinde de fiecare persoana si de zone pe mine ma doare pe picoare pana la genunchi si inchinal ma doare putin dar mai ales daca e dupa lama daca e dupa ceara nu
eu de ex. la axila cand ma fac nu ma doare, dar am o prietena care la axila nu suporta sa se faca pt. ca o doare f tare
eu nu suport aparatul si nu cred ca ma voi face vreo data cu el mai bine lama
carmen
danyella09 spune:
Dar oare nu afecteaza zona iritatiile astea care spuneti ca se produc cateodata? Sau in privinta cremelor)cred ca am o obsesie legata de creme)..oare pot fi daunatoare?
ankalaura spune:
Daca esti sensibila in general, raspunsul este DA, epilatul afecteaza.
Eu n-am avut nimic cativa ani buni, ei bine, mai nou ma irit ceva de speriat! Doua zile nu-i scot picioarele in lume.... Daca ma bronzez in schimb, totul e perfect. Cre' ca are legatura cu vitamina D....
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
anda141 spune:
Eu folosesc ceara si ma epilez peste tot, epilat total !! Suport . Cu lama creste repede si des si aspru...nu am mai pus lama de ani de zile si a inceput sa se rareasca.
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004