epilatul in zonele intime si gelurile intime

epilatul in zonele intime si gelurile intime | Autor: danyella09

Link direct la acest mesaj

Voi ce metode folositi pentru epilatul zonelor intime? Ceara nu e cam dureroasa? As vrea sa incerc..dar moor de frica... dar de cremele epilatoare ce spuneti? multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna!
Eu folosesc epilatorul.La inceput a fost mai greu, ma durea (tineam si o guma de mestecat in gura ) , dar dupa cateva ori m-am obisnuit si acum e ok.

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyella09 spune:

si eu sunt cam fricoasa in ceea ce priveste ceara..pt ca nu se stie cum reactioneaza pielea...am o prietena care s-a ars cam rau...si a trecut prin niste dureri groaznice..poate ca nu stia ea sigur cum si ce sa faca...acum insa foloseste crema veet..peste tot..cica ii place sa fie ca un bebe. Cu lama e cam aiurea...nu creste mai des dupa?insa cred ca si efctul cremelor este tot acelasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

cu aparatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Am epilator dar nu pot sa-l folosesc pentru epilatul inghinal, pur si simplu nu pot suporta durerea.
Cremele ma irita ingrozitor, deci sunt doritoare de sfaturi la acest capitol!!!!!

Mira si fetita dulcika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu cu aparatul ma catar pe pereti, ca ciupe de mai multe ori pana smulge.... Mai ales daca vorbim de epilat total.
Daca vorbim de un inghinal standard, mi-e totuna.
Prefer insa ceara, in ambele cazuri, macar zbieri o data si gata!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

eu ma epilez cu ceara peste tot, depinde de fiecare persoana si de zone pe mine ma doare pe picoare pana la genunchi si inchinal ma doare putin dar mai ales daca e dupa lama daca e dupa ceara nu

eu de ex. la axila cand ma fac nu ma doare, dar am o prietena care la axila nu suporta sa se faca pt. ca o doare f tare

eu nu suport aparatul si nu cred ca ma voi face vreo data cu el mai bine lama

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyella09 spune:

Dar oare nu afecteaza zona iritatiile astea care spuneti ca se produc cateodata? Sau in privinta cremelor)cred ca am o obsesie legata de creme)..oare pot fi daunatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Daca esti sensibila in general, raspunsul este DA, epilatul afecteaza.
Eu n-am avut nimic cativa ani buni, ei bine, mai nou ma irit ceva de speriat! Doua zile nu-i scot picioarele in lume.... Daca ma bronzez in schimb, totul e perfect. Cre' ca are legatura cu vitamina D....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

CEARA! Doare un pic da` rabda baba la frumusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu folosesc ceara si ma epilez peste tot, epilat total !! Suport . Cu lama creste repede si des si aspru...nu am mai pus lama de ani de zile si a inceput sa se rareasca.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput