epilatul in zonele intime si gelurile intime

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ideal ar fi sa te epilezi cu aparatul,pt ca firul de par va creste mai subtire si nu va mai fi tepos.
Mai intii fa-ti o baie fierbinte,da-te,apoi, cu o crema in zona respectiva si apoi epileaza-te.In acet mod nu vei mai simti durerea asa puternic.
Din propria experienta iti zic ca dupa 3-4 epilari cu aparatul, totul va fi floare la ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

in RO numai cu ceara, aici cu aparatul (ca e tare scump cu ceara)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Folosesc aparat de ras pentru ca nu suport durerea de nici un fel, fac efectiv alergie la durere,dar am auzit de epilare definitiva insa nu m-am interesat inca cum si ce,voi nu stiti nimic?chiar se poate definitiv renunta la neplacerea asta? ca as fi prima pe lista!
Legat de gelul intim: si eu folosesc de la AVON dar m-am cam saturat de el mai ales de cand i-au schimbat mirosul asa ca si eu as vrea sa-l schimb desi de calitatea lui nu ma pot plange.Astept si eu propuneri!

&Alex 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

In primul rand am si eu o intrebare: Ce inseamna calitatea unui gel intim. adica cum imi dau seama daca e bun sau nu? Eu folosesc sapun intim lichid de la Cleo ca imi place si cum miroase(de fapt chiar mi se pare excitant mirosu).
In al doilea rand nu am folosit nici eu niciodata ceara, si din cauza durerii si din cauza ca nu stiu unde sa merg si sa stiu ca nu ma arde sau mai stiu eu ce. As vrea totusi sa incerc, asa ca daca sunt fete din iasi care stiu un loc bun unde te face cu ceara va rog sa-mi ziceti si mie.
Apropo de aparat cand m-am facut prima si ultima data ... ma tineau 3 persoane sa nu fug ....mi s-a parut groaznic de dureros .
Deci eu ma fac cu lama de ras , imi zice lumea ca am noroc ca sunt blonda si am firu mai subtire ca astfel as avea picioarele ca barba barbatilor . Problema e ca nu dureaza decat 2 zile .
la toata lumea!

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Enderbaby,

Te sfatuiesc sa mergi la cosmetica la Mihaela Godun - in Tatarasi, putin mai incolo de posta, la parterul unui bloc este salonul ei, se numeste Magenta. E excelent acolo, curat si foarte profesionit, iar preturile sunt chiar mici (cel putin fata de Bucuresti).

Da-mi un PM daca vrei numarul ei de telefon.

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyella09 spune:

Imi spunea o prietena ca sunt bune gelurile intime de la nivea..Nivea intimo cu musetel..voi stiti ceva despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Sunt 100% pro ceara! Ma epilez de cativa ani buni numai cu ceara (am incercat si cu aparatul de epilat, insa ulterior am avut o gramada de fire sub piele, asa ca am ramas la metoda traditionala). Si, pot sa va spun ca la axila mai am 4 - 5 fire de par!!! Oricum am inteles de la cosmeticiene, si am si observat pe propria piele ca, in anumite momente ale lunii (la mine, de ex, imediat dupa cm) doare mult mai putin. Asta difera de la o persoana la alta. Succes!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Inghinal folosesc ceara rece - adica benzi (nu suport ceara fierbinte); iar daca raman resturi de ceara, le indepartez cu servetelele speciale care vin odata cu benzile, sau cu un servetel inmuiat in ulei. Dupa cateva "sedinte" m-am obisnuit, aproape nu mai doare; dar e indicat ca parul sa nu fie mai lung de 5-6 mm - tot ca sa nu doara prea tare

Mi se pare mult mai indicata ceara decat crema epilatoare, pe care trebuie sa o lasi sa actioneze 10-15 minute si de la care pot aparea iritatii, pielea din zona inghinala fiind foarte sensibila...

Gel intim de la Carfree - il recomand cu caldura, mie mi se potriveste foarte bine. Este incolor, ceea ce nu poate fi decat bine, pt. ca astfel e lipsit de coloranti, deeeeci.. mai putine chimicale

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu ma fac cu aparatul peste tot inafara de picioare, am incercat si ma doare rau, chiar si mai mult decat in zona intima. Eu folosesc Nivea Intimo cu musetel si pot sa spun ca-mi place mult....iti da o sensatie fresh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna
daniela eu te-as sfatui sa incerci toate posibilitatile ca sa iti dai seama ce iti prieste si ce poti sa suporti. eu am incercat si ceara si aparat si lama si crema. ceara o suport in toate locurile dar numai inghinal nu (am o prietena care nu schiteaza nici un gest cand se epileaza cu ceara. ar fi in stare sa citeasca o revista in timp ce aia ii smulge benzile de ceara). am incercat si aparatul si sincer mi se pare mai dureros. lama il indeseste si inaspreste, asa ca am ramas la crema. dar am mare grija cat pun, pe unde pun si cum ma misc dupa ce o pun (eu nu prea am stare si, ca vrea sau nu, tot ma murdaresc). parerea mea e sa incerci toate posibilitatile. sa nu te faci cu ceara doar pt ca foarte multe dintre femei se fac.
pupici si sa ne spui cum a fost la cosmeticiana.
ps..prietenul meu se face la salon . ce ziceti de asta?
anne`mary

Mergi la inceput