Clujence la atac!!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Roxana si Mariana multumesc frumos pentru aprecieri, nu gasesc emoticonul de stanjeneala (din cauza aprecierilor) ci doar pe asta

Am salvat constructia!!! O sa am totusi casa compartimentata asa cum imi doresc. Ramane sa mai fac rost si de bani si apoi dau de baut, dupa cum am mai promis intr-un mesaj mult anterior

Asa am fost de cand ma stiu, cu metabolismul vreau sa zic, am luat si tratament cand eram copil pentru ca mamaia tare se rusina in fata celorlalte bunici, eu nu numai ca n-aveam colacei la maini si picioare dar mi se vedeau coastele ca la copiii din Somalia, brrr, inca mai am poze si-mi amintesc ca ma indopau ca pe curcani. In zilele mele cele mai bune am ajuns la 49 kg.

Cu motul asa sta treaba - daca are puiul plete se mai tund acelea, dar se ocoleste suvita de samurai cum a numit-o pufymic care se prinde cu un elastic sau cu o agrafa pana la detronarea solemna a motului.

Intr-o cu totul alta ordine de idei va zic ca am auzit astazi un tatic care spunea ca ei cumpara lapte pentru pusti de la o fabrica din ... Dezmir (parca!) al carei nume nu mi-l amintesc, pentru ca, zice el, e singurul lapte care n-are adaos de lapte praf. Eu nu stiu nici unde e fabrica, nici daca e bun laptele si nici nu beau lapte dulce da' m-am gandit ca poate stie cineva si putem sa trecem stirea de la "barfa cu iz de credibilitate" la "barfa beton" cum ar spune Catavencii, iar dupa ceea sa foloseasca lumea cu incredere informatia. Da' bebelusii vostri inca nu beau lapte din asta nu? Adica de care beau si adultii.

Ma duc in lumea mea de dosare acum, va doresc weekend frumos si senin, mai ales pentru petrecerea lui Serban si nunta Marianei.

P.S. - frumoasa rau Alessia in poza aceea! Nu adunati bebelusii la o sedinta foto si sa faceti emblema grupului de Cluj? Zic si io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Mariana, nu cred ca e nevoie de pila....Ma duc la el pentru o HSG, al meu Dr mi-a spus ca e cel mai bun in domeniu!!!!!
Am mari emotii!!!!
va pup si multumesc pentru informatie!!!!
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetelor, multam! dupa cum zice lumea, toata-i tac-su ! care, cu toata modestia ce o avea in dotare, mi-a zis asa: pai daca lumea zice ca seamana cu mine si pe urma zice ca-i frumoasa, asta inseamna ca si eu mi-s frumos, nu? no....barbatii...

deci asa, roxana, avem baiat plimbaret ! felicitari! ai planuri de reamenjare a casei? sau deja le-ai facut...:).

nana_sim, ma faci sa mooor....imi aduc aminte de cum eram cand la 1.75 nu reuseam sa fac cantarul sa treaca de 48 de kg....asta pana prin 2000, parca. eram mai tanara, ce mai....si apoi, nu stiu cum si de ce, mi-a trecut! capacul l-au pus cele 9 luni...mi-a fost tot timpul foame...am ajuns la ....tine-te bine: 80 de kiiiileeeee!

roxana, era sa uit....am vrut sa ma duc la dr. condor. am sunat ieri si era liber numai pe 5 iulie ! ! ! ! intre 5 iulie si sfarsitul lunii cand dam o fuga pana in italy....no, tot acolo-s....totdeauna e asa nebunie la ea?

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, de ce nu ai mai venit dupa aparat??? Vrei sa ne privezi de bucuria de a-l vedea pe Serbanel la petrecerea de 1 an??? Nu e corect!

Doamne, fetelor, eu niciodata nu am fost slaba, slaba; mereu am avut de-a face cu ceva colacei; dar acum.... sunt de-a dreptul ; oare o sa-mi mai revin vreodata? ma vreau inapoi cea din faculta (anul1-2).

Alisia, intr-adevar e cel mai bun in domeniu. Sper sa ai rezultatul bun! Succes.

Simona, cand va e gata casa? Noi acum suntem aproape gata cu amenajarile la ap nou si l-a pus in vanzare. Poate nici nu ne mai mutam in el; cine stie...

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor. Ma grabesc sa va scriu 2 randuri ca am multa treaba azi. Casa mi-e intoarsa pe dos, praful gramada peste tot, ne putem iscali pe mobile, iar la 2 vin mosafirii, tortul nu e gata si vinetele ma asteapta sa le toc.

Mariana, am fost superocupata ieri la job, am plecat pe la 7, am avut o zi de rahat, bine ca s-a terminat cu bine,dar ma doare burta cand ma gandesc ca luni incepe cu ce s-a terminat vineri moor frateeee!!!!

Ancuzza, nu stiu care e mai frumos in familia voastra dar pitica e superba. Am admirat-o si eu indelung in poza aleasa de Mariana. Doamne, ce figuri de ingerasi pot avea copii astia :).

Nu am inceput reamenajarea casei, e atat de aiurea apartamentul meu incat ma enervez si sa ma gandesc. Nu mai vreau sa fac nimic, vreau sa ne lasse socruimio sa-l vindem si sa ne mutam ca am gasit ceva frumos, insa blocul respectiv nu e gata, dar si cand o fi...cand inauguram va invit pe toate la petrecere cu piticii pe terasa mea de la etajul 6 Doamne, numai de-ar fi a mea.

Cumva o sa fac ceva poze cu piticul si o sa va spun si ce alege de pe renumita tava cu obiecte, doar sa nu uit sa fac si schema asta, fiindca la noi v-am spus nu e nici o traditie....

Va pup si pe maine :)) sau poate pe deseara...sa vedem...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Fetelor sunt amarat rau, tatal unui bun prieten s-a sinucis. Sunt in stare de soc de aseara si ma intreb cum e posibil ca dupa o viata de om de 40 de ani petrecuti impreuna, sa pui capat asa. Tocmai ce facusera botezul nepoatei... doamne, ce fragil e omul si cum ne inselam cand credem ca il cunoastem pe cel de langa noi. Nici nu vreau sa ma gandesc cum se poate simti mama prietenului meu, pentru ca se pare ca au avut o disputa casnica (ambii sunt pensionari, prea activi pentru statutul asta) si el ... a plecat de acasa si ... nu pot sa scriu asta.

Aveti grija de cei de langa voi, dati atentie semnalelor pe care vi le trimit apropiatii, nu se stie in care este un strigat mut de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nana_sim imi pare rau de tatal prietenului tau!Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Roxi asteptam detalii de la chef.....si sper sa ne inviti si pe noi pe terasa super de la etajul 6!

Pupici si noapte buna!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ohhhhhhhhhh s-a sters tot mesajul meu luuuuuuuuuuuuuung !!!!

Las pozele deocamdata si revin mai incolo cu mesajul of of of!!!

Serban

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Roxana, asa mai da. Dar asteptam si explicatiile de rigoare la poze, ca nu stim personajele: buni, bunu, prieten1, prieten2 etc.
Mi-a placut de voi ca stiti sa suflati in lumanare; noi cand am facut 1 an nu am stiut (nu ne-am dat seama sa-l invatam ). Si acum pot sa ma pronunt fara dubii: Serban seamana cu taticul ( frumosi foc amandoi ). Si sa vi si cu povesti despre chef, ca ne intere.

Simona, imi pare rau ca esti deprimata. Sus moralul si inainte!

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

O! Am uitat! Roxana, ce e cu ap de la et 6??? Ar fi ceva sperante? Vindeti? Cumparati? Cate camere? In ce zona?

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput