Clujence la atac!!!!!

Clujence la atac!!!!! | Autor: pufymic

Link direct la acest mesaj

Lista noastra:

descantec
roxana1974
Dana
carrie
Raluca
dpintilie
mariana tache
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom
canuta-om-sucit
tuchi
Monique
laura_s
TatianaG
nana_sim
Tinabeve
AdelaP
m_monica
Annelise
scarmanus
ra 75
ancuzza
lauradaria
Ripley

Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gagici sper ca nu va suparati ca am deschis eu subiectul nou, dar era cam plin cel vechi....
Si titlul......acum puteti da si cu rosii daca vreti ca altceva nu mi-a venit in cap!

Ancuzza si Alesio culege scamute de pe jos dar el nu mi le da mie ci le tine bine stranse in pumnulet de abia le iau de la el!

Roxi ce mai face Serbanelu????

Bazucu meu deja incepe sa se tina numai cu o manuta......se ridica in picioare si se lasa cu o mana....si sta bine si asa.......acusica isi da drumul de tot!Tare frica mi-e pe atunci!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

pai bine ioana, era sa-mi scape subectul! cat pe cer sa umblu pe nu stiu a cate-a pagina ca sa ma urc in dealu' clujului!

eu iar zic ca aprig mai e bazucu' tau! eu abia acu o saptamana am inceput transpiratiile legate de acrobatiile numai cu o mana... no, e lenesa galusca! si zice sa-ti zic sa-i dai un pup mare lui alesio din parte ei ! ti-am zis eu ca e ceva la mijloc
oare v-am zis ca am mai pus de un dinte? a iesit la o saptamana dupa primul...

ad_rianna, cum e cu analizele lui tudor? si cu laptele ce ai facut? ai reusit sa dai de el?

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Ancuzza sper sa gaseasca si restul fetelor noul subiect
Felicitari pentru dintzoc!!!Adica a iesit, nu??asta e de la Alesio!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeu, frate soro ce sa mai zic era si io sa votez cu dealu' Clujului si abia la rma vazui ca trecuratzi la atac! No bine, ma dic sa vaz ce moderator gasesc sa ne inkida topicul si sa dea link la asta...

Serban e ok, e mare figura, dar e cuminte.

Cine stie sa raspunda la intrebarea Lilianei despre o clinica buna de boli hepatice din Cluj? Revin mai tarziu din cauza de foarte ocupata.

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ancuzza tocmai am venit de la dr. miu. cica analizele i-au iesit destul de bine, insa are intoleranta la proteina din laptele de vaca. si papam lapte alfare de la nestle care miroase ca o branza stricata...si regim si tratament si peste 30 zile iarasi control. nu prea mi-a explicat multe pt. ca am fost cu bianca si a inceput sa planga si nu ne mai puteam intelege. merg maine cu rezultatele la pediatra si o rog pe ea sa mi le explice. am reusit sa gasim dar cred ca o sa comand in continuare de la buburuza fiindca e mai ieftin
pt. liliana...chiar nu am idee de astfel de clinica dar o sa incerc sa aflu. clinica pt. copii sau adulti?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Liliana Clinica medicala 3 e cea mai buna din Cluj pentru bolile hepatice si digestive pentru adulti iar pentru copii Clinica de pediatrie 2(la Dr. Miu).

Roxi ma bucur ca ai gasit subiectu'!Recunosc ca are un titlu cam bataios......dar asta e!

Pupici si noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola, am venit sa vad ce mai faceti, dar sunt very obo si nu scriu...
Unde sunteti celelalte fetelor, hai, la atac!

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Hello!

Avem un dintisor!!!!!Cel cu nr. 3!!!!!!!....si asta dupa aprox. o luna cu nopti infernale, ultima fiind apogeul....

Pupici!

Mergi la inceput

Avem poze noi!!!!!!!!!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

salutare fetelor!
exista 2 posibilitati: ori sinteti f cuminti si linistite (ma indoiesc) ori atit de ocupate de nu mai apucati sa scrieti! ce sa fie ce sa fie?
sa va dau eu o veste atunci: mi s-a oferit un job din septembrie pe care nu pot sa-l refuz. medea va avea 4luni juma si ma cam mustra constiinta.
cele care deja v-ati intors la munca spuneti-mi si mie cit timp dupa ati mai reusit sa alaptati? asta ar fi una + ca mai tb sa-mi gasesc o tanti f f de incredere sa nu stau ca pe ace la job ca asa n-o sa pot face treaba. si constat ca nu e deloc usor

in rest toate bune, felicitari bebeilor de progrese si la mai multe ....

Mergi la inceput