Clujence la atac!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ancuzza spune:
o o o , felicitari pt. dintoc si la mai multi! care a creasca in somn de sa nu stie mama de ei!
ioana, m-am uitat la poze! sa-i dai un pupic mare din partea mea! eiii, ce zic eu unu' ? cati poti tu...e o scumpete si ti l-as pupaci totototot!
si sunt de parere ca aici e cam pustiu... nu stiu zau care-i treaba, dar cand am dat eu peste voi aici era plin- plin...si roxana facea prezenta....no, noroc cu ioana care vine joaca in deplasare...ca de nu...numarate sunt paginile forumului si noi vom fi in coada!
hai sa va intreb ceva, pe voi mamici de bb plimbareti....cum se face ca ale a mea nu vrea sa se plimbareasca pe afara? adica vreau sa zic ca prin casa facem pasi, dar numai cu o destinatie interesanta, ca asa, de dragul mersului de colo -colo, multam fain, nu! sa fie pantofii...? sau sandalele? adica sa nu stea comoda in ei? eu credeam ca la cat au costat sunt buni...ce ziceti? sa-i placa mai mult desculta?
http://community.webshots.com/user/ancuzza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Scurt pe doi:
Tuchi, am mai alaptat inca 3 luni si jumatate.
Ioana: felicitari pt dintzok. O sa intru si pe pozne, dar mai tarziu.
Roxa cea superocu astazi
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Ancutzza multumim de pupici! Si mie imi vine sa-ti pupacesc pitica ca tare dulce e!De-abia astept sa mergem la Cluj si sper ca ne-aom intalni vreo jumate de ora macar face to face ca tare as vrea sa va cunosc si pe restul gagicilor(numai pe Roxi o stiu)!
Bey Roxi da' ocupata esti mama draga!
De fapt ce tot vb eu aici? Abia apuc sa intru pe forum din cauza de bebe atomic pe care-l detin....Cand doarme reusesc sa intru si eu...in rest tot calare pe mine e!
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
nana_sim spune:
Sunt in continuare , iubitul mi-a plecat in tabere cu copiii, trebuie sa ne mutam intr-o luna, dar sunt inca in viata si va salut calduros!
Apropo, stie cineva spatiu de incjiriat pentru 6 luni, cu aprox. 100 euro/luna?
Spor in toate!
tuchi spune:
fetelor sa nu dati cu pietre
stiu ca ati discutat cu ceva timp in urma de durerile de spate (coloana) si ati recomandat medici dar recunosc ca nu am notat ce am citit.
pe mine ma supara mai demult dar atit de tare incit sa ma urnesc pina la un medic. dar pina aici mi-a fost ca de 3 zile ma doare coloana in partea de jos in absolut orice pozitie, si daca stau numai ijn picioare si spal vase si daca ma misc si in pozitie de sedere ..... nu mai pot. asa ca ma rog de voi sa mai scrieti odata nume si nr de tel.
stiu ca-s buna de da' aveti mila de mine ca m-am ramolit rau.
carrie spune:
ola fetili, nu ma pentru absenta dar am traversat o perioada cam aiurea care a inceput cu viroza Theiutei, cu rosu in gat si febra, continuata cu tuse magareasca, apoi am racit eu rau, apoi a cazut la pat in stare grava bunicul meu(un om super special din viata mea pe care il iubesc enorm), a fost la un pas de trecerea in nefiinta dar de ieri au renascut sperantele...asa ca am fost cam deprimata plus muuulta munca la job.
insa am inceput sa-mi revin, mi-am luat si toate examenele la Master asa ca sper ca-s pe drumu cel bun
tuchi, si io ma chinui cu spatele, am decis sa ma duc la un consult la Altermed au si fizioterapie altfel in clinici te seaca cozile si programele imposibile ale dr.
felicitari ptr job, si eu am patit asa , vroiam sa stau doi ani acasa, dar la un an si 8 luni m-am apucat de cautat si in 2 saptamani am gasit!
felicitari ptr reusitele bebeloilor.
eu am reluat, prin intermediul unei prietene care a umblat, cruciada gradinitelor dar din pacate nimik interesant tot Happy Kids cea super scumpa e in top dpdv al calitatii serviciilor.in plus ce ne-a mai placut nu prea iau inainte de 3 ani decat daca stau la wc rectific daca fac la wc ca de stat stam si noi, si daca papa singurideci, mai vedem.
Thea mea e bine, creste , e nazdravana, face deja bine propozitii absolut mortale da si istericale asisderea
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
caarra spune:
Saluti a tutti!
Ne-am intors si noi de pe meleaguri straine si incerc sa imi revin incet-incet! Nu am mai reusit sa va anunt ca plec in concediu ca am pus-o de-o boacana mare in ajunul plecarii,am fost cam suparata si nu am mai intrat pe net. Noroc ca am parte de un sotior intelegator de felul lui(eu nu prea as fi fost daca erau rolurile inversate) si o rezolvam si pe-asta.
Tb.sa ne apucam de pregatirile pt.gradi,in circa o sapt.incepem! Diana stie deja 2 poezii si 2 cantecele,vorbeste destul de bine,chiar tb.sa fim f.atenti la ce vorbim pt.ca inregistreaza tot. Am facut progrese si cu operatiunea pampersul,nu-l mai folosim decat noaptea si mai rar in timpul zilei,pur si simplu am ajuns la stadiul in care cere singura,chiar si afara (si asta e cam nasol pt.mine ca tb.sa o pun sa faca pe unde se nimereste).Iar cu mancatul,no problem,papa singura de cateva luni. In concediu s-a simtit f.bine,spre bucuria noastra nu a tb.sa ne atingem de cutia cu medicamente, a papat bine,a dormit bine si s-a bucurat de soare,apa si nisip. Noua ne-a fost ceva mai greu,a tb.sa fim vesnic in priza dupa ea,de multe ori a fost f.obositor si chiar frustrant,mai vroiam si noi sa stam la o terasa linistiti(nu reuseam decat dupa ce adormea),sa mai vizitam cate ceva sau sa stam linistiti sa ne holbam in cate un magazin. Pana la urma e important faptul ca bambina s-a simtit f.bine,acum povesteste la toata lumea ce mult i-a placut la mare.
Pupici la toate,mai revin eu prin zona,
Pa,
Aura
Calinescu Lucia spune:
Salutare clujencelor,
Sunt si eu din Cluj, acum la Bucuresti, este cineva care a fost in Cosbuc? Eu am fost pana in clasa a 8 a.(1990) la sectia germana. Gasesc vreo fosta colega pe site. Tare m-as bucura
Cristina si bebe Maria
Dana_ spune:
Salutare gagici
De 2 sapt mi-a inceput scoala , am examene..sper ca-mi motivati absenta
Aura , la ce gradi va merge Diana? Cum a fost in Italy? Din pacate noi vom merge doar la sf lui august..abia astept sa vad si eu alte tari
Legat de Altermed , am o veste buna , am dat jos 5 cm la burtica in 9 sedinte si 2 kg , am tinut dieta dar nu foarte strict. Cristiana , vei merge la d-ul doctor? O sa ma programez si eu la dansul pt electrosomatograma (aici info : http://www.medicina-cuantica.ro/ddfao.html) ...sunt sigura ca imi va gasi ceva probleme , dar mai bine acum decat mai tarziu.
Nana_sim , ce spatiu te-ar interesa?...stiu eu o garsoniera de inchiriat in Marasti.
Pupilici
Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob