Clujence la atac!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

No asa Roxi! Mi-a placut de numa' de Serbanelu ce mare si frumos e ( si dolofanel ca Alesio....sau invers..)!Si mi-a placut si tricoul lui tati!
Bey fato da' tu ce tot vorbesti de slabit?Ca esti slaba de numa' !Ce mai vrei sa dai jos??????
Asteptam si povesti de la chef!

Noi am fost azi pe strand!Cu bazucu of course!A fost tare bine...am stat 2 ore, in apa n-am intrat cu el ca era prea rece(asa ca vineri cred ca mergem la Felix sa ne si balacim in grup), dar am stat pe paturica si ne-am jucat!
Mai nashpa a fost cand i s-a facut foame la bazuc...ei dar ne-am descurcat!Noroc cu lapticul de la purtator! I-am dat sa suga saracutul ...ce sa fac cu bietul copil(ca urla cand ii e foame de nu-l mai poti opri!)? Deci am scos tzatza la interval si vulturasul meu s-a si aruncat pe ea......si ofta de placere si de bucurie vadit satisfacut.....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor. Of o iau de la capat...si sunt foarte obosita. Am fost in excursie astazi la Belish, cu prieteni si cu copii, apropiati de varsta, cei care apar si in poze. A fost super, vreme misto, copil cuminte, a facut cc numai acasa pe olitza, a dormit in masina, si a avut chef de plimbare pe acolo asa ca ma declar satisfacuta.

Simona, am scris un mesaj lung inainte si iti spuneam ca imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat cu tatal prietenului tau. Pacat, mare pacat...nu am cuvinte, imi pare atat de rau sa aud ca cineva s-a sinucis...sper sa depasiti momentul, viata merge inainte, Dumnezeu sa-l ierte...

Mariana, mai intai trebuie sa-ti multumesc pentru aparatul imprumutat. Mi-a ajutat foarte mult. L-am folosit doar pe cel digital, ne-am smecherit de cand cu tehnologia asta...oricum vreau sa scot o seama de poze facute si cand o sa am timp vin cu un CD la tine :) pana una alta o sa ne intelegem si cum facem sa returnez aparatul.

Explicatii la poze...pe Victor l-ati recunoscut, e singurul barbat tanar din poze. Cel in varsta e socrul meu, deci e simplu si cu el. Mai ramane mama mea, care are parul saten roscat, iar cealalta femeie cu parul negru si scurt e prietena socrului meu (care e vaduv de 6 ani) si e o tanti tare de treaba si il iubeste pe Serban. Cu ei o sa ramana weekend-ul viitor puiul meu cand o sa merg la nunta sorei mele, care e departe si e nunta de noapte.

Surpriza a fost tricoul lui Victor si de fapt si tricoul meu, cu poza lui Serban imprimata pe ele. Undeva pe str. 6 Martie se face schema asta si nu e foarte scump, tricoul e inclus :))

Ioana, e mare figura Alesio mic. Cum papa el tzitzi inca, ce fain ca ai lapte. Cum face sa suga cu dintzii fara sa te muste? Mie mi-era groaza de momentul aparitiei dintilor si uite ca i-au crescut pe la 8 luni jumate, dupa ce nu mai aveam lapte.

O sa pun si poze cu serban tuns, oh saracul asa a plans de frica tunsului cand s-a apropiat sotul meu cu aparatul... Desi el numai la Vic vrea cand e el acasa, numai la mine a stat sa-l tund, era speriat, ar fi plans dar a stat.

Ok, va pup, astept vesti bune de la toate fetele,
Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

roxana, e de pupacit serbanelul tau! tot-tot-tot-tot!
sa-ti creasca mare! e o scumpete!

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Doar in trecere pe aici, va salut cu drag mamici si pui frumosi!

Multumesc frumos pentru gandurile voastre bune, am fost la Roman la inmormantare. N-am cuvinte pentru asta acum, poate alta data.

Roxana, mie mi se pare ca n-ai de ce sa mergi la sala si la cele tratamente scumpe si chinuitoare despre care tot vorbesti. Copilul e frumusel foc, si ... e adevarat ca seamana, redus la scara, cu tatal lui.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

raspuns restant pt ancuzza, iti dau nr de tel pe pm ca nu am numai mobil si nu-mi permit sa-l fac public dar daca mai vrea cineva doar sa zica, oricum urmeaza sa merg si eu la un tuns si o sa iau si nr de fix.
aveti dreptate fetelor, roxana nu numai ca e slaba, chiar arata bine, ca eu am vazut-o pisichera .... da sportul e bun la toata lumea asa ca .... spor la .
am mai ramas restanta cu vesti despre puii mei. medea e tot o cumintica, papa bine, doarme ok desi inca nu si-a scos masa de noapte si gingureste de mie una imi dau lacrimile cind o aud.se vede ca are mama fetita vorbareata si sociabila, nu plinge la nimeni, se josca f bine cu activity gym-ul si ii mai povesteste si leusorului cintaret cu gura pina la urechi. parca as fi eu in locul lui, tare il iubeste.
marti mergem la vaccin. of of mai mai .....
dragosescu e un crai deja, un sfatos si un povestitor. se cearta singur cu jucariile, le spune ce sa faca si ce nu sau apare brusc din alta camera cu ? "ce aci mami, bine, daaa?" cu o intonatie accentuata/ridicata la final ...... tb neaparat sa-l filmez.
am si eu o ? pt cele cu experienta:care e diferenta intre electro-stimulare si bio-electro-stimulare? cosmeticiana mea isi diversifica oferta cu asa ceva.
va pe toate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, cu aparatul: o sa te rog sa treceti careva sa-l lasati la studio, ca avem nevoie de aparat acolo, deoarece facem cu el poze la minut; deci, cu cat il aduceti mai repede, cu atat mai bine; (aduce bani, amaratul); si daca mai vrei ti-l mai imprumul in oichenduri, ori de cate ori vrei.

tuchi, ce fain ca este cuminte Medeea! Sa-i tina D-zeu naravul. Sper ca si Simon va fi cuminte.

Simona, si .

ioana, ce fain de voi ca o sa va balaciti la felix! Si o sa-l bagi si pe Alesio in apa? Nu ti-e frica de boli dermatologice? Eu nu stiu daca as avea curaj.

Noi am fost ieri in parc. L-am dat pe Stefan cu hidrobicicleta. A fost super incantat! A stat cuminte cam o tura de lac, dupa care au inceput pretentiile: vroia sa dea si el la pedale , ii trebuia sa bage mana in apa etc. Asa ca nu mult am stat, ca nu l-am mai putut stapani. Apoi am fost la topogan, leagan si...pietrii. Da. E innebunit dupa pietre. Doamne, daca l-ati fi vazut cat era de fericit cand s-a vazut cu curul in ele! Si le punea si in cap! Acasa am gasit 2 pietre si in pampers. A fost o zi reusita.
Dar sunt si suparata un pic. Stefan a avut ieri un accident. A fost cu bunicii in vizita la un verisor in spital. Si fiind foarte neastamparat si bunicul neatent, un asistent a iesit dintr-o camera si l-a lovit cu usa in picior la unghiuta mare . In ce fel arata! Il doare f tare. Pe jumatate i s-a dezlipit de carnita. Tare ma tem ca o sa-o pice! Asa mi-e de mila de el!!! Cand a ajuns acasa de la spital, l-am vazut suparat si l-am intrebat ce are, iar el, ca un om mare, a inceput sa-si lase buzica, sa-mi arate ce-l doare, m-a luat in brate, m-a tinut strans si plangea de mama-mama! Doamne! Mi s-a rupt sufletul!
Sper sa-i treaca repede!

Gata, ca v-am facut capul mare.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mariana, pupici puiului ranit!
Am uitat sa-ti spun ca desigur, imi place foarte mult numele urmatorului vostru bebelus, era si cazul nu? Si asa sa stii, ca eu nu mai cunosc nici un Simon, o sa-mi placa sa cunosc unul!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola gagicutzelor. Sunt pe fuga ca-s moarta de oboseala, ma intorc mai nou asa de tarziu de la job..adio stimulari si sport...

Tuchi, pune poze cu domnisoara gangurici sa o cunoastem si bineinteles filmeaza-l pe pusti, pana mai face faze haioase si pune poze! poze! poze! mai spune-ne si de Flavia si micuta ei.

Sa stiti ca ma laudati cam mult. Am mai patit asa cu un amic, ma tot vedea pe strada sau la job imbracata business iar cand m-a vazut la sala de sport s-a socat (in sens negativ) m-a intrebat ce mi-am facut (iar eu slabisem nu ma ingrasasem) si nu m-a crezut...hainele mele acopera 60% din ce vreau eu sa ascund, vedeti ce smechera sunt? Acu sper sa nu citeasca vreun baiat si sa ma dau de gol ca mi-s tare flirtacioasa

Fetelor ziceti care e diferenta aceea intre bio-electro-stimulare si electrostiumulare ca nu stiu nici eu.

Va pup,
Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, desi perspectivele pareau sumbre, se pare totusi ca unghiuta noastra rezista eroic; aseara arata mult mai bine; poate nu mai pica! si nici nu il mai doare pe piciulica; daca il intreb unde are buba, imi arata (printre alte julituri ) si unghiuta si pune mana pe ea si nu reactioneaza negativ; deci nu-l mai doare; ce bine!!! Ma tot mir cat de mare este puterea lor (a copilutilor) de refacere dupa cate una dintr-asta!

Simona, si zici ca iti place numele nostru, ai? Si noi am vrea sa ne cunoastem; dar tu nu vrei nici macar o poza sa ne arati cu tine .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Ciao tuturor!
Noi avem 4 zile de gradi la activ! Si mi-au fost depasite toate asteptarile,adica teroristei ii place la nebunie,merge cu drag iar acasa vine numai dupa tratative indelungate.Acuma,sper ca nu am zis si eu prea devreme "hop",sper din tot sufletul sa o tina tot asa.Oricum,deocamdata e la program scurt,am vrut sa incepem usor.

Fetelor,as avea de facut niste modificari la mai multe haine achizitionate anul trecut(am mai pierdut un nr!) si habar nu am pe unde sa merg. Stiti voi vreo croitoreasa care sa faca asa ceva,adica sa pot apela doar pt.ajustari?

Mariana,Ancuzza,Tuchi,Ioana: am reusit in sfarsit sa dau o privire peste fotografii,aveti niste copilashi superbi,sa creasca mari si sanatosi!
Roxana,e dulce foc Serbanica! Iar sotul tau mi-e f.cunoscut dupa figura,nu a facut cumva liceul de info?(cred ca de-acolo mi-e cunoscut dar nu as putea sa bag mana in foc)

Raluca,Tatiana,Adela: pe unde umblati bre?

Pupici tuturor
Aura

Mergi la inceput