Clujence la atac!!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor.

Scurt pt Aura: croitoresele nu cred ca fac doar ajustari...e cam nasol pt ele, e munca mai grea si nici nu pot sa ceara un pret corespunzator, fiindca e doar ajustare dar ele desfac si fac la loc...si prefera sa taie un material nou. Pe si mai scurt, o sa-mi intreb croitoreasa daca ea e de acord si daca da, te anunt imediat. Ea vine pe la mine astazi.

va pup,
Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

vai, aura, am acelasi bai! nu stiu cum si de ce, dar in ultima luna am pierdut vreo 3 kile! or fi pe aici prin casa pe undeva, ca chiar nu-mi explic! partea nasoala e ca mi se falfaie...hainele pe mine!
tu crezi ca daca se ajusteaza iese ceva de treaba? adica ai mai facut si merita? ca imi pare rau de niste lucrusoare abia cumparate si luate de cateva ori...mai ales pantaloni...si mai ales partea din spate a pantalonilor, ca la capitolul burta am stat si voi sta bine intotdeauna

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Vai, fetelor, dar ce bai aveti voi!!! Eu sunt pe invers. Nu stiu de unde, dar iau (nu dau) in fiecare luna cate 2-2,5 kg . As prefera sa dau si eu, dar deocamdata nu se poate; e nasol sa nu ai cu ce te imbraca; stiu si eu pe pielea mea .
Dar vorbin serios, Aura, stiu si eu o croitoreasa; daca vrei o intreb de problema ta; dar numai duminica pot sa o contactez; daca iti convine si asa, sa-mi dai de stire.

Avem Petrute, Petruti, Paveli etc printre noi??? Daca da, eu va zic sa ne traiti cu numele multi ani!!!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ceau dragutelor,

daca nu v-a fost dor de lamentatu meu trebe sa va spun ca nu mai am timp de nimik.la job e dezastru de munca, in we trecut am muncit zi si noapte la un proiect...plus ca alerg de la munca iau una bucata Theiutza si fuga in parc d unde venim rupte seara, cand efectiv cad lata.casa mea fuge de numa numa si ionu pot decat sa constat asta.mi-e dor sa va povestesc mai multe, dar va citesc zilnic.
mi-e dor sa va spun ce progrese avem, cat de multe si haioase vorbim...cat de bine papam si alte cele.(de faptul ca tot nu facem pe olita n-are rost sa va mai spun:)

m-am intalnit cu Adela care va saluta, urmeaza sa se mute in Oradea cu sotul care va munci acolo deci mai dureaza pina mai ajunge la net.

vreau sa va intreb nu stiti un coafor de bebei cu caluti si desene animate eventual?cred ca ar fi singura sansa sa-mi tund copilul...

fetili noi nu ne mai intalnim, ca io merg zilnic in parc in Engels sau in cel mare?haideti mai ca trece vara ....

La multi ani Petrutilor si Pavelutilor!

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Ola fetele. Io n-am timp nici sa ma plang zilele astea. Va zic doar cuvantul zilei: caca deci avem 3 cuvinte: mama, tata si caca.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Roxi felicitari pentru caca!Bey da' baba nu zice?

Noi ne "laudam" cu o cazatura din pat in miez de noapte!
Pe la 4 l-am luat langa mine sa pape si am adormit!Si numai il simt ca se duce.....am intins mana dupa bazuc dar el era deja jos!A inceput sa urle...s-a speriat saracutul!....Apoi a adormit la loc!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Hahaha Ioana, trebuia sa se intample si asta saracii, noi stim de dinainte ca vor cadea din pat, e inevitabil odata sau de 2 ori...io mi-am rupt mana la 1 an cazand din pat asa ca...

Serban azi rodea de marginea patului si s-a ranit, ii curgea sange din gigie si urla...no nici nu stiam ce sa-i fac...i-am dat cu apa rece si a trecut. No bine...baba nu zice, dar zice "ac" care inseamna hapciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana, si zici ca ac=hapciu .

Sa va zic si eu una din gama "perle": la Stefan " abu" = seminte . Ii plac la nebunie semintele si ii mai dau cativa samburi. Si de obicei ii fac pe balcon; iar el sta cuminte cat timp tine procesul de decojire; cand e in balcon si nu ii dau incepe sa se agite si sa ceara "abu, abu, abu, abu..." aratand spre pachetul de seminte si nu inceteaza pana nu ii dau; doamne cat pot fi de scumpi!

Ioana, sunteti la prima cazatura? Nu te nelinisti; e normal . Stefan are vreo 3-4 la activ; al accidentat.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (31 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ola fetelor!

Va scriu in graba si printre bagaje. Azi plecam la nunta sorei mele la Comernic si am emotii. Las copilul cu socrul meu. Am facut lista cu ce papa si la ce ore, cand face caca si alte chestii sper sa fie ok.

Deci dragutelor, va urez weekend placut si revin Duminica seara sau Luni cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

feteloooor, ma doare capul asa de tare ca am cautat subectul pan' pe pagina a 4-a si numa' nu-l vedeam .......azi am o saptamana de cand ma doare...acu astept sa-mi crape...

ce-mi place de bb-ii vostri povestireti! noi am renuntat definitiv sa zicem papa'.....stim doar mama, bebe cand isi vede vreo poza mai mare si baba, asta fiind vecina-mea

de azi pana maine suntem singurele, tati a dat fuga-fuguta la mamicuta lui, sa o duca la un control la medic....ca doar spitalul din pisa e aici asa, dupa colt........ asta trebuia sa o trec la topicul cu soacrele...

si mi s-a stricat si frigiderul....ufffff
ma duc, ca stiu numa' sa ma plang!

pe voi si pe bb vostri scumpi

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput