Clujence la atac!!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Ancuzza, draga, nu e bine cu durerea ta de cap! Chiar te doare de o saptamana?!?!?!!? Du-te la medic nu te juca! Si ce e cu soacra, ca nu am inteles bine? La ce spital e?
Roxana, sa ai distractie faina, iar surioara ta sa fie fericita toata viata! Du-i din partea noastra o .
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(31 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
TatianaG spune:
Am aparut si noi dupa o lunga absenta!!!
Am fost in concediu, la Eforie Nord, 10 zile si pe urma la Cheia, o zi. La mare am prins vreme buna, am facut plaja in fiecare zi. Apa era destul de rece, se putea face baie, doar ca eu nu m-am aventurat sa nu supun bebeii socurilor de temperatura. Clara a fost incantata de nisip, de barci si vapoare, dar de apa, nu. Intra in mare dar dupa scurt timp fugea afara. Se distra fugind in si din apa, se uda cu galetusa din cap pana in picioare, pe urma se tavalea in nisip. Am construit castele de nisip si am facut sute de forme si turnuri de nisip pe care le strica cu mare placere. Am fost la Delfinariu unde Clara l-a urmarit cu interes pe delfin, si la Acvariu - aici Clara incerca sa prinda pestii si spre surprinderea si dezamagirea ei, dadea in sticla. La Cheia am prins vreme ploioasa, deci n-avea sens sa stam mai mult. Am pus poze in albumul 3.
Gradinita e in vacanta asa ca pitica mea e acasa si de ea n-am timp pentru nimic. Cat doarme la pranz, 2-3 ore, fac de mancare, ordine prin casa si pana sa ma odihnesc si eu, o aud strigandu-ma "mama".
Apropo de "vocabularul" copilasilor, intr-o perioada Clara nu-mi zicea "mama", ci "aii" . Acum zice "mama" si noaptea, in somn.
Am patit-o si noi cu cazatura din pat, acum in concediu. Daca pana acum, a cazut o singura data, pe la 8 luni, dar am prins-o aproape din mers, deci nu s-a lovit prea tare, in concediu, a cazut de doua ori . Nu vroia s-adoarma in patutul ei, asa c-o adormeam langa noi. Sotul facea dus, iar eu am atipit mai repede decat ea si numai aud "buff" si da-i pe urlete. Patul era destul de inalt si jos gresie, noroc ca n-a patit nimic. Inainte s-adoarma atata se rostogoleste si se-nvarte pana isi gaseste locul!
Aura, mult succes la gradi! La ce gradinita ai dat-o?
Roxana, La multi ani pentru Serban, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc in viata !
Stiti vreaun orelist bun pentru copii??? Asistenta de la gradinita mi-a recomandat s-o duc la control. De cand s-a nascut doarme cu gura deschisa, dar si in timpul zilei sta tot asa. Mi-a zis ca s-ar putea sa aiba probleme cu polipii. Desi pana acum n-a fost racita decat de vreo doua ori si i-a trecut in doua zile, deci fara complicatii.
Va doresc we placut!!!
Tatiana 12+ si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
ancuzza spune:
mariana, ma doare capul pt. ca e ....sinuzita! acu am semne ca poate imi trece, nu intru in detalii....chestia e ca daca ma duc la medic nu prea are ce sa imi faca. antibiotic am luat, inhalatii am facut....si apoi se mai trezeste cate unul sa pomeneasca de punctie nu vreau nici sa aud de ea!
iar cu soacra....are si ea baiuri la inima. e varsta, plus ca, de cand o stiu eu, tot face experimente cu tratamentul pe care i-l da cardiologul: azi iau ala, maine nu, poimaine il iau numai daca e mai frig afara....no, cap de femeie, ce vrei! acu merge la un medic si mai dastept! sa dea Dumnezeu sa fie bine!
cum e cu unghiuta buclucasa?
si mai zi ceva...ti-ai facut deja valiza? cred ca de abia astepti!
waw, tatiana, bine ai venit! sunteti bronzaliti? spune-mi, preturile sunt infernale, ca de obicei??? cat despre orl, eu stiu ca multi il apreciaza pe pop teofil.....eu am fost la el si nu mi-a placut. e drept, nu mai eram copil, sa fi fost acu vreo 5 ani...din porumbita nu m-a scos! . dar iti spun, am auzit multi parinti laudandu-l...
roxana, drum bun si distractie placuta! felicitari suroarei!...iar cand te intorci sa ne spui de cate ori ai dat socrilor telefoane de control!
http://community.webshots.com/user/ancuzza
mariana tache spune:
Tatiana, bine ai revenit! Ce fain de voi ca ati fost in concediu! M-am uitat la poze. Clara s-a distrat de minune! Cred ca a fost tare bine pt ea; mi-l si imaginez pe Stefan in nisip, in al noualea cer. Tie nu ti-a fost frica pt burtica ca sa stai la soare? Ma bucur pt voi ca v-ati relaxat. Mi-e dor si mie de mare, dar vreo 2 ani nu pupam noi concediu . Si noi mergeam la mare tot la Eforie. Unde ati stat?
Ancuzza, este clara situatia; daca e sinuzita merge cu punctie; si nu cred ca ai scapare; oricat ai vrea tu sa fugi, fugi degeaba; eu zic sa-ti faci curaj ca sa scapi de dureri; cat vrei sa continui asa??? Vezi ca pun pe tine!
Si sanatate la soacra! Sa nu mai fie nevoie sa fie dusa la spital .
Unghiuta buclucasa e destul de bine; se vede ca pe jumatate e desprinsa de carnita, dar inca nu ma pot pronunta daca va cadea sau nu. Va spun mai incolo. Iar cu bagajul.... vai de mama mea! Nu l-am facut inca; si nici nu am cumparat nimic; dar sper ca de data asta nu o sa fac ca si cu Stefan (nu facusem bagajul, desi toate erau cumparate; nu aveam chef sa-l fac; asa am ajuns sa-l faca sotul si tare am regretat ). M-ai aminteste-mi de el, poate ma impulsionezi
.
Hm. Cu asteptatul: da si nu. Astept, deoarece sunt f curioasa cum v-a arata Simon si sunt nerabdatoare sa-l tin in brate si sa-l iubesc; dar nu astepr deoarece e ultima sarcina si tare voi regreta perioada asta. Asa ca nici nu ma gandesc la momentul respectiv.
gata, ca iar m-am lungit! la toata lumea si oichend fain.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(31 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
TatianaG spune:
Ancuzza, spune-mi, te rog, unde il gasesc pe Pop Teofil? Are pe undeva cabinet particular? Nu de alta, dar nu cunosc nici policlinicile si nici medicii de-aici. Sotul si Clara s-au bronzat foarte frumos, in schimb, pe mine ma cam ocoleste soarele . se vad doar urme de bronz... Preturile mi s-au parut acceptabile, dar era si inceput de sezon. In ultimele zile vedeam cum urca preturile cu 5-10 mii la felurile de mancare.
Mariana, acum doi ani nu m-am incumetat sa plec la mare cu burtica (am ascultat-o pe dr de familie care mi-a zis ca exista riscul sa pierd sarcina bla-bla, desi n-aveam nici o problema). In schimb am plecat la munte, si-am urcat Ceahlaul si Raraul pe cele mai lungi si grele trasee . Anul acesta am ascultat de dr ginecolog si am plecat. Mi-a spus ca oriunde exista riscuri, doar sa nu fac baie in apa calda, nici nu era cazul ca apa era rece brrrrr. Imi place de doctorita asta ca e foarte naturala, nu duce problemele la extrema. Merge pe ideea ca daca e sa se intample ceva, se intampla oricum. Si cam asa gandesc si eu. Am stat la Vila Marald. Cu concediile, recuperati anul viitor, atunci si bb Simon va fi maricel. A, si ca sa nu uiti, fa-ti bagajul
! Cu Clara, in ajunul anului nou, m-a apucat teama de a nu naste mai devreme si cand altii pregateau masa de revelion, eu faceam cumparaturi pentru bebe. Am ajuns acasa plina de bagaje (sotul lucra), dar multumita ca poate veni bebele.
Roxana, felicitari sorei tale si distractie placuta!
Tatiana 12+ si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
ancuzza spune:
tatiana, eu am mers la el la interservisan..la el acasa practic, ca parca a lui era....uite nr. 414163. alt cabinet nu stiu daca are....sper sa il gasesti aici..
nu mai stau sa va pove si sa plang pe umerii vostri din motiv de gagalice nervoasa in tarc .... pe toate
http://community.webshots.com/user/ancuzza
mariana tache spune:
Tatiana, Ancuzza are dreptate; pe Pop Teofil il gasesti la interservisan (in gheorgeni); asta e clinica lui; alt cabinet nu are; doar la clinica de ORL mai da, dar nu e cazul sa te duci pe acolo ca te trimite la cabinet la inter.
Auzi, de cand nu am mai fost eu pe la eforie, nu mai cunosc vilele; dar sa te intreb: hotel Traian mai este? Acolo stateam noi de obicei. Si imi place cum gandeste medica ta. Dar am o curiozitate: ce treaba are apa calda cu sarcina? eu ma gandeam la radiatii, ca apa calda ai si acasa in fiecare zi la baie, nu? Chiar asa; sa inteleg ca nu ar fi voie sa faci baie? (tocmai am iesit din cada)
Ancuzza . Cum mai stai cu durerea de cap?
Fetelor, dar vad ca pe aci ne dam in 3: eu, Ancuzza si Tatiana. Restul pe unde umblati???; duminica faina.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(31 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
si cu mine suntem 4:)
aloha asadar!Roxana Casa de piatra sorei tale, sa fie fericita!!cum v-ati distrat?
si noi am chefuit ieri la botezul baietelului nasilor nostri si in rest am fost in vizite in week-end dupa indelungiri parlamentari cu gagalicea si explicatii de ce nu mergem in parc...
problema tunsului ca si asa n-am primit solutii, dupa o saptamana de alergat si rufuz de a intrat la coafor, a rezolvat-o mama spre bucuria mea, unde Thea a stat ca smirna si mama i-a aplicat o freza tare dragutza.bine, a tuns putin lungimea si a pastrat forma.
in rest e un deliciu s-o auzi vorbind!vineri cand am ajuns acasa de la servici m-a intrebat "unde-ai fost mami?".
si mai vreau sa va spun ca a devenit extrem de "tatoasa" il giugiuleste pe tati non stop si zilele asta a fost prima data cand a plans in hohote dupa el cand a plecat ...sa cumpere paine!
ancuzza, nasol cu sinuzita.eu am trecut pe la toti ORL-istii din Cluj dar din cauza amigdalitelor.ca si competenta mi s-a parut f bun Cosgarea, are cabinet pe Dorobantilor.
Tatiana ferice ca ati fost in concediu, fain fain.unde ati stat la Cheia?
apropo oare mi-ati zis care din voi o sa mai fiti la mare la inceputul lui august?
va pupa
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
nonna spune:
nu ma dati afara si nu ma certati,va rog!Eu am o intrebare:a fost vreun copilas lasat in grija pe strada Carcalache la 2 doamne care se ocupa de copii mici sub 3 ani?e un fel de cresa particulara si as vrea sa stiu daca a fost cineva pe acolo.Multumesc mult.Si poate stiti o bona cumsecade libera din octombrie cand bebe Vlad are 2 ani si musai sa plec la lucru.stam in cartierul A. Muresanu.Merci din nou,nonna si Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Servus fetelor!
In sfarsit imi merge si mie pacatosul asta de net....ca tot week-end-ul m-am chinuit sa trimit un amarat de mesaj si n-am reusit.
Deci l-au operat pe tati lui Ovi in Arad(eu planificam sa-l ducem la Cluj) si i-au scos colecistul.....e tare bine ca l-au operat ca altfel perfora ca era gangrenos....
In rest suntem ok, Alesio e mai mult in picioare decat in fundulet.....si se lasa si sta cateva secunde in picioare singurel....si musca cu dintzucii cei 4 tot ce prinde(prefera nasul si tzatzuca lui mami)....si isi da cu lingura de lemn in cap....cand ii spun sa nu-si mai dea, isi da mai cu patos...asa ca ori il ignor si se opreste, ori daca nu se opreste nici asa ii distrag atentia...
...si povesteste-n limba lui...e tare scumpic!
Mai fetelor cand vad ca povestiti de burtica, de bagaj de spital(Mariana) asa-mi faceti un dor de burtica si mie....
Roxi cum a fost la nunta???
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului