Clujence la atac!!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

, fetelor pupuietelor!

Roxi, cum a fost la nunta? Cum l-ai gasit pe Serbanel? I-a fost dor de voi?

Ioana, sa-ti traiasca voinicelul! De acum incepe greul: vrea numai in picioare, vrea sa exploreze, vrea si tot vrea.... Sanatate taticului lui Ovi.

la toata lumea si o saptamana usoara!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (31 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

chiara asa, mariana! cam liniste pe aici! toata lumea are treaba!
inclsiv fi-mea, care de azi dimi nu se mai opreste din scos cd-uri din suporturi! am renuntat sa ma tot duc sa o iau pe sus si sa o depozitez pe covor...e ca jucariilea alea care merg numai inainte....
no, n-apuc sa mai zic nimic ca iar e sub scari....

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Of, of. Iar sunt de una singura prin zona.
Ancuzza, la pitica; are preocupari comune cu Stefan .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (31 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

am trecut numai sa va zic ca am tras un plans isteric de vreo juma de ora...sa va zic si de ce? va rog sa dati dupa mine cu ce aveti in mana...curatam jucariile sfarlezei..m-am aplecat sa iau un urs din tarc...ale era pe jos, langa mine. cand m-am ridicat era 2 metri mai incolo si tragea afara din perete o prizaaaaaa ! ! ! !
ma apuca tremuratul numai cand ma gadesc! nici nu mai imi vin cuvintele! sa nu-mi spuneti sa cumpar aparatori....am cautat, nu merg pe modelul asta de kk cum sunt in casa asta!
voi cum ati facut? ca in tarc nu mai imi sta mai mult de 2 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeu Ancuzza, ma apuca si pe mine tremuratul cand imi imaginez prin ce ai trecut cand ai vazut pitica la "aparat"...eu m-am curentat acum vreo 7 ani, si n-o sa uit niciodata si vorba aia, om mare, offf offf mai mai Doamne fereste! Bine ca nu s-a intamplat nimic. Eu am noroc ca la mine, absolut intamplator, prizele sunt dupa mobile. De fapt eu am niste prelungitoare la indemana, insa deocamdata Serban nu umbla singur si nici nu se taraste, iar din premergator nu ajunge acolo. Ce sa zic, pune ceva mobila, o masuta, o comoda langa prizele mai la indemana...

Altceva...dragele mele, la nunta soramii a fost naspa, nici nu am ce sa va pove, asa e cu nuntile de la tzara, ma rugam sa cante macar o manea, ca nu mai speram la muzica straina. Angajasera amaratii aia o formatie de 2 lei si ne-au cantat din gura si Meniaito...no comment...

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Clujul pe pagina 3??? Ia sa indreptam lucrurile!

Bun gasit, ce dor mi-a fost de voi!!
Am muncit pana cand de oboseala, sa nu radeti de mine si mai ales sa-mi motivati absentele, am jucat in deplasare din nou.
V-am citit printre picaturi si mi-a stat si mie inima in loc Ancuzza cand am auzit de isprava odorului.

Roxana ce rau imi pare pentru nunta la care nu ti-a fost bine, am fost si eu la una asemanatoare la Oradea in urma cu cateva saptamani, oamenii aceia parca isi faceau datoria catre societate, nu se bucurau deloc (in mod vizibil zic) si in consecinta toata atmosfera de la nunta a fost cam inghetata. Te rog sa nu uiti de rugamintea mea de pe PM!

Ancuzza, apropo de sinuzita, inteleg ca se rezolva cu rezultate foarte bune cu un homeopat.

Va anunt ca ... se naste finul meu Horia vineri, daca nu decide s-o ia inaintea programarii (va fi cezariana". Am mari emotii desi am mai nascut pana acum de 3 ori, cu mama fiecarei finute deodata. Si din categoria "cum am trait momentele fericite din viata altora" va impartasesc si faptul ca am fost in 2 luni de miere cu parintii finutelor de acum care se pregatesc sa ma prinda si ei la randul lor.

Ma duc in lumea mea acum, mai am de munca pe ziua de azi, si va pup cu drag pe toti si toate!

P.S. - Mariana dar si restul, nu vreti sa ne vedem in weekend? Ca poze nu stiu cum sa pun ca sa se vada aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simo, nu te-am uitat, insa sa stii ca nu reusesc degraba. Dr. a luat o pauza de lucru si doar de sapt. viitoare lucreaza. La sf de sapt sun si eu, si numai la consultatie pot sa te programez...Intre timp mai scrie-mi pe PM cand sa NU te programez .

Serban are un nou cuvant "nana" si mai nou indica foarte hotarat cu aratatorul lucruri pe care asteapta sa i le numesc si e foarte fericit, iar eu la fel, sunt fericita ca stiu ce vrea, vrea sa invete cuvinte si lucruri chiar daca nu le poate pronunta.

Va pup si astept noutati de la voi.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

ceao gagicile!

in primul rand vreau sa va zic ca acu 11 luni pe la ora asta eram in spital, asteptam cu valiza in mana sa primesc un pat ...eram programata sa nasc si, spre norocul meu, inca habar n-aveam ce ma asteapta

roxana, sa nu ne punem pruncutii fata in fata ca si-or scoate ochisorii! si a mea tot cu destu' asa sta...doar ca nu ajunge sa-i spun pe nume, tre' sa si punem mana, in prima faza, iar apoi gura....
si nu stiu ce are de vreo 4 zile ca isi suge degetul la greu. pana acu era semnal de foame si servea la adormit. acu sta asa mai tot timpul si se mai si enerveaza ca nu reuseste sa tina jucariile cu ambele maini

sa va zic...ati fost la noul magazin de bb de pe eroilor? IANA? ....eu am intrat pt. ca in italia ma mai servesc de la ei ca au preturi rezon. acu am inteles de ce...ca-s facute la noi. no, ma rog. am vrut sa va zic sa cascati bine ochisorii ca sunt unele chestii cu defecte...nu mai vb de preturi, ca n-o sa inteleg niciodata de ce trebuie sa fie mai mari ca dincolo !

nana_sim, cred ca ar trebui sa incerc...doar ca nu cunosc nici unul...tu stii pe cineva?

ps stie cineva cand si mai ales daca mai vine vara anu' asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

aloha,

protestez ca azi am scris la greu, v-am raspuns frumos la toate si mi s-a sters ditamai mesaju barosan.

asa ca acuma nu mai am energie decat sa va salut si sa va spun ca incerc stressata si fara succes sa dau de prietena mea care lucreazala LOndra...

va propuneam ceva de o intalneala in we inainte sa treaca vara si nimeni nimik.ce ziceti de duminica?daca nu ploua of course

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si mai voiam sa urez bine ai venit!nonnei si s-o intreb de ce crede ca am da-o afara, ca doar nu suntem o gasca violenta:))
nu stiu nimik de cresa cu pricina, noi am frecventat HK, poate stiu fetele.

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput