Clujence la atac!!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
tuchi spune:
ancuzza, mex de tel, cit despre coafor eu merg in p-ta m. viteazul la un nene care face suvite cu folie de al, lucreaza incet dar mie imi place f f tare pt ca e genul naturalist, ca mine, fara schimbari drastice. daca vreti va dau si nr pt programari.
bun venit nou venitelor ....
nana sim lasa-te de fumat daca cumva fumezi si iti garantez citeva kg in plus. am x exemple in familie.
despre piticii mei incerc sa mai scriu da' acum am musafiri permanenti de departe, plus probleme in fam. largita si abia apuc sa va citesc, taman sa scriu. Dar o sa intru intr-o noapte sa pun si poze.
pina atunci, si spor in toate
pufymic spune:
Linusa deja te-am trecut in listuta!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
alisia spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte la voi:Aveti vre-un numar de telefon de la Interservisan?
chiar si de la secretariat e o.k.
Vreau sa-mi fac o programare la Dr. Sfringeu(interservisan)!!!
multumesc
Alisia
ancuzza spune:
alisia - 414163 interservisan la secretariat. sper ca mai e valabil....n-am mai sunat cred ca 1 an....
tuchi draga, un telefon mi-ar prinde bine....si ce inseamna incet? adica imi rezolva capul intr- o ora, nu?.... ca sa pot sa merg intre un lapte si o papa. mentionez ca am cap mare si te rog sa imi mai spui cati ani are...aproximativ. n-am ganduri ascunse, simpla curiozitate. adica am vazut undeva pustani d-astia cu paru' facut ace...parca nu m-as da pe mana unui asa....
nana_sim, de acord cu fumatul! sigur o sa pui niscaiva carnita pe tine!
pufymic, multam de intrebare, alessia face binisor! azi am gasit-o sub scari! de-abia am reusit sa-mi introduc fizicul ca sa o scot de acolo fara sa dam capatani de coltul treptelor! si ma trezesc cu ea printre picioare prin toata casa. nu-mi prea place, ca e rece gresia....da' pot sa o leg??? astea-s aventuri cu care banuiesc ca esti si tu obisnuita...:) sa-mi spui cum o sa faci sa-l tunzi pe bazucu' tau drag...am reusit cu greu sa-i tai 3 fire care ii stateau in sus, peste urechi...nu sta in loc si pace! bine ca nu avem noi cine stie ce plete... adevarul e ca mai mult n-avem...cele 3 fire erau o scapare
http://community.webshots.com/user/ancuzza
pufymic spune:
Ancuzza cand i-am taiat firele rebele cu care se nascuse, am facut-o in timp ce bazucu dormea......acum am de gand sa merg cu el la frizer....sa vedem ce-o face acolo..
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
nana_sim spune:
Dragele mele, ce forfota pe aici!!
Linusa si Csylla bine ati venit! Linusa, copii nici eu n-am dar ... nici nu ma las, ma bag in vorba chiar daca nu pot sa zic de bebelusul meu, mai zic de fineutele, ca am deja 2 cu acte in regula, una prin extensie si urmeaza un fin.
Roxana sper sa se fi bucurat Serban de camasuta, ca si de restul. Jucarii ... lucruri care misca sau canta nu ii plac? Iar cu motul ... bine ca vi l-au luat, nu conteaza ca se ia doar baietilor, sa fiti voi cu tot arsenalul la indemana pentru viata - eu asa am gandit cand am luat uneia dintre fetite. E distractie mare ca trebuie sa aleaga niste obiecte de pe o tava si in functie de ce alege i se prefigureaza o cariera sau alta
Ancuzza si Tuchi asa sa stiti ca nu fumez, m-am prostit in studentie putin, si inca putin dupa, dar fara tragere de inima, asa ca s-a veniti cu alta varianta. Sa mai stiti si ca mananc orice, oricat, oricand, chiar si noaptea, tot degeaba, cred ca traiesc prea intens tot ce mi se intampla. In studentie, la aerobic, pe cand faceau colegele chestii pentru dat jos carnita de pe solduri si fund eu ma dadeam deoparte, ca daca pierdeam si cat aveam ... iar profesorul de sport mi-a zis sa nu mai consum banii pe abonamantele de tramvai ca ma duce vantul eu doar sa carmesc cum trebuie.
Acu' ma duc sa si apoi sa ca mi-a dat peste cap planurile de casa inginerul constructor, i-am dat niste modificari pe care tocmai nu le facea, maine incepea dupa planul initial. Ce ma fac? O sa ma lase nervii , degeaba incerc sa-i spun ca e pe banii mei, e adevarat ca el nu stie ca eu n-am inca banii.
Ma duc in lumea mea, tuturor!
roxana1974 spune:
Simona, ce m-ai distrat cu postarea ta, esti tare haioasa! Bai ma laudasi mai acu 2 zile si iata ca mama denaturata cum sunt am uitat de camasutzaaaaaaaaaaa. Am pus-o deoparte la magazin si azi am promis ca merg s-o iau si m-am luat cu treaba la job si mumu...Schema cu motzu si alesul de obiecte o facem Sambata si voi raporta Duminica.
Fetelor, va multumesc inca odata tuturor pentru urari!
Serban a facut azi primii pasi singur!!! A facut vreo 5 pasi fara sa cada, dar inca nu umbla decat de manutze. ei 5 pasi au fost prima minune. A mers singur singurel, m-a impresionat! Dupa 3 minute a luat inca o tranta in freza pe covor, plans 1 min si gata!
Mariana, multumesc pentru oferta ta de a-mi imprumuta un aparat. Sa stii ca as vrea sa accept oferta, asa ca da-mi cumva un nr de tel unde sa te gasesc, sa trec pe la firma, sa vad cum facem, ca mi-a fost o ciuda azi, l-as fi pozat facand cativa pasi si uite ca nu am avut cu ce :((
Va pup si pe curand.
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mariana tache spune:
Roxana, iata nr. meu: 0723/278155. Dar daca nu suni, poti sa ma gasesti dupa masa la studio (asa cred ca ajung pe acolo). Musai sa ne intalnim azi, ca sambata nu sunt prin zona (avem nunta). O sa-ti aduc un ap. si pe film si o sa-ti dau si un digital. O sa vezi tu cum te descurci.
Felicitari pt parimi pasi! Mare realizare! La mai mare! Cred ca Serbanel e asa de madru de el de nu-si mai incape in pene! Si tu, ca o mama denaturata , ai uitat de cadoul copilului! Fugi repede dupa camasuta si inca ceva bonus, ca sa ti se stearga pacatul!
Simona, eu nu stiu cum faci dar mereu ai reusit sa fi simpatica si mereu esti o aparitie "colorata" printre noi; dar cu ultima postare...tare m-ai enervat!....Da. Auzi tu la ea! Cata nesimtire! Poate sa manance oricat, orice si oricand si tot 46 kg are!!! Pai nu e nesimtire?!?!?!?!?!? Ce n-as da sa am si eu metabolismul tau nebun! Asa ai fost de cand te stii? Eu am o fina care acum e sclepta, dar prin liceu a fost mai si brusc s-a transformat. Eu nu am crezut-o cand a zis ca nu a facut nimic, dar te pomenesti ca asa o fi. De aia te intreb, ca poate ii fi si tu ca ea. Oricum, si asa nesimtita in privinta kg-elor , tu tot simpatica foc ramai.
Linusa, esti OK pt Cj. Bine ai venit!
Bine ai venit si pt Csylla. cat stai prin tara?
Ancuzza, Ioana, ce m-ati mai distrat voi cu "pletele" piticilor! Deci asa. Mare taraboi pt 2 suvite !
Alisia , e bun nr de la interservisan; ce faci pe la dr. Sfrangeu? probleme? pun o pila?
Noi nu avem obiceiul cu motul, desi pare interesanta faza cu tava. Prin zona sotului se obisnuieste, dar nu am avut timp sa adoptam obiceiul. Plus ca pe Stefan l-am tuns de 2 ori pana la 1 an. Daca nu il tundeam avea clar plete! Deci, intrebare: daca copilul e pletan si aveti obiceiul cu motul, ce faceti??? Lasati sa-i intre parul la copil in ochi? Sau treceti peste obocei si-l tundeti?
De-abia astept sa ne pove Roxana ce viitor de aur si-a ales Serbanica!
Gata, ca iar v-am facut capul mare.
Oichend fain .
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Am uitat! Ancuzza imi place mult de voi in poza asta. Alessia e o dulceata. Si, hai, ca aveti ce tunde. Nu e numai o suvita in joc.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (30 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
csylla spune:
Buna fetelor!!! Si bine v-am gasit.
Mariana- am sa plec din Tokyo pe 23 iulie si am sa stau in italia cam o saptamana dupa care voi veni in ro, cred ca am sa stau toata luna august.
Imi cer scuze ca sunt asa directa dar sunt cam in lipsa de idee.
Multi pupici cu lipici!!!
curcsi