Clujence la atac!!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
nana_sim spune:
Cristiana te rog, trimite orice reteta, sunt dispusa sa incerc, doar sa nu-mi zic sa ... ca nu e o solutie acceptabila pentru moment.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dana_ spune:
La multi ani Serbanel!
Cristiana , unele fete de pe forum ziceau ca Starvac e mai dureros decat electrostimularea.. Eu m-am obisnuit cu electro. , sa vedem cum va fi Starvacu` , termin sesiunea si incerc si eu(sper sa nu fie asa scump cum am auzit)
Pupici
Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
roxana1974 spune:
Olaaa. M-ati omorat, bey cat ati scris! Multumesc de urari!!! S-o iau pe rand si-apoi sa merg la culcare ca maine ma trezesc cam devreme sa merg la coafor!
Csylla, bun venit pe topic! Sa mai vii. Coafor bun cu toate alea, ti-as recomanda locul in care merg eu, insa nu stiu decat coafezele, iar restul procedurilor nu le-am incercat. Totusi, iti recomand salonul cu fitze denumit Fistiq unde la preturi care nu sunt prea mari, beneficiezi de toate cele, intr-un loc foarte frumos si curat. Fistiq (unde umbla colegele mele - eu merg doar la fitness acolo) se gaseste in piata Cipariu, langa Sanpaoloimi Bank si RoBank.
Simo, Serban va primi de la mine o camasutza pe care nu am apucat ieri s-o iau, de la Anaconda. E foarte draguta. A mai primit de la buniuca lui niste pantalonasi albastri si un costumash de vara cu visiniu. Ii sta super cu rosi si visiniu. Din cauza ca masa e nebuna dupa culorile astea. Ah da, ii luam si motz si io-s jumate jumate olteanca asa ca si mie si sorei mele ni s-a luat motzul :))
Cristiana, sarbatorim doar in weekend, detalii Duminica dimineata :)
Mariana, multumesc inca odata de urari si ca ai venit pt noi azi pe topic. Pupici lui Stefi si Elisei. Mi-e dor de fetele astea. Nu am aparat asa ca nema pozne, doar daca nu vine careva din mosafiri cu aparat si mai vedem noi mai incolo.
Ioana, pupici si lui Alesio mic. Bravos pt dintzok. Cand ai timp actualizeaza lista noastra cu mosafirii :))
hai pupici la toate fetele.
PS: Dana, mai zi si tu de bb Andy :))
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
linusa spune:
quote:
Originally posted by csylla
Buna Ardelencelor!!! Sunt shi io clujanca ma primitzi si pe mine pe langa voi? Cine imi poate recomanda un coafor bun,manichiura,pedichiura? Va multumesc mult.
curcsi
No servus csylla. Eu cand ajung prin Cluj merg la Elle si-s f multumita. Au parca 3 saloane, dar pe cartea de vizita de anul trecut sunt numai doua: Elle 1, str. Potaisa nr. 7, tel/fax +40 264 596629 si Elle 2, str. Aurel Vlaicu nr. 13/3, tel/fax +40 264 446002. Eu am fost la Elle 1 si ti-l recomand
![](icon_smile_wink.gif)
mariana tache spune:
Roxana, daca vrei iti imprumut eu aparat foto! Nu glumesc.
tuchi, ce mai face pitica, ca nu ne povestesti nimic de ea?!?! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(29 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
csylla spune:
Buna fetelor!!! Roxana si Linusa va multumesc ffff mult. Eu stau in Someseni asa ca am sa incarc pe Aurel Vlaicu ptr ca este cel mai aproape de mine.
Multzi puicii cu lipicii!!!
curcsi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Salut gagici!
Roxi am rezolvat listuta!
Bey sa nu faci cumva sa nu-l pozati pe copil la venerabila varsta de 1 anisor! Asa ca fuga imprumuta aparatul de rigoare de undeva si la pozat cu el!Asteptam detalii de la chef!
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
ancuzza spune:
'neata...chit ca e deja 9 juma si la unii - fii-mea, de exemplu- 'neata e pe la 6
csylla si linusa, nici n-am apucat inca sa va salut...bine ati venit!
profit de intrebarea ta, csylla, si ma bag si eu in discutii despre frezat....care dintre voi gagicile din zona posedati suvite facute bine? adica a mea coafeza nu a binevoit niciodata sa mi le puna cu folie...am fost la alta, a muncit saraca 2 ceasuri ca il aveam si destul de lung, si a iesit ce vroiam eu. acu baiu e ca asta harnica e cam la 1.600 de km de cluj, mie parul imi creste repejor....am nevoie sa-si bage cineva mana in el. no, ca m-am pierdut pe drum....intrebarea era daca v-ati pus careva suvite cu folie si unde? sau stiti pe unde se obisnuieste asa? ca eu am intebat prin zona si mi-au spus ca nu, dar sa ma duc oricum, ca intre punga si folie nu-i nici o diferenta...aha.
tuchi, scrie: 414490, provitam, bistritei nr. 16. sper sa-ti fie cu folos.
pufymica, felicitari pt. coltisor!
dana, sa-mi zici cum ai reusit sa rezisti la electro..eu inca ma mai chinui....n-am reusit decat o singura data sa fac un program pana la capat!
si ca veni vorba despre moturi...nu prea ma stiu la obiceiuri...daca trebuie taiat motul la 1 an, la botez ce se taie? ca se taie si atunci, nu? sa nu radeti de mine.....dar la noi in familie e deja asa o amestecatura de natii ca am zis ca nu ne luam dupa nici una, ca te miri ce ajungem sa taiem .... pe voi toate
http://community.webshots.com/user/ancuzza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Ancuzza ce m-ai distrat cu taiatul motului.....! La noi nu e obiceiul asta, asa ca il si tund sapt asta sau cea care vine ca-i intra suvita de samurai in ochi....
Ce mai face frumoasa de Alessia?
Noa pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
linusa spune:
Servus fetelor! Va urmaresc de ceva timp, dar nu n-am bagat, ca la copii inca nu ma pricep Cand am vazut intrebarea cu coaforul, am sarit repede cu informatii.
Am facut faculta la Cluj (5 ani) si tare mi-a mai placut orasul! Am stat in caminul 4 in Observator. Barbatu-meu e Clujean (din Manastur), asa ca o data pe an ajungem si in Cluj. Ce ziceti, ma calific sa intru in clubul vostru?