Clujence la atac!!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

LA MULTI ANI! pt.Serbanica Sa creasca mare si sanatos,ca frumos sigur este,sa aduca numai bucurii parintilor lui! Si bineinteles,felicitari pt.mamica bestiutzei! Cum il sarbatoriti?

Roxana,Dana,pai Ion Ghica e in Grigo,si eu am auzit ca exista un aparat super pt.slabit in Grigo si incercam sa-i dau de urma. Poate reusesc zilele astea sa dau un ochi pe-acolo. Roxa, adresa corespunde cu cea pe care mi-ai dat-o cand cautam un cabinet pt.estomparea cicatricilor(nu am reusit sa ajungem). Deci tu ar tb.sa stii in mare despre ce e vorba! Poate s-au dotat totusi de curand cu aparatul.

Aura si Diana(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetelor.

Aura, multumesc de urari :))
Uite sa stii ca nici nu am retinut ca ar fi vorba de acelasi cabinet. se pare ca se focuseaza pe tehnici de infrumusetare, oricare ar putea fi ele.
Intre timp am dat si eu de cabinetul acela din Piata M. Viteazul care face depilari definitive. E in scara alaturata, si-au lipit afise pe fereastra, asa ca daca sunteti curioasa, ziceti.
La Luna se ac depilari definitive, peste tot, costa cam 300 de mii sedintza si cica dupa nu stiu cate sedinte, depilatul definitiv tine intre 5 si 7 ani.

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Serbanelu!!!!!!!!Sa cresti mare, sanatos si sa-ti faci parintii fericiti si mandri de tine!!!!!!Iar tu Roxi mai fa-i o surioara sa aiba cu cine sa se bata!!!!!!!

Si noi avem noutati: avem inca un dintzoc(numarul 4)!!!!!!!

Si socrul e mai bine!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

LA MULTI ANI, SERBAN ! sa creasca maaare mare, frumos si sanatos! si un pupic mare de la noi

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Serbanel
sa cresti mare, sanatos si sa o asculti pe mami!
Roxana draga, cum sa uitam ca azi e ziua lui Serbanica?!?! Special numai pt ca sa-i fac urare am intrat acum pe DC! Si urari de bine va transmite si Elis si Florina. Chiar iari m-am intalnit cu fetele si am discutat de voi. sa ne pui poze de la chef! Chefuiti, nu?

Simona . Mi-a placut. esti o draguta.

Cristiana, sanatate pt bunicul tau!

Ioana, felicitari pt nr 4.
Sanatate si la tata lui Ovi.

la toate fetele!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (29 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI SERBAN!!!!!!!!!!!!!!!!

sa cresti mare, fericit si sa ai muuult noroc, ca e tare important asta!

Roxana, cand sarbatoriti cupilu?vrem detalii!

Aura, si cat v-a costat excursia?ma refer pe langa bilet cat ati mai cheltuit?cum a fost apa marii, calda?

gata, va las ca am tare mult de lucru

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

La multi ani Serban!!
Roxana, ce-a primit Serban cadou la 1 an? Dar din mot nu-i luati sau nu se obisnuieste aici? Nu dati, am locuit deja in 3 mari zone folclorice, foarte diferite.
_
Starvacul poate sa sperie si vergeturile? Ca la 46 kg ale mele oferta lui de servicii devine ... fara rost. N-or avea nevoie de mine cei de la clinica pentru rubrica "dupa"??

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

vaaai, ce in urma ramin tot timpul.....
carrie, anca - multumesc de date, daca ai si nr de tel pt progamari ma indatorezi de tot, nu de alta dar chiar si dupa alaptat tot acolo ajung, cit despre asteptat ce sa zic, daca altfel nu se poate
simona - chiar ca mi-a placut cum ai scris de stefan al marianei, subscriu, e ca un soare din poveste
salut pe celelalte fete si pe puiuti

pt serbanel si mama lui , la multi si buni ani

si fug ca nu mi se arata nicicum scrisul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csylla spune:

Buna Ardelencelor!!! Sunt shi io clujanca ma primitzi si pe mine pe langa voi? Cine imi poate recomanda un coafor bun,manichiura,pedichiura? Va multumesc mult.

curcsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mai gagici, m-am uitat si io la Starvacu asta, da oare nu doare sa te vacuumeze asa?

waw Simona 46 de kile.am niste retete de ingrasare bune si cu efect garantat(de mine):)

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput