Clujence la atac!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetelor!

Ancuzza, imi pare rau de febra gogoasei tale, de la ce e? A racit? Cum mai e?

Cristiana, tinem pumnii pentru bunicul tau, sa se faca bine.
Cred ca e tare haioasa gagalicea, Doamne cand il vad si eu pe Serban ce delicios e cateodata...

Pupici la toate fetele si la bazucul Ioanei :))

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cristina,multa sanatate bunicului! Drumul a fost destul de nasol la dus dar numai in timpul zilei,noaptea a fost ok desi s-a trezit in toate vamile.Marea pb.a fost in ultimele ore,era f.cald si pur si simplu nu gaseam locuri umbroase in parcarile de pe autostrada,a fost cam dificil,a tb.sa oprim des. La intoarcere a fost super pt.ca ne-am oprit 3 zile in Austria si una la Balaton in Ungaria,deci avansam in fiecare zi cu cateva sute de km si nu prea s-au simtit,ii faceam in timpul somnului ei de pranz.
Tuchi,eu pt.pb.legate de spate ma duc de cativa ani buni la dr.Onac de la Recuperare,are cabinet si pe Memorandumului,e un om f.de treaba dar se asteapta ingrozitor de mult la usa lui cu tot cu programare. Ar mai fi si dr.Vasilescu(care e si de copii) dar e f.f.ocupata. Depinde si de cauza durerii tale,probabil ca va tb.sa faci o radiografie(daca nu alaptezi)sa vezi cum stai. Mie de ex.mi-a spus medicul ca sarcina mi-a prins bine,dar sunt multe cazuri in care apar pb.cu coloana dupa nastere.
Ancuzza,eu zic ca nu e cazul sa iti faci griji pt.ca e mica temp.Eventual sa ii dai putin Panadol sau sup.cu Paracetamol dar numai daca e in jur de 38.Poate sa fie ceva trecator,putin rosu in gat,vreun dintisor etc.Cu prizele a fost cum ai spus tu.Adica bine ca nu am mai cumparat adaptor(care aici era 400.000 si in Italia l-am gasit la 1,5 euro)pt.ca nu am avut nevoie decat pt.tel.si camera video si s-au potrivit stecherele,am ignorat a 3-a gaura!
Roxana,as vrea eu sa fie Diana asa cum ai spus tu ca e!Cuminte,adica!
Pupici si celorlalte fete!
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Profit de momentele linistite de dinaintea furtunii care o sa se iste cand m-oi apuca acus de lucru si va salut cu drag pe toate!!

Dana - ti-am trimis un PM
Cristiana - multa sanatate bunicului!
Ancuzza - sper ca deja ati scapat de febra, daca nu va tin pumnii sa treceti repede si bine peste episod
Mariana - cred ca la puiul tau se gandea Creanga pe cand invoca aparitia soarelui prin rasetele unui copil balai
Roxana - ce fac daca nu mai reusesc sa iau legatura cu dr. Ninu? O sa-ti scriu ceva mai incolo un PM.

Va doresc o zi senina!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offfff fetelor sunt tare necajita ca tatal lui Ovi e foarte grav bolnav....acum nu mai cunoaste pe nimeni..nu mai stie de el.....face treburile pe el.....e internat in spital aici in Arad dar suntem foarte nemultumiti de medicii de aici ca sunt niste incompetenti infumurati!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Ola fetelor. Azi ma simt ok, m-am si imbracat in roz ca sa fie si mai bine, iar in pauza de masa ies in oras cu treburi muulte.
Mai am 2 sedinte de parafango si electrolipoliza insa nu am dat jos decat 1 kg si un singur centimetru. Ce ma bucura insa, e ca piela mea e mult mai ferma si mai fina, se cunoaste clar efectul substantelor si a stimularii...o sa fac o pauza si merg iar la sala, iar in weekend cred ca o sa merg la alergat pe pista in Babesh. Pe vremea cand alergam am slabit cel mai tare. As mai avea de dat jos 3 kg si nu e chiar asa de mult...
Am descoperit ca exista si in Cluj o clinica ccc care are aparatul acela Starvac, scria o fata anelize, pe Femina intim ca slabesti de la prima sedinta, adica celulita se reduce chiar de la prima sedinta. Tre sa fac investigatii, am acasa adresa si telefonul...cine vrea sa intrebe sa-mi spuna ca postez aici informatiile.

Simona, astept PM-ul, deja stiu ce o sa-ti raspund!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

aloha fetele, am trecut p-aci in graba.....multu de urari , sper sa nu ma grabesc sa spun ca ale e ok. adica dupa febra aia de duminica, n-a mai facut ....azi mi s-a parut ca a tusit de vreo 3 ori, dar mi-e destul de greu sa spun daca a fost pe bune sau ma imita pe mine, ca de obicei:). oricum, sper ca n-am zis hop prea repede...poate totusi am scapat...

ioana, imi pare rau...e nasol cand ajungi pe mana medicilor si prin spitalele noastre....multa sanatate socrului. iar tu sa ai nervii tari cand mergi pe la el...cred ca medicii sunt la fel cam peste tot...putini dintre ei se gandesc ca oamenii pe care ii au in fata au deja o gramada de pb pe cap si nu sunt acolo pt. ca vor sa deranjeze.... si ca de multe ori si o vorba buna poate sa ii ajute...

pe mamici si pe bebici

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Roxana , ceva detalii please. Am auzit si eu ca Starvac e un aparat super , am citi si aici pe forum. Unde se face in Cluj ?, ce pret?(am vazut ca in Buc e suuper scump)Da-mi te rog o adresa sau un nr de tel , aici sau pe PM

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

ce e ala Starvac si ce face el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Nana , uite aici : http://www.bodyshape.ro/starvac.html

daca dai cautare pe google gasesti si filmulete cum funtioneaza.

Roxi pe unde esti?

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

No, statz asha, ca io v-am zis ca de la job nu prea pot sa ma dau pe DC din cauza de shef la orizont. Acum sunt acasa, ce-am spalat bestiutza si am culcat-o, abia am tras un dush si iata-ma-s.

Dana, starvac cica au la clinica Lipoline (never heard) Str. Ion Ghica (habar n-am care e asta) nr. 28. tel: 580793 sau 0744825853 0744559486 cine suna primul zice si la ceilatzi, da?

Hai va las ca-s moarta de somn, dar mai ziceti noutati.

Nu uitati sa ma felicitati maine, e ziua lu' Serbanica din burtica, face si el un anishor.

Roxa

Mergi la inceput