Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Madisor spune:
Multzumim frumos pentru urari! Sa ne fie totzi sanatosi! Ieri a primit Vlad cadou un papagal. Eu nu am experientza, da' o sa incep sa ma interesez ce si cum.
Rufus, ma bucur ca ai reusit cu transferul Ioanei si ca ii este bine acolo. Pupa toate fetele!
Va pup!
anamari spune:
ii urez succes Ioanei la noua scoala. sper sa-i placa...
cat despre mancare, daca se invata cocheta va avea ea grija ...maine, poimaine aud de tine cum te uiti chioras dupa mandrii ei...
nu stiu ce sa spun despre papagalul lui vlad.nu pot da sfaturi ca eu sunt contra animalelor in apartament, iar florile imi mor-asa ca decat sa omor saracele plante am renuntat la ghivece...in principiu cred ca ar trebui sa aiba el grija de pasare, dar...si mama mea cu alex si-au adus o pisica in RO si am ajuns eu sa o depurichez-de atunci am ramas cu cosmaruri.
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
Madisor spune:
Anamari, este clar ca el va avea grija de papagal, chiar daca atunci cand nu vor fi acasa, nici el, nici Cori, o sa mai pun si eu mana Problema era ce sa ii invatz sa faca lui Chichi. Am reusit sa gasesc cate ceva pe internet si mi-am format, cat de cat, o vaga idee. Ieri i-au facut ei curat in colivie, Corina dimineatza si Vlad seara. Sa vedem cat ii tzine. Clara e incantata de pasare, asa cum si Chichi se bucura cand ii vede, in special pe Clara si Vlad. O fi stiind el ca sunt cei mai mici din casa... Om trai si om vedea....
Rufus spune:
Buna seara!
Este duminica si ne pregatim de o noua saptamana de scoala. Fetele mele au fost racite. Toate. Cele mari i-au adus si Anei, de la scoala, ceva virusi. Si uite-asa a facut si micuta prima imunizare din viata ei. Nimic grav.
Azi a fost cred ultima zi de iesit la Sarulesti (casuta de weekend); a fost o vreme de vis, soare dar racoroasa, cum imi place mie. Iar fetele mari s-au distrat pe cinste.
Ma apuca nostalgia, acum ca vara s-a dus. Am asteptat-o cu nerabdare si a trecut intr-o clipa...
Voi ce mai faceti?
http://community.webshots.com/user/tora97
Madisor spune:
Buna ziua, dragilor!
Noi suntem bine. Am fost foarte putzin racitzi. Bine ca nu a fost nimic grav, Rufus. Sa le pupi pe toate. Noi ieri am fost la SIAB cu nasii. Copiii mari s-au dus cu taticii sa admire masinile, iar mamicile cu Clara s-au bucurat de aer si de soare. Eh, trece vremea... Parca prea repede...
Noi deja am dat un test la istorie, asteptam rezultatul si azi cred ca va da la mate. Altfel, multzumim lui Dumnezeu ca suntem bine si sanatosi ceea ce va dorim si voua.
"Oamenii sunt in acelasi timp ei insisi si contrariul lor." (Francois Clement)
anamari spune:
alex cam are probleme sa se adapteze cu noua scoala, care sa spun drept nu-mi prea place pana acum, ca atitudine generala...dar poate am si eu prejudecati...
in rest in afara de matematica-unde brusc pare pierdut in ceata, la restul materiilor se descurca-si sunt multumita de profesori-in special stiinte si stiinte sociale...
succes la teste.si sanatate, e complicat cu racelile astea...
Alex are teste in fiecare saptamana, la fiecare materie...asa ca a devenit deja obisnuinta-dar asa se asigura ca-si invata lectia cat de cat...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Madisor spune:
Si noi, Anamari, avem teste in fiecare saptamana, uneori chiar 3 teste intr-o saptamana. Asteptam notele. Astazi Cori nu are chef deloc de lectzii, o fi de la vreme. Da' am insistat sa si le faca, macar o parte, nu mai vreau sa facem lectzii duminica. Vreau ca aceasta zi sa ramana libera pentru odihna ... activa sau pasiva.
Un weekend placut!
anne33 spune:
Eu de cand am deschis micul magazin alimentar nu mai am viata caci plec din casa la 7a.m si intru inapoi la 12a.m si....nu stiu cat o sa mai rezist in ritmul asta de munca silnica.Duminica,o data la 2 saptamani,tin inchis si imi mai vad si eu copii.Asta e daca mi-a trebuit afacere.Lasa ca o scot eu cumva la capat,viata cere si sacrificii,nu?
Anamari,ce=ti face burticu?Nici pe tine nu te invidiez cand ma gandesc ca acus o sa ai 2 strumfi mici pe langa ce mare.Cel mai important este sa fim sanatosi si sa avem moralul bun ca atunci le putem duce pe toate.Madisor,Rufus,ai vostrii puisori ce mai fac?
anamari spune:
aici nu le da lectii pentru week end...si daca insist eu sa faca ceva ne certam. azi l-am intrebat ceva din lectia de stiinte/biologie si ...pauza...si nu e greu, doar trebuie invatati pigmentii frunzelor si rolul lor. asa ca i-am spus ca e alegerea lui daca vrea sa mai repte sau nu (ca imi spune: da de ce sa repete ca profesoara nu i-a dat lectie sa repete), dar daca vine cu nota proasta stie ce-l asteapta...
anne33sper din toata inima sa mearga afacerea in asa fel incat sa ai timp si de tine si de copii-poate sa-ti iei un ajutor ...
burticul meu e bine, de fapr e singurul bebeic cumintel din toti cati am...pana acum...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31
poze de copii cuminti
Madisor spune:
Salutare la toata lumea!
Anne33, mult succes cu afacerea si vorba AneiMaria, sa itzi mearga bine poate reusesti sa itzi iei, cat de curand, un ajutor. Multa sanatate ca mare dreptate ai!
AnaMaria, asa se intampla si la noi, in sensul ca in afara de temele de weekend nu mai au chef sa faca nimic si e valabil ce ai spus si tu. Venitzi cu nota proasta, cunoastetzi povestea! Cat despre faptul ca cel mai cuminte copilas e bb-ul, o sa tot mai spui asta cel putzin 2 ani de acum incolo. Pupici pe burtici si la cei mai mari!