Copii nascuti in 1993 (2)

Copii nascuti in 1993 (2) | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35757&whichpage=10" target="_blank">Copii nascuti in 1993

Ioana si cu Tea vor pleca intr-o tabara (de creatie) la Durau; Tea mai pleaca cu scoala ei in zona Bran, 10 zile, iar pentru Ioana ma casnesc sa mai gasesc ceva. Si ceva "tara", de imprumut, pentru ca noi nu avem, suntem oraseni!
Anul asta este mai greu, naste Tora in curand, asa ca avem ocupatie, nu gluma...

http://community.webshots.com/user/tora97

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

A luat 9 in teza la romana...la mate inca nu stim.
Mi-a trimis sms dupa ce aflat rexultatul"am luat 9 la teza"....sec,fara vreun semn de exclamare.....am stiut ca era cam suparata.
Am sunat-o in pauza....da...era cam necajita si mi-a spus ca a dat-o in bara la literatura....pentru ca nu a pus suflet(la teza i-a picat un subiect care nmu-i prea placea,si care-l stia cel mai putin).I-am zis ca e bine(asta stia si ea dar isi dorea 10)....ca data viitoare va lua mai mult.
In orice caz,e fericita ca ii iese media 10 generala.
Asteptam si rezultatele la amte...acolo sper sa ia un 9 sau 10...sa fie bine.

As avea o intrebare....ce parere aveti cu moda asta...cu piercingurile?V-ati lasa copii sa-si faca un piercing?

va pup si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Piercing? Nu-i cam devreme? Oricum o sa-si faca si singuri, dar poate mai tarziu...si care-i zona dorita de fata ta, maria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Eu spun NU categoric piercingurilor si tatuajelor,pentru totdeauna,nu doar la varsta asta si m-am explicat la fiimea cea mare de cateva zeci de ori ca sa fiu sigura ca m-a inteles.Eu ma stiu flexibila din fire,pana cand e vorba de chestiile astea 2 si de droguri.Fara comentarii.Are Ana-Maria in clasa o pustoaica cu inele la buric si in limba....iarasi...fara comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Maria, felicitari! Tare ambitzioasa fata mai ai! In cealalta problema sunt de acord cu Anne33.Si eu ma opun acestor practici.
Si noi am luat 9 la romana. Sa vedem la mate cum stam?!

Va pup (nu mai pot sa stau, misuna Clara peste tot) si la note cat mai mari!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

MAdisor,multumim pt felicitari.

Pey...miru nu mai vrea niciunde.Are inca doua gaurici in urechea dreapta.
Personal,cu piercingurile in ureche sunt deacord,in rest nu prea.Cele din ureche arata foarte bine.I-am pus doi cercelusi finuti,draguti si arata super.
Iar cu tatuajele...nu!Poate cele facute cu henna(nu stiu sigur cum se scrie,e o vopsea,iar asa zisul tatuiaj rezista 2 saptamani...e pur si sipmlu desenat).

Nu va faceti girji ca nu vrea piercing!..a fost doar o intrebare.....sa aflu pareri.Personal,in limba,spranceana,nas m-i se par ...si ei la fel.

MAi vorbim,va pup!

Mergi la inceput

Aaa...si miru are aproape 14 ani,la 11-12 nu o lasam sa-si faca.

Mergi la inceput

Si Ana mea are toate mediile de 10,exceptie istoria,unde are 9 si pe semestrul 1 ca si pe al 2-lea,iar media anuala iese peste 9,90.Deci nu ne putem plange chiar deloc.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Rufus,ce ne mai spui de fetele tale?Inca nu le ai acasa pe toate?Cum te descurci cu vizitele la spital?Ana-Ileana,ce ne mai spui de ea?Refacere rapida pentru mami si sa ne mai spui si noua cate ceva cand mai ai timp,te rog!Dumnezeu sa va tina sanatosi si optimisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Fetele mele o duc binisor; cele doua de acasa sunt cumintele (nici nu prea au de ales, sunt doar cu tati, iar pe cele din spital sper sa le aduc acasa maine (sambata). Norocul meu a fost ca in spital se circula ca pe bulevard, asa ca am cam fost. Tora mananca zdravan, o mai doare inca taietura (nu i-a scos firele), dar are moral excelent. Iar Ana...in acest moment are o branula bagata in cap, pe care ii baga un medicament antialergic (alergie de nu se stie unde, dar pe care o fac multi). Oricum, fara probleme. Mananca si doarme, ca orice bebe cumintel. Camera ii este pregatita, iar caprele de surori exerseaza cu un papusoi mare cum o s-o tina in brate.
Multumesc tuturor celor ce sunt cu gandul la familia noastra fericita; sunt sigur ca rugaciunile voastre il indupleca pe Dumnezeu sa ne ofere atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ne "inscriem" si noi la copiii de 1993 cu Alex, cel mare -care are 11 ani si termina acum clasa a patra.
Alex e un baiat foarte bun, care a primit un premiu pentru ca e foarte cuminte la scoala...cu notele, cam schiopatam, dar cine stie. alex e un baiat cu deficit atentional si care a suferit de retard verbal-a vorbit dupa cinci ani, de aceea am inceput si scoala mai tarziu. Dar acum nu-i mai tace gura, la matematica se descurca bine si la fel la stiinte, la citire insa si stiite sociale...cam greu...

Alex mai e si un frate iubitor. Si meu ma luminez cand vad cum li se lumineaza lor fata cand se uita unul la altul...desi Lia nu e decat un bebe.

Alex e un baiat foarte talentat- are numai A la arte si scrie povesti...

alex e pasionat-cam prea mult - de Playstation si desene animate,

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput