Copii nascuti in 1993 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

sa aveti un an de scoala usor si cu realizari!!...daca nu reusec sa postez luni, urez de azi...

noi am inceput deja scoala de o saptaman si deci avem deja discutii, cum e cu divizorii/factorii astia-complicat...

iscutie azi cu alex: cand e ziua Liei- pe 21 octombrie, ziua lui bill- pe 25 decembrie-ok, e pe 26 dar esti aproape...si ziua mea? -pe 9 septembrie...-nu chiar,dar aproape...(pauza de gandire)-pe 8?-da, si ce zi e azi?...-7 septembrie-ia mai gandeste-te...(pauza lunga)la multi ani, mami!! e, ce ziceti...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Ciao,hop si noi pe aici,ca am si eu un baietel nascut in '93.
Se numeste Mircea si anul asta i s-a nascut si surioara,Elena Stefania.
Acum sintem in asteptarea reinceperii scolii,dar sigur ma voi transfera alaturi de intreaga familie in Italia.

Mama lui Elena Stefaniasi Mircea

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da. Incepe. Scoala. Multumim de urari si va dorim asemenea. Sper sa avem numai de laudat cand vom scrie aici.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna dimineatza!

Nu am reusit ieri sa va scriu, asa ca va urez si eu un an scolar plin de realizari pentru micii nostri studiosi... (ca tot trebuie sa o iau pe Cori de la televizor si sa o pun sa faca ultimele cateva exercitzii la mate) Rufus, sa te auda Dumnezeu! Pupicei fetelor!
Gabri, bine ai venit! Sa itzi traiasca micutza si povesteste- ne despre cavalerul tau, Mircea.
Anamari, rabdare... Stiu cum e cu discutziile Sunt mici si aiuritzi, chiar daca aparent, ai senzatzia ca au crescut...

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Si Ana mea a inceput clasa a 6-a si are deja teme la mate.A mai crescut vreo 2-3 cm in inaltime vara asta,incaltarile cumparate in mai,desi le-am luat cu jumate de numar mai mare,nu mai sunt bune,treningul cumparat in primavara e si acela mic.Deci facuram ceva cumparaturi de voie de nevoie pentru scolarita.Sanatoasa sa fie,bine ca creste,dar....m-a depasit cu 4 cm,eu am 1,60 ea are 1,64 si 46 de kg.Un an bun cu note cat mai bune le doresc tuturor scolartilor si scolaritelor

Rufus ce ne mai spui de mezina si de Tora.Ileana DA SEMNE CA VA RECUNOASTE PE CEI AI CASEI?
Gabri,bine ai venit printre noi!
Anamari ,LA MULTI ANI ! fericiti scumpa si din partea mea.Cum te simti cu sarcina,mai sunt 3 luni si vine bebe mic.Pana la urma la ce nume v-ati hotarat?Sunteti siguri ca este baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Multumim ca ne-ati primit printre voi si inca odata spor la scoala pentru toti.
Mircea a crescut atit de mult,ca nu-mi vine sa cred,are aproape 1.70 si 60kg,la picior poarta 41 si stau si ma intreb cit s-o face de mareee!Hainutele care i le-am cumparat pe la inceputul anului sit bune de aruncat,nu-i mai vine nimic.Si nu stiu cum sau emancipat copiii astia,sint tare fuduli,nu mai e ca odata,cind imi punea mama pe mine ceva aia era,nu aveam de unde alege....azi,aia nu,aia nu!!
As vrea sa-l pot transfera aici,acum ca am reusit sa-i fac toate actele,dar prima data vine in decembrie sa vada daca-i place,nu vreau sa-l aduc cu forta,el imi zicea,mama eu vin dar ma intorc ca eu am toti prietenii aici.Sa speram ca-si v-a face prieteni si aici si v-a ramine impreuna cu noi,eu il vreau alaturi de familia sa,chiar daca acasa sta cu ai mei.Poate o sa-i placa asa mult si nu o sa mai vrea sa se intoarca,doamne ajuta!
Daca schimbam scoala,aici pierde un an,ca nu stie limba si-i va fi un pic greu,dar asta depinde de el.
Oricum va tin la curent cu ce se mai intimpla.

Mama lui Elena Stefaniasi Mircea

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

gabry-bine ai venit si succes cu transferul. depinde ce sistem e acolo, dar Alex nu a pierdut nici o zi-ca a invatat limba din mers(stia ceva engleza, dar era departe de a putea vorbi coerent.Tin minte la inceput trebuia sa-i traduc cand vorbea sotul si familia lui cu el)...
anne33- bre numa' al meu e scund? de abia are 1.55 si nici eu ,nici tatal lui nu suntem mici de inaltime...nici foarte inalti nu suntem e adevarat(1.71 -1.76). poate isi da drumul mai incolo...
madisor-al meu e rege peste aiuritzi-e adevarat. nu m-am suparat ca a uitat, ca nici in ce zi era nu stia...mai rau e ca mi se intampla si mie,nu cu mama , sotul sau copii...dar se supara lumea pe mine...

Rufus-cum a mers cu transferul. eu acum bomban la completat de hartii- bre da la prima scoala a fost mult mai usor, astia vor sa stie si ce lapte a supt copilul...ce sa-i faci, daca ne mutam...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Ziua buna tuturor!

Anamari, crezi ca esti singura careia i se intampla?! Si eu am inceput sa uit astfel de date si muuulteee altele, da' sanatosi sa fim ca gasim noi o solutzie! Si cine se supara si nu te intzelege, o sa ii vina randu'. Ai sa vezi... Stai linistita ca nici al meu nu e mai inalt, cred ca are tot ca al tau inaltzimea...
Gabri, succes si implinirea visului in cat mai scurt timp!

Tre' sa va las, da' am o groaza de treaba de facut. Maine ii serbez ziua lui Vlad. Nici nu stiu exact ce o sa pregatesc, ca prea mult timp la dispozitzie nu am!

Va pup!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

la multi ani vlad!!!!

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Buna, fetele!
A trecut si o saptamana de scoala; Ioana este foarte incantata de noua scoala, este cu totul altceva de ceea ce stia ea. Iar eu sunt fericit ca am scapat de birocratia asta nenorocita, am stat cu morcovu' pana in ultima zi, atunci mi-au dat actele de la vechea scoala...
In plus, merge singura, nu mai am drumuri de facut...este o mare chestie pentru mine.
Tora este bine, cam dolofana dar din octombrie o sa mearga la sala si cred ca din noiembrie-decembrie o duc si la mine la cabinet si sar fetele pe ea cu toata artileria de care dispun.
Ana -Ileana este un copil de vis, las' ca-i cel mai frumos, dar este cuminte si vesela...nu-mi mai trece mirarea. Nu stiu sigur daca in afara de Tora noi reprezentam ceva pentru ea, dar nu se simte bine cu adevarat decat acasa, in patul ei, in camera ei. Daca-i satula, sta ore intregi si se joaca cu ce-i atarnam noi, fara sa deranjeze pe nimeni; apoi mai trage cate-un somn. Pe chestia asta, plecam frecvent de acasa eu cu Tora, de paza raman doar fetele si, uneori, menajera, pentru ca nu face aproape niciodata scandal. Lasam doar un biberon cu lapte de mama muls, in caz de nevoie. Alceva nu trebuie, pentru ca mananca doar laptele Torei.
Revenind la Ioana, in ultimul an (dupa 11 ani) s-a dezvoltat extraordinar de mult. Tora ma sfatuieste sa incep sa am grija cu mancarea, eu cam ramasesem setat pe grija ca-i slabanoaga si nu mananca, dar nu mai este asa. Dezvoltarea creierului este insa in limite normale, adica inceata .
Madalina, sa-ti traiasca baiatul!
Pupici multi!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput