Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
anamari spune:
Madisor-esti norocoasa. eu n-am atata incredere in alex-sa-l las singur in casa cu Lia, ba chiar mi se strange inima canf d ma duc sa spal rufe-noi avem "laundry room" la subsol unde locuim...
Rufus-sa mai creasca un pic Ana si se va juca cu ele.(probabil le va prefera in cativa ani)
I-am arata lui alex ca si alti copii muncesc in gospodarie.A zis un "aha" cam cu jumatate de gura. Altfel noi am fost la "mosi"-la targ sambata si la piscina zi...am pus si poze-si pe albumul lui Alex si pe al Liei...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Madisor spune:
Anamari, am vazut pozele. Tare haiosi sunt! Alex seamna cu mami si Lia cu tati. Asa zic eu... Stiu ca sunt norocoasa, multzumesc lui Dumnezeu! Pe de alta parte sa nu uitam ca Alex e baiat si ei sunt un pic mai copilarosi decat fetele...
Va pup!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
Rufus spune:
Aveti copii frumosi...bineinteles, fetele sunt febletea mea!
Mi-au placut cele ale lui Lia in "baltoaca"
http://community.webshots.com/user/tora97
anamari spune:
madisor-si eu i-am admirat pe ai tai ...sa nu te superi ca intreb, sunt in scoala Waldorf-cca am avzut poze cu flaut si stiu ca se studiaza la Waldorf.si tu arati asa bine-asa o silueta dupa 3 copii.
rufus-si pe fetele tale mai mari le-am admirat...
am aflat si noi azi -la noi e inca azi- ca bebe 3 e baiat. si acum ne gandim la nume: Liam zice tati ca nu merge pereche Lia si Liam, william nu vreau eu din cauza de Bill, ar mai fi Ken (Kenneth)- nu e o idee rea.voi ce credeti ?
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Rufus spune:
Kenneth- dintre astea trei. Exprima forta. Parerea mea!
http://community.webshots.com/user/tora97
anne33 spune:
Anamaria,cum iti plac de examplu astea internationale sa le zic:George,Paul,David,Sebastian,Marc,Simion,Robert,Dan,Adrian,Victor?Cred ca ar fi super sa aiba copilu 2 nume,unul international,care atunci cand vine in Romnia la bunici sa-l poata folosi sa nu-l priveasca ciudat copii de joaca,si unul mai e american precum:Anthony,Charles,Henry,Harold,Brian,Edward,Brad.
Si mie chiar nu-mi admira nimeni printesele?http://community.webshots.com/user/anne3321
Madisor spune:
Buna ziua la toata lumea!
Nu am mai apucat sa va scriu ca sambata am botezat fetitza finilor nostri si am fost tare prinsa cu pregatirile. Am pus si poze de la botez pentru cine vrea sa le vada. Va scriu in fuga (oare cand oi putea sa povestesc si eu pe indelete?!!) ca maine pleaca in tabara cei mari, in Cheia, si mai am bagaje de pregatit.
Anamari, esti o dragutza! Am citit de 3 ori, nu imi venea sa cred ce spui despre silueta! Da, ai dreptate, sunt in scoala Waldorf. In legatura cu numele ii dau dreptate si lui Rufus si lui Anne33. David Kenneth?! Harold David?! O sa facetzi voi cea mai potrivita alegere, sunt convinsa!
Anne33, tzi-am admirat minunile. Ana-Maria e o adevarata domnisoara frumoasa, iar Giulia e o haioasa motzata si cu un botic de topesti dupa ea. Multzi lor si tzie si sa tebucuri de ele. Sa ne fie tuturor copiii sanatosi si noi pe langa ei, ca restu' se rezolva de la sine.
Va pup si mai vorbim!
Madalina
anne33 spune:
Madisor,ce fericita trebuie sa fi cu 3 comori!Mi-as fi dorit si eu un baiat,am sperat de fiecare data,dar....asta este si printesele sunt minunate.Clara ta seamana cu cele 2 gemene care jucau pe rand in filmul ala american "Casa Plina",am acum un lapsus de zile mari,cam des in ultimul timpSi tu ai o casa cat se poate de plina cu 3 si e super sa cresti intr-o familie cu mai multi.Eu am 3 surori mai mici si nu-mi pot inchipui copilaria fara ele,cu toate greutatile care au fost.Chiar daca Giulia a venit mai tarziu tot ma bucur ca Ana-Maria nu creste singura si are si ea sansa sa vada cum e sa ai pe cineva cu care cresti si ai atatea amintiri comune.Si Corina ta din poze imi dau seama ca-i place sa fie sora mai mare si cred ca e topita dupa mezina;cum se intelege cu Vlad,caci sunt mai apropiati ca varsta?.Si Madi,am vazut in poze ca de ziua Clarei ,la 1 anisor cand i-ati rupt turta ai pus diferite obiecte pe un platou ca sa aleaga sarbatorita.Ce ai pus,daca iti amintesti caci Giulia mea pe 14 august implineste anul si vreau si eu sa-i pun la fel,bine asa de distractie sa vedem ce alege.
Si ai dreptate sa ne fie sanatosi si noi pe langa ei sa ne putem bucura de ei.
anamari spune:
anne-am admirat si eu printesele tale... imi place mai ales poza "surorile"-sunt f. dulci impreuna. si seamana bine cu toata diferenta de varsta....
madisor-pai sa crezi-ce am zis de silueta-ca asa este- Eu m-am ingrasat sa nu ma recunosc...sper ca dupa ce o sa ma alerge Lia si bebe 3 am sa slabesc din nou.
si alex a fost intr-o scoala Waldorf in Ro, primele 2 clase, pana sa plecam in Statela nr.155 in drumul Taberei....mie mi-a placut f. mult ....
rufus- si tocmai Kenneth a fost eliminat primul.acum lupta se da intre William Edward si Liam Edward (William Edward e numele sotului-iar Liam ar fi varianta irlandeza-ambele inseamna protector )...ce nu-mi place mie la William e ca toti il vor striga Billy sau Bill, nume care nu ma incanta de loc..dar cum eu am avut castig cu Lia s-ar putea sa ramana William...
da ar fi frumos sa fie un nume international, dar tati s-a decis ca vrea sa poarte numele lui mai departe....
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
Madisor spune:
Buna ziua!
Anne33, ai dreptate! E foarte bine sa ai o familie numeroasa si pentru parintzi si pentru copii. Si cu totzii devenim mai intzeleptzi, mai buni, mai indulgentzi si nu numai cu cei din familie. Aceasta experientza unica te invatza sa fii mai tolerant, in general. Asa e, Corinei chiar ii place sa isi asume niste responsabilitatzi de sora mai mare, uneori prea multe, nelasandu-l totdeauna pe Vlad sa se descurce singur (nu are rabdare) si rezultatul fiind dependentza, oarecum, a lui Vlad de ea. E mai comod sa ii deseneze Cori, ca are talent (la alte materii am intervenit eu ferm), e mai bine cand il ajuta la ordinea de la el din camera... Da' incet si cu rabdare, i-am invatzat eu cum trebuie, doar ca mai au scapari... Altfel, Vlad cu Cori se impaca bine, "bataile" intre ei sunt cam dese, da' nu sa ma ingrijoreze. Cand se cearta o fac copilareste, iar daca sar calul am eu grija sa nu il sara prea mult. Mai e de lucru, asta se stie. Cu Cori deja pot vorbi altfel, Vlad trebe sa se mai coaca un pic... Abia de anu' asta a inceput si el sa intzeleaga neste treburi. Pe tava am pus urmatoarele: un pahar cu apa, o carte, un creion, un parfum, o oglinda, un ruj, bani, aur, ac, atza, foarfeca, surubelnitza (pe asta am uitat sa o pun). Unii mai pun chei de la masini, de la case, seringi, ceva de genul asta. Peste o luna face Giulia un anisor... Sa itzi traiasca si sa fitzi sanatosi.
Anamari, imi mai dai curaj. Din decembrie am grija ce, cat si cum mananc. Am reusit sa dau 10 kg. jos, da' mai am... Si eu sunt foarte incantata de metoda de predare Waldorf, chiar foarte multzumita. Si pe Clara tot in acelasi sistem o sa dau sa studieze, de la gradinitza pana mai departe. Se cunoaste ca e vacantza si suntem mai linistitzi si noi si copiii... Acum ne da mana sa vorbim si de altele , chiar daca, in esentza, este vorba tot despre ei. E vacantza si suntem mai putzin stresatzi cu totzii.
Va pup, ma duca sa ma intind si eu un pic, cat doarme Clara, ca pe urma...
Madalina