Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Rufus spune:
Sarcinile zilnice sunt: ordinea si curatenia in propria camera, spalarea vaselor proprii (si uneori ale tuturor), strangerea mesei si curatenia dupa masa (inclusiv maturat), spalarea lenjeriei intime seara (pe care, dupa aceea, o bag la masina de spalat, fara sa vada ele). Ocazional, ne ajuta la orice. Nu totdeauna cu tragere de inima...
Nu va imaginati ca totul merge struna. Eu sunt foarte pretentios si am tendinta sa fac eu, ca sa fie bine facut. Tora este de parere ca trebuie sa faca ele ce le revine, indiferent cum, dar pe mine ma enerveaza cand dau rasol si atunci iese cu scandal. M-am mai plans eu pe aici, stiti despre ce vorbesc.
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
anamari spune:
Rufus-ii arat si lui alex mesajul tau ca el crede ca e singurul care are de curata si aranjat.
Alex curata in camera lui-tot-ordine, sters praful, aspirator...dat cu aspiratorul in casa-o data pe saptamana, si isi spala singur rufele- ceea ce e mai usor aici- practic le pune in masina, apoi in uscator, apoi le impatureste si pune in dulapuri...si ma ajuta cu Lia.
Rufus, semeni cu sotul meu. DAr si eu cred ca trebuie sa nu faci dupa ele, dupa mine intodeauna a facut cineva -ca nu faceam bine, ca eram neindemantica - si acum mi-e tare greu la gospodarie si tare urat. Trebuie sa le intre si lor in obisnuinta chestia asta si le va fi mai usor cand cresc.anul acesta ne-am potolit si noi cu facutul dupa Alex- dar l-am pus intr-o zi sa scoata tot ,tot din sertare si sa puna la loc in ordine si eu doar am stat pe margine si am dat "indicatii pretioase"...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
anne33 spune:
SAlut si eu poporul.Rufus,noi cand putem viziona niste pozici cu Ana-Ileana?Promit sa n-o deochi.Si Giulieta mea are mai bine de o luna de cand merge in picioare,desi abia in august face 1 an
Ana mea,pupe-o mami pe ea ne ajuta acum de cand suntem la socrii la tara si la muncile de gradina si prin curte cu datu de mancare la oratanii si chiar i place.Din pacate vacanta asta aici s-o va petrece,chiar mi-e mila de ea.Sper din toata inima anul viitor s-o pot trimite intr-o tabara,dar scoala ei nu organizeaza ca o trimiteam si anul asta.La excursiile din tara de 2-3-4 zile a fost nelipsita.Pe mine nu m-au lasat ai mei decol,da deloc in copilarie in tabere sau excursii si vreau sa compenseze ea si pentru mine.
Rufus spune:
anne, promit sa pun repede poze; adevarul este ca eu nu ma pricep, iar Tora nu prea are timp. Voi stiti cum vine chestia asta...
Despre sarcinile fetelor...bineinteles ca tot voi aveti dreptate, ca si mami, iar eu ma bucur ca am de la cine invata; dar este greu sa te abtii; oricum, eu vreau sa le creez deprinderi, calitatea vine cu vremea. Amuzant este ca problemele vin in serii, dupa varsta si, dupa cum ma cunosc, cand Ana va fi mare, probabil ca nu voi fi invatat nimic!
Rufus spune:
Am reusit. Am pus poze cu mandruta cea mica.E tare mica...
anamari spune:
Rufus- e o scumpa, frumoasa, expresiva -ce mai perfecta...acum stiu de ce il facem si pe bebe3...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
anne33 spune:
Vai ce dulce-i Cosanzeana mica,ptiu,sa n-o deochi!Surorile cele mari cum se comporta in jurul micutei,vor sa o tina in brate,le-o da Tora?ca euvreo 2 luni am avut maaaari discutii cu fiimea cea mare ca de ce nu o las sa puna mana pe ea;ea ar fi vrut sa-si ia rolul de sora mai mare din prima zi dar mie imi era frica sa o las caci Giulia-Nicole s-a nascut cu 2600g si dupa 5 zile am iesit din spital cu 2150g siera asa mica....de aveam impresia ca se rupe daca las pe altcineva sa o imbrace sau sa-i schimbe pampersu.Dar acu nu mai poata scapa Ana-Maria de gaza mica ca-i tot timpu dupa ea ca scaiu si o imita pe sora-sa nevoie mare.
Anamari,stii ce este bebe 3,fata sau baiat?Tu ce ai prefera?Eu la cat sunt de ocupata cu mandrele mele 2 n-as mai avea curaj sa mai fac unu .Te admir si....mult noroc si rabdare iti doresc.
anamari spune:
nu anne, inca nu stim-aflam vinerea viitoare. eu simt ca e baiat, sotul zice ca-i fetita, dar pana la urma ce o fi sanatos sa fie...
si Lia a fost mica-2750g la nastere, 2664g cand a venit acasa -dar Alex a luat-o in brate din ziua 2...o hraneste, se joaca cu ea, dar de schimbat nu a schimbat-o pana acum-poate unde fetele sunt mai gospodine? CAt despre iubire intre frati, , mare, mare...ma intreb daca nu s-or certa cei doi juniori pe iubirea si atentiile lui Alex cand mai cresc....
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti
Rufus spune:
Fetelor, multumesc. Tora e topita dupa ea, are remuscari ca pe Teodora n-a placut-o din prima asa de tare ca pe Ana (era perioada cea mai nasoala cu fostul sot...). Evident, nu le lasa pe surori sa se atinga, desi ele se invartesc pe langa ea...Nu ma bag, Tora este o mama excelenta si ma bazez pe instinctele ei.
Acuma, zic eu, Ana avea toate sansele sa fie perfecta, la cat ne-am dorit-o si cat ne-am rugat Domnului pentru ea. S-ar putea sa fim o familie de norocosi.
Va doresc tot binele din lume!
Madisor spune:
Rufus, sa itzi traiasca minunea! Sa itzi traiasca minunile si sa ramanetzi la fel de minunatzi!
Anamari, nu neaparat ca e baiat nu o schimba... Cori are grija de Clara, da' nu totdeauna are chef sa o si schimbe, sunt momente in care o intzeleg Or sa se certe un pic, da' cu rabdare din partea voastra le va trece foarte repede. Si ca veni vorba cu sarcinile... Cori are grija de Clara cand eu sunt plecata (pentru scurt timp) sau cand gatesc. Daca nu e Cori, e Vlad. Amandoi ma ajuta la treaba, da' daca stau sa ma gandesc, nu sunt sarcini zilnice, in afara de ordinea de la ei din camera... La restu', le cer si ei ma ajuta...Si cei "cu experientza la puterea a treia" invatza toata viatza
Va pup si vacantza placuta!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160