Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
roberth spune:
madisor
am o fetita de 15 ani, crezi ca o pot inscrie la Waldorf ?
Voi ce parere aveti despre aceasta scoala ?
Multumesc mult, anticipat !
Madisor spune:
Buna seara!
Roberth, in primul rand, bine ai venit printre noi. Eu sunt foarte multzumita de aceasta scoala. Drept urmare, dupa ce mi-am dat primii 2 copii si la gradintza Waldorf si apoi si la scoala, il voi da si pe al treilea Liceul este de profil uman, respectiv filologie. Nu stiu daca o mai potzi inscrie, dar itzi pot raspunde mai exact maine, deorece ei vin din tabara, de la Cheia, si ma voi duce sa ii iau de la scoala. Asadar, am posibilitatea sa intreb acolo ce si cum, si itzi voi spune.
Ca sa itzi formezi o idee, sunt niste fotografii de la serbarile lor... Nu stiu daca itzi folosesc, dat fiind ca fata are 15 ani (fata mea are 12 ani si baiatul 10), insa poate te ajuta sa itzi formezi cat de cat o parere.
Vacantza placuta!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
anamari spune:
ei, cum ziceam eu mai demult- ca mi-e frica sa-l las pe alex in casa cu Lia cat spal rufe la subsol...miercurea trecuta impatuream rufele -o lasasem pe Lia dormind. SE trezeste Lia si Alex in loc sa o lase un minut-doua in pat si sa ma cheme, a dat fuga cu ea pe scari- si-au venit de-a rostogolul...nu au avut nimic dar...
apo am avut un week-end negru-eu mi-am sucit piciorul (genunchiul stang) de abia schioapat, Lia a facut si o viroza urata, apoi am facut eu viroza...si uite asa.
sper sa ne oprim acum si sa povestim si intamplari frumoase, nu numai cazaturi, cucuie si gripe...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Madisor spune:
Salutare!
Roberth, m-am interesat. Inscrierile s-au terminat (nu am retzinut exact cand...), dar daca vrei potzi sa ii faci un transfer in semestrul II.
Anamari, imi pare rau de cele intamplate. Imi dau seama prin ce ai trecut... Si apoi, peste toate si virozele... Multa sanatate, sper sa va simtzitzi mai bine, acum, cand va scriu.
Si Corina si Vlad sunt un pic racitzi. Au venit martzi din tabara, de la Cheia, Cori era deja racita. Cred ca s-a intamplat cand au fost in salina. Abia ii trece, cat de cat, Corinei si ieri incepe sa aibe Vlad temperatura. Sper sa nu ia si Clara... Cu temele de vacantza voi cum statzi?! Noi le-am inceput ieri mai serios... Si iar a intervenit factorul de stres... Nici unul nu avea chef. Cu chiu cu vai i-am urnit un pic...
Va pup si va doresc vacantza placuta!
Madalina
Rufus spune:
Salut, mamici! Pai asa va laudati voi in vacanta, cu raceli, accidente?
Imi pare rau ca nu sunteti 100% in regula, dar, dupa cum stiti, exista o balanta si mai trebuiesc si rele...ca sa ne fie bine.
Voiam sa ma fac avocatul copiilor vostri si sa va rog sa-i scutiti de teme pana la 1 septembrie, au timp in doua saptamani sa-si aduca aminte si sa faca temele. Bine, hai, trei saptamani. Pe bune, voi in concedii va luati de munca???
Fetele mele cele mari sunt in rai! La o verisoara, la tara, de capul lor. Fara "lupul cel rau", se imbraca cum vor, mananca ce si cand vor, dorm cat vor, se spala cand isi aduc aminte, ce mai, boierie curata. Toata ziua pe ulita. Pe 1 august pleaca in tabara la Durau, trebuie sa le aduc inainte cu 2-3 zile sa frec la ele pana le albesc.
http://community.webshots.com/user/tora97
Madisor spune:
Buna seara, oameni buni!
Rufus, mi-ai luat o piatra de pe inima... tocmai imi faceam reprosuri ca nu i-am pus sa faca nimic azi.... Si eu m-am gandit la varianta, ultimele 2-3 saptamani inainte de scoala sa faca tot ce au de scris, da' credeam ca poate sunt prea indulgenta si gresesc... Acum m-am mai linistit.
Weekend placut!
Madalina
anamari spune:
Alex nu are lectii de vacanta-dar pe la sfarsitul lui August il pun eu-aici incepe pe 1 septembrie...ieri, ghinionist a fost la controlul anual si s-a trezit cu doua vaccinuri.Unul impotriva meningitei, si altul un DPT actualizat-stiti ca cel impotriva tusei convulsive isi pierde din efect cu timpul? Acum imi eplic eu de ce am facut tuse convulsiva la 12 ani....
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Madisor spune:
Buna dragilor,
Ai mei copii mari au plecat la mare, in Eforie Sud. Iar noi azi plecam in Avrig sau Rasnov, om vedea...
Anamari, banuiam ca vaccinele astea au si ele o durata anume... Bine ca le-a facut Alex. Corinei nu i-au facut nimic... Nici nu stiu daca o fi bine sa ii fac si eu, in august, cand s-o intoarce sau sa o las asa...
Va pup si weekend placut!
Madalina
anamari spune:
Madisor-cum a fost la mare? dar voi la munte?
unele expira, altele sunt "pe viata"-problema e ca in romania nici undoctor nu mi-a spus vezi ca s-ar putea sa expire dupa x ani...aici scrie in fisa vaccinului ca se reface la 10 ani-DT, si am inteles ca cel pentru tuse convulsiva au descoperit de curand ca nu era "pe viata" asa cum credeau, asa ca au o forma noua acum...Lui ALex i-am facut aici si MMR- el facuse doar vaccin impotriva pojarului, si i-am facut cel complet-pojar, pojarel, oreion...varicela a avut asa ca il simt "protejat" impotriva bolilor copilariei...
Rufus-au revenit fetele de la tara? ce mai face bebita mica???
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti
Rufus spune:
Hei, bine ati revenit!
Fetele mele au venit de la tara, au fost in tabara la Durau, iar acum Ioana pleaca (maine) la Neptun, cu o colega (si cu parintii ei).
Teodora cam sufera, dar a fost si ea in tabara dupa scoala imediat, dar marea e mare...
Din pacate, mama Torei a murit marti, astazi a fost inmormantarea, e cam trista atmosfera in familia noastra fericita. Dar, cum spunea un bun prieten, ale carui povete ne calauzesc viata, exista o balanta divina care se mai inclina si spre rau...
Ana creste frumos, este un pic agitata (o simte pe Tora), dar cred ca o sa fie bine, ma speriasem ca o sa sece laptaria din cauza socului (a fost ceva neasteptat). A facut vaccinele de doua luni si, in afara de doua galme pe picioare, in dreptul intepaturii, nu a avut nici o reactie, cum vad ca mai scriu fetele. Este un copil cuminte, cum imi doream, dar cum nu prea auzi. Sta singura si se joaca, in patul din camera ei, fara sa-i auzi vocea. Doar cand este flamanda face galagie...
Mai avem o luna si incepem, iar, scoala. Anul asta este greu pentru Ioana, dar trebuie sa am incredere in ea. Oscilez inca vis a vis de procentul implicarii mele in scoala ei.
Pupici la toti!
http://community.webshots.com/user/tora97