Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Madisor spune:
Buna la toata lumea!
Intai si intai La multzi ani pentru totzi cei care poarta numele Sfintzilor Mihail si Gavriil!
Micutza, fata mea de 12 ani, Corina, te sfatuie sa ii cumperi sarbatoritei ori ceva chic de imbracat, ori un wallkman (daca am gresit scrierea, imi cer scuze), ori o carticica din seria " Witch" (e la moda acum), ori o papusa de portzelan (depinde cat de stransa vrei sa fie relatzia). Te orientezi tu, in final... Oricum, petrecere frumoasa si distractzie placuta din partea noastra.
Nu mai pot sa scriu... Am o groaza de treaba. E ziua de nume a lui Vlad si s-ar putea sa avem musafiri.
Rufus spune:
Ioana i-a facut cadou prietenei ei un set chilot-sutien foarte misto (ales, evident, de mine) si stiu de la ma-sa (cu care sunt prieten) ca e foarte mandra...
Baiatul tau nu cred ca-si poate permite sa faca la fel, dar si eu zic ca o toala moderna sau un obiect care "se poarta" este de preferat unei carti, joc sau papusa (desi inca se joaca la greu cu asa ceva si, da, si Ioana adora cartile cu vrajitoare, da-i chestie de gust).
http://community.webshots.com/user/tora97
anne33 spune:
Mai dau si eu un semn de viata,chiar daca mai rar.Acum Ana mea este acasa din cauza grevei profesorilor,cum va descurcati cu ai vostrii acasa?Ana ne este de ajutor cu Giulia si de pe partea ei sa tina greva pana la vara ca nu s-ar supara.Oricum ma bucur ca nu este in clasa terminala,8 sau 12.
laureta spune:
Buna la toata lumea.
Sotu meu are 3 nepotzi un baiat de 8 ani un baiat de 12 ani si o fata de 7 ani.
Ce cadouri de Craciun pot sa i iau??Sunt in pana de idei si habar nu am ce isi doresc copii de varsta asta
Imi da cineva o mana de ajutor pliiiiiz
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Rufus spune:
Am imbatranit prematur si eu si Tora cu fetele astea mari acasa de 2 saptamani (Teodora chiar de 3).S-au plictisit si ne mananca noua sufletul cu tot felul de idei. Poate se indura si profesorii astia, ca io le duc de luni la scoala, le las la poarta si plec, sa se spele cu ele pe cap pana la ora 12 macar!
laureta, la varsta aia Ioana prefera toate modelele de papusi, haine pentru ele, mobilier, vesela...
Cu baietii sa-ti spuna cum sta treaba cine are...
Rufus spune:
Fetelor, Ioana mea a devenit ditamai domnisoara, de aseara foloseste...absorbante cu (sau fara?) aripioare!
Este putin emotionata, insa am pregatit-o de mai multi ani, iar prezenta Torei este benefica.
Doamne, ce repede a crescut...
anne33 spune:
Rufus,sa-ti traiasca domnisoara,si noi ne putem lauda cu Ana la fel de cateva luni.Sa ne traiasca printesele si....atentie marita la cavalerii din preaja
Madi,pe unde esti scumpa,ce mai fac strumfii tai?Hai, mai treci si pe la noi!ANAMARI ,FELICITARI PENTRU BEBE LIAM,refacere rapida sisa fie sanatos si sa se faca papacios asa cum ti-l doresti!
Rufus spune:
anamari, te-ai grabit, ziceai ca pe 1 dec. si pe 17 nov. ai fost gata...parca fetele se grabeau, nu?
Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos. Iar voi, parintii, sa va bucurati de toti trei!
Madisor spune:
Buna seara, dragii mei!
Nu am mai intrat pe aici din lipsa de timp Fac de toate si nu reusesc sa termin tot ceea ce mi-am propus... Probabil ca va fi ceva obisnuit acest fapt... Om vedea noi, sa fim sanatosi... Daca avetzi chef sa va uitatzi la fotografii, am niste noutatzi pe linkul de pe yahoo " Botez Arthemis", finutza noastra...
Anamari, sa itzi traiasca baiatul! Numai sanatate si fericire va dorim!
Anne33 Esti o dulce! Sa stitzi ca desi nu totdeauna reusesc sa va scriu , de cate ori imi verific emailul va citesc. Nu de alta, da' imi suntetzi tare dragi! Ai mei nu sunt asa de cumintzi, cum e Ana ta cu Giulia Nu pot sa spun, m-au ajutat si ei tare mult. Da', au si invatzat-o sa se bata, sa tzipe... Eh! Si ei ca si Ana, nu era nici o suparare daca mai continua greva. I-am pus sa lucreze cate ceva... Au facut-o, da' parca ii chinuiam, asa figuri faceau! Vlad ii place sa se joace cu masinutzele cu Clara, sa se uite la desene si sa joace un pic de fotbal cu baietzii. Cori sa deseneze, sa scrie lista lui (pretentzii avem! ), sa o faca stil pergament (nu parul, hartia pe care o scrie) si sa stea afara, daca se poate, pana incepe numai "Lacrimi de iubire", pe care de cateva zile am reusit sa il cobor din topul preferintzelor don'soarei mele, uitandu-ne la inregistrari de cand erau mici sau la alte filme pe DVD (alta sansa nu aveam cu programele TV). Iar, Clara era tare fericita ca erau acasa, chiar daca se mai "certau"...
Rufus, sa fie sanatoasa! Ce zboara anii... Si eu ma astept din clipa in clipa sa se intample si Corinei. I-am vorbit de cel putzin 2 ani de aceasta perioada... Da', oricat i-ai povesti, tot sunt emotzii... Si iata, ca noi de maine mergem la scoala... Voi?! Noi am scapat de zapacitzi, desi sa stitzi ca parca mi-e mai bine cu ei acasa decat la scoala.
Laureta, bine ai venit pe la noi! Daca itzi aduci aminte, Cori are 12 ani si isi doreste asa (tu alegi, ca daca iei tot ce pe lista...): o papusa de portzelan, haine ( e mare amatoare de haine, ca are, n-are nevoie, ea vrea), o Barbie cu haine pt. ea, o casa Barbie, 4 cartzi Witch: "Scoala", "Secretele", "Supergrupul" si "Baietzii", o carte mare cu printzese, o lenjerie pat cu imprimeu Witch... Vrei sa mai scriu?! La 8 ani, Vlad isi dorea un calculator de jucarie, a primit un set cu o macara care ridica tot felul de alte masinutze, un escavator, un camion si o masina care transporta masinutzele. In rest, te orientezi Cori la 7 ani a primit o miniorga, gen jucarie, la care potzi si canta (chiar ar trbui sa ii pun baterii, sa o vada si Clara ), o alta orga mica, cu si bradutzul pe ea (din aceea nu mai exista decat mosu'). Daca atingeai o clapa se aprindeau si ei si o papusa, parca... Daca apuc sa ma uit la inregistrari si mai e ceva , mai scriu...
Vedetzi ce gura bogata sunt... Ma duc sa imi termin niste treburi si sa ma culc.
Va pup!
anamari spune:
multumesc de urari.
am pus poze cu Liam in album....
Rufus-cred ca m-am grabit eu, ca el ar mai fi stat...da dpn era 7 decembrie...s-a nascut la 37+1, deci tocmai bine ca sa nu avem probleme de prematuritate...
anne33-sa ma scuzi ca nu am raspuns la mamici, dar eram tare aiurita in seara aceea.
alexe plin de bunavointa-dar nu intodeauna. dar el are momente alex unice - ii spun ieri sa-mi aduca o camasuta si un costumas pt. liam-ca sa nu mai urc si cobor, si-mi vine cu 2 costumase. ii spun sa-mi aduca cateva scutece-imi vine cu unul, apoi cu doua, apoi cu inca doua...
da si el a invatat-o pe Lia sa tipe. chiraie unul la altul ca nu stiu ce, pe sot il scot din pepeni, dar eu pot tolera...
laureta- alex 12 ani a vrut o sabie star wars, ochelari de spionat noaptea-cu ultraviolete cred-(si stiti ce e grozav cand ai pana de elctrictate)-avea deja binoclu da astia-s mai cool, si acum vrea jack 3 -joc pentru playstation 2-dar din nefericire va primi un mini computer cu care sa joace sah(ca eu nu mai am timp)...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut