Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
anne33 spune:
Anamari,vaaaai ce frumos e bebe Liam.Sa nu ti-l deochi!Si Lia este asa dulce cu fratiorul ei langa ea,sa-i papi,nu alta!Lia cum reactioneaza in preajma micutului,nu e geloasa?Tu cum te simti?Alex este preadolescent draga,este normal sa fie cu gandul in alta parte,cunoastem.
Madisor,mi-e imi place draga gura ta bogata
anamari spune:
madisor-calculator de jucarie-ce frumos.aici multi pusti au calculator pe bune.si alex are....
si tv si alte jocuri-
si noua ne place
gura ta bogata
anne-multumim...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
Madisor spune:
Anamari, sa itzi traiasca puiutzii, tare dulci sunt! Problema e la noi ca ma mai scot si pe mine din pepeni cu chiraiala asta... Pe ei ii amuza... De la mic la mare, da' capul meu Eh, altfel sunt dulci si uitam de toate bazaconiile lor Un pupic mareee pentru cel mai mic si multzi pupici pentru cei mai marisori! Ai mei nu au calculator. Exista unu' in casa (dupa cum observatzi), da' eu nu am vrut sa le mai luam pentru ca si asa stau prea mult la PC si la TV. Zilele trecute si-a luat soacra-mea un televizor nou, asa ca cele doua mai vechi le-a trimis la mine cu gandul sa le foloseasca cei mici. Eu le-am zis ca sunt stricate. Unu' l-am dat unui vecin mai amarat si unu' l-am pus intr-o camera unde tzinem lucruri mai vechi, pa care le folosim foarte rar. Ai grija de tine si de pui
Anne33 tzie si fetelor! Ai mei iar sunt in greva... Vrem sa itzi mai vedem printzesele!
anamari spune:
madisor foarte bine. alex a devenit dependent de calculator-tv-playstation. eu am fost impotriva dar de, aici e alta mentalitate...era sa fim noi mai prejos decat vecinii.Calculatorul e cel vechi al nostru -playstation au toti copii, iar TV-doar nu era sa foloseasca big screen-ul sotului? noroc ca preturile pe-aici sunt competitive...
rufus-ce mai fac fetele tale.?...
alex e putin suparat pe mine ca il exploatez la maxim...recunosc. dar sunt franta si cele cateva ore cat ma mai ajuta cu Lia-adica petrece timp cu ea ca sa nu planga cat am grija de Liam ...
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
Rufus spune:
Fetele mele (cele mari) au inceput scoala. In sfarsit, mai putem respira cateva ore. Dar...peste doua zile, stau iar acasa. E 1 Decembrie, nu?
Ana este in continuare o mare minune. Nu plange, nu cere mancare, sta si se joaca singura in pat. Daca te duci la ea, rade cu toata gura, daca pleci nu-i bai. Isi reia joaca. Ii place sa stea cu noi, sa ne jucam cu ea, dar timp limitat, pentru ca ii place in patutul ei. E grasuna, mananca bine...nu prea iti vine sa crezi ca exista asa ceva. Ma uit cu groaza pe la ce scriu fetele proaspat mamici si multumesc Domnului pentru ce ne-a dat.
Despre televizoare, calculatoare...Tora m-a convins (pe jumatate) sa le luam televizoare in camere fetelor cele mari. Ideea ei este ca au nevoie si de informatii (ar avea acces doar la anumite canale, alese de noi), nu mai dau navala peste noi, la singurul televizor din casa si, bineinteles, le-am face o mare bucurie. Cealalta jumatate a mea (cea neconvinsa) va intreaba: ce parere aveti?
Va doresc numai bine, dar prioritate are anamari acum, pentru ca este obosita...
http://community.webshots.com/user/tora97
Madisor spune:
Seara buna!
La multzi ani tuturor Andreelor si Andreilor!
Anamari, stiu ce inseamna sa tzi se spuna ca altzii au si eu nu... Stiu ca se simte frustrat Alex acum, dar o sa vada el, mai tarziu, ce bine i-a prins perioada asta pentru viatza. celor trei muschetari! pentru mamica de fata si baietzi!
Rufus, eu am scris si mai devreme. Nu sunt de acord cu TV la ei in camera. Informatzi sunt si fara Tv-uri, iar accesul limitat la canale cat va dura ?! Mai bine sa dea navala peste noi... Asta e parerea mea, voi decidetzi... De exemplu, Cori sambata a primit un Cd player portabil (eu nu i l-as fi luat inca). Asa ca, acum nu mai poate sa plece la scoala fara el (nu isi pune de acasa castile , stie ca as certa-o ) sau nu mai poate sa adoarma seara decat cu el la urechi. Inca un motiv de cearta pentru citit
Va pup si seara frumoasa!
anamari spune:
rufus-si eu zic nu TV in camera ca o sa se uite toata ziua la desene animate, filme...dar stiu, din proprie experienta ca e greu sa te impotrivesti valului.
Da are si valoare educativa-au aici discovery kids cu tot felul de info intersante sub forma de filmulete, desene animate, special pentru copii-si pare ca alex invata mai mult de la TV-e mai atent.
eu sper ca atunci cand vom cumpara casa sa putem aranja astfel incat sa avem o camera de joaca cu un singur TV- astfel le voi face program-fiecare sa se uite un timp limitat la ce il pasioneaza. si ii mut si play station-ul lui alex tot acolo. nu ii va conveni, dar...
madisor- aici nu numai copii vor ce vad la vecin, ci din nefericire adultii...e un fel de capra vecinului pe invers, adica daca vecinul isi ia capra sa-mi iau si eu chiar daca nu e ideea cea mai buna...
alex era mult mai cumpatat in ro, si din fericire un dram de cumpatare i-a ramas si aici...
poze de copii cuminti
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
Madisor spune:
Anamari, cred ca e un curent peste tot. Eu dau meditatzii la romana si imi spunea o bunica ca nepoata ei (clasa a VII-a, are PC in camera) a stat noptzile trecute treaza pana pe la 1 a.m. ca sa chat-uiasca. Asa ca itzi dai seama... Eu zic ca atunci cand vrem sa luam asemenea obiecte sa ne gandim si la cum sunt copiii. Pe ai mei ii stiu, daca s-ar putea toata ziua PC ori TV ar fi foarteeee bineeeee. Deci nu mi-am complicat existentza si asa plina de "discutzii" la cei trei puiutzi!
Madisor spune:
La multzi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritzilor de azi! Iar pentru ceilaltzi, sa le aduca Mosu' in ghete tot ce isi doresc!
Rufus spune:
A venit Mosu' si la noi...Inseamna ca am fost cuminti?
Anul asta am fost mai trist ca de obicei. Adica de obicei nu sunt trist de sarbatori, dar acum, nu stiu de ce, mi-a stat in gat toata bucuria cand mi-am adus aminte ca o groaza de copii, nu mai vorbesc de oameni mari, nu au bucuria Mosului. Nu stiu ce m-a apucat, nu sunt demagog, nu m-am distins in actiuni umanitare, pur si simplu am simtit, aproape fizic, o frustrare imensa.
Sunt oameni care nu au nici o bucurie.
---------------------------------------------------------------------
Ana, copilul cel mai mic, sta binisor in fund.
E cel mai frumos cadou pe care l-am primit.
Pupici!
http://community.webshots.com/user/tora97