Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 8
kla78 spune:
sal fetele!
CATTY-ca sa iesi din starea de stres ''oare am ramas oare nu?''cel mai bine ar fii sa faci un test cam la cateva zile dupa data la care trebuie sa-ti vina CM.....stiu ca e grea asteptarea dar e mai greu sa speri si sa fii dezamagit din nou!iar cu sotul las-o mai moale ca va aveti unul pe altul si trebuie macar voi sa va intelegeti ca vedeti si voi in ce lume traim,oamenii sunt tot mai rai,daca si cu cel cu care traiesti nu te intelegi o sa ajungi sa te simti terminat!!!
ILEANA-eu sunt bine,azi am fost la eco si miercuri la 11.30 am inseminarea.....sper din tot sufletul si ma rog la d-zeu sa reusesc de data asta ca daca nu ,zau nu stiu cum mai trec peste inca o deceptie,de data asta m-am hotarat sa nu mai fac nici un efort si sa ma odihnesc dupa inseminare cat pot!Tu ce faci?nu fii suparata daca iti vine CM gandeste ca a venit ca sa incepi o noua luna si de data asta sa reusesti,eu cand imi vad vreun test negativ si imi vine CM ma bucur,mereu zic ''orice sfarsit are un nou inceput pt mine''si o iau de la capat,asta fac de aproape 6 ani,ani in care luna de luna imi zic''nu a fost nici de data asta dar data viitoare poate va fii'',si tot asa.....timpul trece....dar noi ramanem cu speranta!
MIHAELA;INGERASH;ce faceti iubitelor?sper ca sunteti bine!
'' i-am cerut lui d-zeu o floare...si EL mi-a dat o gradina,
i-am cerut un arbol ...si EL mi-a dat o padure,
i-am cerut apa...si EL mi-a dat o mare,
i-am cerut un inger...si EL mi l-a dat pe sotul meu,
i-am cerut un bebe...dar EL acum ma face sa astept,
si pana cand DOAMNE?oare ti-am cerut prea multe?
sper sa va placa.....va pup dulce!!!
elenya_m spune:
Off, fetelor! E trist sa vad ca sunt atat de multe persoane k si mine!
Catty eu zic sa nu te grabesti, lupta-te cu tine sa nu-ti mai intre in cap ca "poate esti, de data asta"; nu o spun cu rautate ci zic asta din proprie experienta, k sa nu suferi dc nu va fi cum iti doresti.
Si mie mi-a intarziat prima data 2 sapt (dec 2004), dar n-au fost semne ca ar fi si totusi credeam ca va fi..
A doua oara (acum, mai 2005) a intarziat o saptamana, insa s-a lasat cu dureri de san si putin de burtica, iar temperatura arata 37.3... ce zici de asta? Eram aproape convinsa in sinea mea ca "de data asta.." dar.. :(
Imi era frica sa fac test, FRICA fetelor si nu exagerez cu nimic. L-am facut totusi, dar n-aveam curajul sa-l citesc, nu ma simteam in stare.... :( nu pot descrie ce a urmat.. mi s-a parut mai mult decat puteam duce
.
In fine mi-am mai revenit.
Ieri insa.. am aflat de o prietena care a reusit, care isi dorea la fel de mult, m-am bucurat pt ea, slava Domnului k a reusit, dar apoi toata ziua eu am plans.. si nu am fost in stare de nimic, nimic nu-mi placea.
Azi m-am trezit mai bine, nu foarte.. dar mai bine.. Sunt sigura ca Dumnezeu ni-l va trimite pe BB cat de curand.
Asa ca.., nu-ti face iluzii catty, nu inainte de vreme.. Gaseste-ti preocupare, gandeste-te la altceva, crede-ma ca stiu ce spun; pt binele tau.
Si eu sufar in fiecare luna :( e deja psihic la mine :(
Pupici
Credinta face totul posibil!
iliuta spune:
Buna fetele.
Ce mai faceti?Eu sunt bine , dar incerc sa intru cat mai putin pe forum pt. ca sincera sa fiu nu stiu daca-mi face bine.
Clau,iti tin pumnii STRANSI DE TOT.
Catalina, ti-am mai zis si eu, las-o mai moale ca e sotul tau.Viata e scurta si e pacat sa traiesti suparat.Tre' sa profiti de fiecare moment.
Pupici, fetele.Va citesc pe toate.Baftaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
podariumihaela
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Eu cred ca am reusit sa fac candida de la niste antibiotice pe care l-am luat. Abia astept sa ajung la medic, am tot amanat din cauza serviciului. Din feb. de cand am facut laparo nu am mai mers la nici un medic (mi-a zis sa incerc 6 luni si daca nu, sa ma intorc - au trecut 3).
elenya m bine ai venit printre noi! Sper ca te putem ajuta sa treci mai usor peste probleme si iti dorim si tie un BB cat mai curand.
Mihaela si eu ma gandesc daca acest forum face bine sa nu. Se presupune ca ar trebui sa nu ne mai gandim la asta si acest forum nu face altceva decat sa ne aminteasca tot timpul. Dar cred in acelasi timp ca te ajuta sa te descarci si sa intelegi multe lucruri. Sper sa ne mai vizitezi.
Catalina ai facut testul? Cum te simti azi? Am auzit si eu ca este posibil sa fi insarcinata chiar daca ai avut CM, sper sa fie si cazul tau.
Claudia 
aditza, cecilia, luminita, costi, camy, mirga, chi, ana maria sper ca ne mai vizitati si pe noi.
Ileana
elenya_m spune:

Ce fac fetele azi? Cum va simtiti?
Eu mai bine :) va simt aproape si asta imi prinde foarte bine 
Clau multumesc pt gandurile tale frumoase
imi pare rau pt ce ai patit, tre sa mergi sa-ti dea ceva.. si eu patesc la fel cand iau antibiotice si pt asta le insotesc intotdeauna cu ceva antimicotic (cand iti mai da cere si asa ceva).
Cred ca tine totusi si de imunitate (a mea imediat se 'bulverseaza').
Va pupik fetele si va doresc o zi linistita! Aveti grija de voi!
kla78 spune:
ciao fetele!!!
ELENYA m-ai confundat iubito cu candida ....este ILEANA cea care are probleme,ma bucur ca esti mai bine azi,asa trebuie sa fii optimista!!!!
ILEANA-eu mereu fac candida chiar daca nu iau antibiotice,dar se trateaza asa ca....nu te speria
CATTY-hai si zi-ne daca ai facut testul ala ca ne tii prea in ''suspans''
MIHAELA-ms ca-mi tii pumni,sper sa fie ok!
eu mai am putin pana maine ,sper sa treaca repede,ufff ce emotii am !!!
va pup pe toate
catty spune:
Buna fetelor
Spre rusinea mea nu am avut curaj sa imi fac testul ala. Oricum ceva se intampla cu mine de vreo 2 saptamani. Seara cand ajung acasa am picioarele umblate ca trebuie sa stau vreo juma de ora cu ele in apa rece ca sa mi se desumfle. Nu am patit asta niciodata. Apoi mai este si chestia cu sanii. Nu stiu poate ca azi voi avea curaj. Oricum sunt fffffff stresata cu munca si cu examenele si nu mai fac fata altei dezamajiri.
Fetelor eu ma protejez de candida spalandu-ma la 2 zile cu apa in care pun cateva linguri de bicarbonat. Sa stiti ca la mine merge.
Sper ca sunteti toate bine si ca aveti moralul la cota maxima. Va mai scriu azi daca am timp, daca nu vorbim maine dimineata ca la ora 14 a examen.
Va pup pe toate. Sa fiti sanatoase
catalina
ileana_marius spune:
Buna dimineata fetelor!
Claudia sunt alaturi de tine. Sa dea Dumnezeu sa reusesti.
Ingeras ce mai faci? Incepe o perioada noua pt. tine, sa fie cu noroc.
Va pup pe toate 
Ileana
ingeras26a spune:
La Multi Ani tuturor copiilor de pe acest site, inclusiv noua, pentru ca, undeva in sufletele noastre, suntem toate niste copii!!!
Eu sunt asa si asa, incerc sa nu ma mai gandesc...si sa ma preocupe alte lucruri, atat cat pot!
Claudia, bafta multa! Foarte frumoasa poezia, doar ca este cam trista...spre sfarsit...ce faci? esti bine?
Catalina, hai, faci testul? sa fie 
Astazi dim al meu baiat mi-a urat "La Multi Ani" ... ca azi este ziua copiilor... mai avem putin si incepeam sa plang, dar am gasit undeva puterea si am zambit!
Eu sunt in ziua 8, deci sa o iau ca pe un "nou inceput"!
Va pupacesc mult, mult! Un ingeras care va iub!
elenya_m spune:
Buna fetele!
Da.. Imi cer scuze!
Ideea e ca mereu intru de la servici (acasa nu prea am timp) si pt ca stau cateva secunde apoi revin la treburile mele de servici si iar deschid cateva secunde si tot asa.. nu prea reusesc sa vad pana la final si o cam dau in bara 
Vazusem la finalul mesajului pe care l-a scris Ileana, "Claudia" (pentru k ea dragutza de ea ti se adresa tie) numai k tocmai ce spuneam, fiindca n-am reusit sa citesc pana jos am ramas cu senzatia ca e semnatura ei..
N-a fost cu intentie, oricum voi sunteti fete destepte
si ati inteles pana la urma..
Sa dea Dumnezeu k ziua copilului sa ne poarte noroc si sa ni-l aduca la toate pe
anul acesta.
Aveti grija de voi!