Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 7
catty spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine.
Mie mi-a trecut partial supararea, dar mai e o ramasita. Acum sunt super stresata si am o groaza de treaba de facut la serviciu, maine am un parastas si cursuri la facultate si duminica am la prima ora un examen. Nu am apucat sa invat si imi vine sa urlu. Este o materie ffffff grea.
Ma mai omoara si ciclul care este mult mai abundent ca de obicei si am niste dureri ingrozitoare.
Ileana_marius lasa mama ca il gasesti tu pe doctorul ala pana la urma. Important este sa fie profesionist si sa te ajute. O zi in plus in situatia noastra nu mai conteaza.
Va pup si ne auzim luni.
Sa fiti cuminti si sa auzim de bebei
catalina
kla78 spune:
sal fetele!
DARRIA-bine ai venit printre noi si iti dorim sedere cat mai putina!
CATTY- ma bucur ca ti-a mai trecut din suparare,lasa stresul la o parte ca nu ajuta la nimic,din contra,innrautateste situatia,cand suntem nervoase sau stresate nu putem nici sa gandim pozitiv desi noua ni se pare ca gandim bine,dar gresim.iti urez succes la examen!!!tzinem pumnii stransi tare!
eu sunt bine partial,sapt ce vine fac a 3 a IA ,va inchipuiti ce emotii am!am inceput de ieri stimulare si luni am eco parca am asa o presimtire ca va fii ok de data asta numai ca s-ar putea sa nu-mi ajunga sotul acasa!!!!!asta mi-ar lipsi!
celelalte fete cum sunteti ....sper ca bine!
va pup,claudia
ileana_marius spune:
Claudia sa dea Dumnezeu sa reusesti de data asta si sa ne anunti curand ca vei avea un BB. Noi iti tinem pumnii. 
Catalina ma bucur pentru tine ca esti mai bine. Succes la examen.
Week end placut!
Ileana
ingeras26a spune:
Buna fetitele,
Sa ma iertati ca nu am mai intrat de mult, dar am avut musafiri la serv (de afara) si nu am avut timp...ca sa recuperez timpul pierdut cu ei ziua am lucrat acasa noaptea si, uite-asa, sunt nedormita de vreo 3 zile...Acum am scapat de ei, dar maine ma duc la un curs, asa ca ... voi ramane nedormita in continuare...
La bb m-am mai gandit numai cand am ramas singurel, dar acum, ce sa ma mai gandesc? Sunt si cu rushii pe cap...
Om trai si-om vedea...cu moralul vad ca inca ma tin tare :))![]()
Kla, bafta multa, multa si sa-ti vina sotul acasa! prestati si voi
cand trebuie, si sunt convinsa ca ne vei da o veste buna!!!
Catalina, succes la examen si sa stii ca n-are imp daca nu ai avut timp sa inveti! Mie mi s-a intamplat si la Fac si la Mas sa ma duc fara sa fi "aprofundat" materia si sa iau examenul...depinde si de noroc...
Catty, REVINO-TI! nu este sanatos pentru tine sa pui asa, totul la suflet (uite cine vorbea
- la sfaturi sunt ff buna!), incearca sa te detasezi putin...si fa-l p[e el sa sufere prin indiferenta ta! doare cel mai tare, sa stii...
Mihaela, Ileana, va pupicesc si pe voi. Sper ca sunteti bine...
Un ingeras care va iubeste!
Darria spune:
quote:
Originally posted by kla78
DARRIA-bine ai venit printre noi si iti dorim sedere cat mai putina!
Multumesc pentru urare.
Dar nu pentru mine era intrebarea. Noi vrem bebitza dar acum nu e timpul - diverse motive.
Intrebarea era pentru o colega. Incearca de un an si nimic. Nu stiu ce se intampla intre ei sau ce probleme medicale sunt - ca nu vrea sa spuna. Stiu doar atat, ca de asta se plange. Am vazut subiectul vostru, stiu ca intotdeauna remediul pleaca de la plante, sunt pro natura si am zis ca macat atat sa fac - sa va intreb pe voi. Am sa-i spun de acest site(daca nu stie), poate o sa va urmareasca.
pentru toate fetele si bebe in burtica.
kla78 spune:
sal!
DARIA- spune-i prietenei tale sa intre pe forum, noi o asteptam cu bratele deschise,sigur are nevoie de cineva care sa-i sustina moralul si aici mereu se va gasi una dintre noi ca sa o ajute,mai ales ca noi o putem intelege exact prin ce trece ,spune-i ca o asteptam cu drag ,abia asteptam sa o avem pintre noi chiar si pt putin timp,nu o lasa sa sufere singurica,acum are nevoie de prietene!!!Tu trebuie sa ai un suflet tare bun daca te interesezi de tratament pt prietena ta!te pup
ILEANA,INGERAS-ms de sustineri!!!sa va auda d-zeu ca deja imi pierd rabdarea,obosesc incet incet!
va pup pe toate!!!!!!!!!
Darria spune:
Kla 78 nu sunt un suflet bun mai mama, ca sunt si eu om si am pacatele mele. Pt. colega mea am intrebat pur si simplu, nu ma doare mana sa scriu si sa va intreb. Am vazut un subiect mai sus despre fertilitate si-i voi spune maine sa intre pe DC sa va urmareasca. Nu o fac pentru ca as fi eu bunatatea intruchipata ci pentru ca ma gandesc ca si mie mi se poate intampla si as avea nevoie de ajutor.
Stiti ce-mi place mie la acest forum? Ca fetele se ajuta intre ele fara a se cunoaste.
Va doresc ca
sa va confirme existenta unui
(burtica).
Nu dispera, bebele va veni atunci cand va vrea el si nu noi. Pentru toate in viata Dumnezeu ne-a stabilit "programul".
catty spune:
Buna dimineata fetelor
Ce mai faceti? Cum mai stati cu moralul?
Eu am dat 2 examene week-endul asta si sper sa fie bine.
Cum va mai merge tratamentul?
Am si eu o intrebare: Zilele astea am observat ca sanii mei s-ai intarit rau de tot si ca sfarcurile s-au marit, asa cum am vazut eu la prietenele mele care au bebei. Ce sa insemne asta? Am o prietena care nu a stiut ca e gravida pana in luna a 4-a. I-a venit ciclul normal, nu a avut nici un simptom si s-a trezit cu un bebe. Ce sa fac? Iara sa iau de la capat cu testele de sarcina?
Sincera sa fiu mie si frica sa mai fac unul. Daca totul este doar in imaginatia mea, iarasi?
Un sfat va rog ca simt ca o iau razna, din nou..................
Cu sotul meu lucrurile sunt asa si asa. Mai nou are impresia ca nu il mai iubesc si ca de aceea sunt mai rece cu el. Ce prostut este. Daca nu il mai iubeam ii spuneam in fata. Stiu asta pot ca sambata noaptea cand a venit la culcare el credea ca eu dorm si m-a luat in brate si m-a intrebat de ce nu il mai iubesc? Ce este cu mine? Vorbea singur iar mie imi venea sa ii raspund ca acum el este cel paranoic. Credeti ca trebuie sa o las mai moale si sa devin iarasi iubitoare si sa uit totul? Sincera sa fiu imi este mila de el de nu mai pot.
Va pup si sa aveti grija de voi.
Si sa dea Dumnezeu sa vina bebe la toate cat mai repede
catalina
ileana_marius spune:
Buna fetelor!
Catalina stiu eu cum e sa ai false simptome in fiecare luna.
As fi preferat sa nu le am, sa nu imi dea sperante degeaba. Eu iti doresc sa fie BB. Poti incerca un test sa fi sigura. Din pacate pt. mine cred ca ma pregatesc de CM (mai am cam o saptamana pana atunci).
Cat despre sot, ai putea sa te porti cu el ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Eu asa procedez cu sotul meu si el la fel. Ma gandesc ca nu are rost sa pierdem atata timp cu certurile daca tot o sa continuam impreuna.
Darria te-a ajutat linkurile pe care ti l-am sugerat? Acolo se vorbeste numai de tratamente naturiste si este chiar si o reteta naturista.
Claudia iti tin pumnii in continuare. Sa te ajute D-zeu si pe noi toate.
Mihalela, Ingeras va pup

Ileana
Darria spune:
quote:
Originally posted by ileana_marius
Darria te-a ajutat linkurile pe care ti l-am sugerat? Acolo se vorbeste numai de tratamente naturiste si este chiar si o reteta naturista.
Multumesc pentru ajutor. Intrebarea era pentru o colega. Din lipsa de timp m-am uitat fugitiv peste subiectele de la "asteptand un ingeras". Vroiam doar sa stiu daca si in acest caz tratamentele naturiste au efect. Am vazut ca da. Nu puteam sa-i dau sperante false unei femei care-si doreste un bebe fara sa stiu despre ce este vorba. Adica eu sa-i fi spus ca se poate ceva, sa-i dau speranta si apoi sa constate ca nu se poate. I-am spus unde gaseste toate informatiile si sigur o sa citeasca(poate o sa participe la discutii, macar voua, sub anonimat, sa va spuna problema ei daca evita sa discute cu altii).
Va doresc sa fiti iubite, intelese si bebei in burtici.